BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8773$1.9354
Results 1 to 8 of 8

Thread: Perpindahan broker...

  1. #1
    In Profit procodine's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    pokok sena, kedah
    Posts
    153
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Perpindahan broker...

    Salam...
    Cuma nak tanya, mcm mana perpindahan broker nie?
    Katalah aku ada acc kat L***fx. Pastu nak tukar ke fxmalay, adakah :

    - mendapat 5% dari jumlah perpindahan
    - siapa yang buat, aku ker admin fxmalay

    cuma nak tahu lebih lanjut tentang persoalan ini.. terima kasih..
    - My eyes are red and gold, the hair is standing straight up, This is not the way I pictured me -

    My Personal Blog

  2. #2
    Old Member suremasyuq's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    2,031
    FXO Shares
    4
    FXO Bonus
    2.511
    Thanks
    19
    Thanked 53 Times in 29 Posts
    Quote Originally Posted by procodine View Post
    Salam...
    Cuma nak tanya, mcm mana perpindahan broker nie?
    Katalah aku ada acc kat L***fx. Pastu nak tukar ke fxmalay, adakah :

    - mendapat 5% dari jumlah perpindahan
    - siapa yang buat, aku ker admin fxmalay

    cuma nak tahu lebih lanjut tentang persoalan ini.. terima kasih..
    1-Anda kena bersedia memberikan no account dan investor password pada kami (tujuan verifikasi jumlah perpindahan)
    2-Selepas verifikasi, lakukan wdrawal dari akaun tersebut dan masukkan ke akaun fxmalay
    3- hendaklah membuka 1 lagi akaun dimana akaun itu akan dimasukkan bonus tersebut dan akan disable sehingga matang.
    4-Apabila cukup matang, bonus akan dipindahkan ke akaun yang sepatutnya dan anda boleh menggunakannya.
    5-Formula MATANG ni, nak kena cari balik, sebab dah lama org tak buat transfer sedemikian.

    Apa-apa pun, sila emailkan ke [email protected] utk permohonan ini.
    Pastikan setiap soalan berkaitan dengan akaun, disertakan sekali no akaun trade anda beserta server





  3. #3
    In Profit procodine's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    pokok sena, kedah
    Posts
    153
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by suremasyuq View Post
    1-Anda kena bersedia memberikan no account dan investor password pada kami (tujuan verifikasi jumlah perpindahan)
    2-Selepas verifikasi, lakukan wdrawal dari akaun tersebut dan masukkan ke akaun fxmalay
    3- hendaklah membuka 1 lagi akaun dimana akaun