BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.7852$1.8404
Page 1 of 24 12345 11 ... LastLast
Results 1 to 15 of 351

Thread: Masalah dan Persoalan: Program Komuniti/Rakan Niaga/Referral Link/Churning

  1. #1
    Old Member lord's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Peaceful Earth
    Posts
    995
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.050
    Thanks
    4
    Thanked 3 Times in 1 Post

    Thumbs up Masalah dan Persoalan: Program Komuniti/Rakan Niaga/Referral Link/Churning

    Macam mana nk jadi IB utk FXMalay??
    Never Say Never
    Don't trade hard but trade smart
    __________________________

    <<--FREE Forex Sources-->>

  2. #2
    Elder Analyst support fxmalay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Malaysia
    Posts
    528
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Exclamation IB untuk FXMalay

    Anda mahukan komisyen 1pips??

    Mohon utk menjadi IB FXMalay...kami akan berikan reflink anda dan anda boleh mula promosikan reflink anda. Dapatkn 1pips utk setiap trade yg di lakukan oleh org yg join FXMalay melalui reflink anda.

    Untuk maklumat lanjut sila baca DI SINI

    Bersama membina kekayaan dengan FXMalay

    p/s: Sebarang pertanyaan boleh di ajukan di thread ini.

  3. #3
    In Profit citajaya's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Bandar Jengka, Pahang, Malaysia
    Posts
    170
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by lord View Post
    Macam mana nk jadi IB utk FXMalay??
    IB tu ringkasan dari apa bos?


  4. #4
    In Profit citajaya's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Bandar Jengka, Pahang, Malaysia
    Posts
    170
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by lord View Post
    Macam mana nk jadi IB utk FXMalay??
    Bos..

    FXEgypt & FXMalay sama ke bos?

    Kalau x sama, tolong YM link FXMalay bos kat sy, saya nak daftar bawah bos...
    n
    Tq.


  5. #5
    Old Member lord's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Peaceful Earth
    Posts
    995
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.050
    Thanks
    4
    Thanked 3 Times in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by citajaya View Post
    IB tu ringkasan dari apa bos?
    IB = Introducer broker

    Quote Originally Posted by citajaya View Post
    Bos..

    FXEgypt & FXMalay sama ke bos?

    Kalau x sama, tolong YM link FXMalay bos kat sy, saya nak daftar bawah bos...

    Tq.
    Ko ni memang tak tahu ke buat2 tak tahu...org lain sumer dah tahu pasal FXEgypt n FXMalay....kalu nk masuk bawah fxmalay...open je real acc kt web FXMALAY
    Never Say Never
    Don't trade hard but trade smart
    __________________________

    <<--FREE Forex Sources-->>

  6. #6
    Intraday Master
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    387
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    aku puntak tau nih... baru tau ni..

  7. #7
    Bullish mfazy121's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    64
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Cool

    dah tahu tp belum submit lagi.....

  8. #8
    Intraday Master
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    387
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    kalau jadi IB boleh masuk competition ke? karang tak pasal-pasal tak legible?

  9. #9
    Elder Analyst support fxmalay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Malaysia
    Posts
    528
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by goldsniper View Post
    kalau jadi IB boleh masuk competition ke? karang tak pasal-pasal tak legible?
    Boleh. Sila rujuk regulation utk competition. Competition adalah terbuka kepada sesiapa sahaja.

    Terima kasih

  10. #10
    Intraday Master
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    387
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    ooo.. macam tu.. kalau begitu mungkin boleh consider nak masuk.. tapi tak pandai apa-apa ni.. karang buang masa je masuk?

  11. #11
    Intraday Master fxsense's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    479
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    ye haa...kejap je apply...
    IB fxmalay-->ref link

  12. #12
    Elder Analyst support fxmalay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Malaysia
    Posts
    528
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Tahniah kepada mereka2 yg telah mendapatkn reflink utk FXMalay dan anda merupakan IB untuk FXMalay....mulakan promosi reflink anda untuk mendapat komisyen..

    PERHATIAN!

    Anda di bayar komisyen 0.5pips untuk major pair dan utk pair2 yg lain anda di bayar 1pips

    Hanya trade yg di tutup kurang dr -3pips atau lebih dr +3pips yg akan di ambil kira untuk pembayaran komisyen

    Terima kasih
    Last edited by support fxmalay; 05-05-2007 at 06:02 PM.

  13. #13
    Intraday Master fxsense's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    479
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by support fxmalay View Post
    Tahniah kepada mereka2 yg telah mendapatkn reflink utk FXMalay dan anda merupakan IB untuk FXMalay....mulakan promosi reflink anda untuk mendapat komisyen..

    PERHATIAN!

    Anda di bayar komisyen 0.5pips untuk major pair dan utk pair2 yg lain anda di bayar 1pips

    Hanya trade yg di tutup kurang dr -3pips atau lebih dr +3pips yg akan di ambil kira untuk pembayaran komisyen

    Terima kasih
    yess boss...
    Last edited by support fxmalay; 05-05-2007 at 06:02 PM.

  14. #14
    In Profit citajaya's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Bandar Jengka, Pahang, Malaysia
    Posts
    170
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by support fxmalay View Post
    Tahniah kepada mereka2 yg telah mendapatkn reflink utk FXMalay dan anda merupakan IB untuk FXMalay....mulakan promosi reflink anda untuk mendapat komisyen..

    PERHATIAN!

    Anda di bayar komisyen 0.5pips untuk pair EU dan utk pair2 yg lain anda di bayar 1pips

    Hanya trade yg di tutup kurang dr -3pips atau lebih dr +3pips yg akan di ambil kira untuk pembayaran komisyen

    Terima kasih
    Bos...

    Kalau kita belum deposit egold lg ke acc kita tu:

    Adakah kita layak dapat 0.5pips/1pips tu.

    baby "Tidak Saya Tahu, Saya Mampu Atau Tidak Melakukannya, Selagi... Saya Tidak Mencubanya" baby

  15. #15
    Elder Analyst support fxmalay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Malaysia
    Posts
    528
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by citajaya View Post
    Bos...

    Kalau kita belum deposit egold lg ke acc kita tu:

    Adakah kita layak dapat 0.5pips/1pips tu.

    Buat masa ini IB untuk FXMalay di hentikan sementara kerana pihak kami sedang naik taraf untuk bahagian teknikal. Kami akan memaklumkan maklumat terkini.

    Terima kasih

Page 1 of 24 12345 11 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2016 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us