FXOpen Broker

10+ years’
experience in FX

VISIT WEBSITE

Trading Accounts

ECN, STP,
Micro, Crypto

START TRADING

Try Free Demo

Practice Forex trading
risk free

OPEN DEMO ACCOUNT

PAMM Technology

Become a Master
or a Follower

JOIN PAMM SERVICE
Page 3 of 14 FirstFirst 123456713 ... LastLast
Results 31 to 45 of 206

Thread: Masalah & Persoalan : Pertukaran alamat email/salah email/nama penuh

  1. #31
    Piplet
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    3
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    ok, dah tukar ...thanks tuan admin

  2. #32
    In Profit
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    99
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Ada sesetengah daripada website yang saya kunjungi meminta password untuk access email saya dan telah saya bagi. setelah itu saya meragui jika mereka menggunakannya untuk access email saya, yang mana juga berurusan dengan fxopen...patut kah saya buka akaun yang baru?

  3. #33
    FXMALAY Supporter cool user learn2biz's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    5,243
    FXO Shares
    20
    FXO Bonus
    1.707
    Thanks
    60
    Thanked 171 Times in 110 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Norjanah4161 View Post
    Ada sesetengah daripada website yang saya kunjungi meminta password untuk access email saya dan telah saya bagi. setelah itu saya meragui jika mereka menggunakannya untuk access email saya, yang mana juga berurusan dengan fxopen...patut kah saya buka akaun yang baru?
    Saya cadangkan anda tukar email serta password email anda dengan SEGERA! Tak ada satu pun website yg genuine akan bertanya mengenai PASSWORD akaun email ANDA .. yg tanya tu semuanya SCAMMER! ... plz .. educate yourself before you got into trouble and start blaming others for your own doing.
    Indicator utk lihat margin requirement/leverage/spread/server time (bg anda yg hairan kenapa 'not enough money') - download sini atau rujuk laman web.
    Pada yg ingin verify akaun, TOLONG la baca link ini
    U punya nasi u makan, dia punya nasi dia makan. Apa salah kita makan sama-sama?
    Pastikan buang browser cookies/cache sebelum buka akaun baru di www.fxmalay.com

  4. #34
    In Profit
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    99
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    perlukah kita inform fxmalay/open kalau kita berpindah rumah?

  5. #35
    FXMALAY Supporter cool user learn2biz's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    5,243
    FXO Shares
    20
    FXO Bonus
    1.707
    Thanks
    60
    Thanked 171 Times in 110 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Norjanah4161 View Post
    perlukah kita inform fxmalay/open kalau kita berpindah rumah?
    Perlu. Jika ada masalah, pihak FXMalay/FXOpen akan cuba hubungi anda menerusi apa yg ada dalam fail.
    Indicator utk lihat margin requirement/leverage/spread/server time (bg anda yg hairan kenapa 'not enough money') - download sini atau rujuk laman web.
    Pada yg ingin verify akaun, TOLONG la baca link ini
    U punya nasi u makan, dia punya nasi dia makan. Apa salah kita makan sama-sama?
    Pastikan buang browser cookies/cache sebelum buka akaun baru di www.fxmalay.com

  6. #36
    Bullish YaNa's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    44
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Salam! Tul ker satu emel utk satu acc stndard n satu mikro. Cam Yana pnyer kes camner yer...Yana dh ader satu acc stndrd yg mmg dah aktif ler pastu satu mikro( emel yg sama ) tp mikro ni x operate n yana nak login dgn pswrd yg dpt tu xleh...lupalaa mungkin yana dh tukar pswd! Jadi citer dia Yana buka acc thru trader cabinet acc stndrd yg dah verified tu! Jd auto verified tapi emel samalaa...jd skrg dgn satu emel ader satu ac stndrd n 2 akaun demo... boleh ker camni...

  7. #37
    FXMALAY Supporter cool user learn2biz's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    5,243
    FXO Shares
    20
    FXO Bonus
    1.707
    Thanks
    60
    Thanked 171 Times in 110 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by YaNa View Post
    Salam! Tul ker satu emel utk satu acc stndard n satu mikro. Cam Yana pnyer kes camner yer...Yana dh ader satu acc stndrd yg mmg dah aktif ler pastu satu mikro( emel yg sama ) tp mikro ni x operate n yana nak login dgn pswrd yg dpt tu xleh...lupalaa mungkin yana dh tukar pswd! Jadi citer dia Yana buka acc thru trader cabinet acc stndrd yg dah verified tu! Jd auto verified tapi emel samalaa...jd skrg dgn satu emel ader satu ac stndrd n 2 akaun demo... boleh ker camni...
    Tak ada masalah .. setiap email max 10 std 10 mikro utk welcome bonus. Bila dah lebih ...bonus akan ditarik balik jika diberi. Nak buka sampai 1000 akaun pun boleh dgn email yg sama .. cuma tak de welcome bonus lepas 10 akaun.
    Indicator utk lihat margin requirement/leverage/spread/server time (bg anda yg hairan kenapa 'not enough money') - download sini atau rujuk laman web.
    Pada yg ingin verify akaun, TOLONG la baca link ini
    U punya nasi u makan, dia punya nasi dia makan. Apa salah kita makan sama-sama?
    Pastikan buang browser cookies/cache sebelum buka akaun baru di www.fxmalay.com

  8. #38
    Bullish kaliwang's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    31
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    macamana nak tukar nama dalam akuan...nama akuan dgn nama dalam i/c tak sama.

  9. #39
    FXMALAY Supporter cool user learn2biz's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    5,243
    FXO Shares
    20
    FXO Bonus
    1.707
    Thanks
    60
    Thanked 171 Times in 110 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by kaliwang View Post
    macamana nak tukar nama dalam akuan...nama akuan dgn nama dalam i/c tak sama.
    Hantar email ke [email protected] beserta salinan id. Bgtau nak update detail.
    Indicator utk lihat margin requirement/leverage/spread/server time (bg anda yg hairan kenapa 'not enough money') - download sini atau rujuk laman web.
    Pada yg ingin verify akaun, TOLONG la baca link ini
    U punya nasi u makan, dia punya nasi dia makan. Apa salah kita makan sama-sama?
    Pastikan buang browser cookies/cache sebelum buka akaun baru di www.fxmalay.com

  10. #40
    Piplet toron's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    4
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    kalo dah hantar email pada [email protected] tentang masalah penukaran email biasanya brapa lama di ambil masa untuk penukaran.

  11. #41
    Super Moderator nonamer's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    from no where
    Posts
    3,143
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    2.544
    Thanks
    20
    Thanked 156 Times in 115 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by toron View Post
    kalo dah hantar email pada [email protected] tentang masalah penukaran email biasanya brapa lama di ambil masa untuk penukaran.
    Kebiasaannya pihak finance akan membuat panggilan telefon ke nombor telefon yang telah anda register di FXOPEN untuk pengesahan selanjutnya.

  12. #42
    Piplet
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    3
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Mcm mana nak tukar email?

    Elo.. sy nk kuarkan duit.. tp syaratnya kena reply dr email yang bagi dulu. Tapi masalah plaknya, email dulu tu salah la.. mcm mana nk tukar ek? patutnya .com tp tertulis .cm jek.. mcm mana ni??? Ada sapa tau??? dr 146475

  13. #43
    FXMalay Supporter arialun's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Taiping, Bukit Subang & Shah Alam.
    Posts
    1,164
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    2.200
    Thanks
    7
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by shukri1979 View Post
    Elo.. sy nk kuarkan duit.. tp syaratnya kena reply dr email yang bagi dulu. Tapi masalah plaknya, email dulu tu salah la.. mcm mana nk tukar ek? patutnya .com tp tertulis .cm jek.. mcm mana ni??? Ada sapa tau??? dr 146475

    1. email ke ' <[email protected]>' .

    2. nyatakan no acct trade anda.

    3. nyatakan nama penuh anda.

    4. attached document id & utility bills anda sebagai bukti.

    5. Bagitau nak rectify email id anda.
    Last edited by arialun; 12-12-2008 at 12:15 PM.

  14. #44
    Bullish
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    32
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.100
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default my question

    1. i use my nick to register instead of the name of my IC, in this case can i still bank in or withdraw my money?(my bank account is follow my IC name)

    2. how can i bank in money through maybank2u? call the person in charge before bank in? i have read the instruction but not really understand.

    hope anyone could help me out. thank you

  15. #45
    FXMalay supporter halzu's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Depan PC
    Posts
    1,319
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.200
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by howdanny View Post
    1. i use my nick to register instead of the name of my IC, in this case can i still bank in or withdraw my money?(my bank account is follow my IC name)

    2. how can i bank in money through maybank2u? call the person in charge before bank in? i have read the instruction but not really understand.

    hope anyone could help me out. thank you
    1. You are strongly advised to change your name as per IC. Please write an e-mail to [email protected] & c.c to [email protected]. Give full details of your account, attach your IC (in colour) & telephone number for verification purpose.

    2. Please call one of the representatives, they will assist you. Please refer this link http://forum.fxopen.com/showpost.php...43&postcount=4

Page 3 of 14 FirstFirst 123456713 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2019 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us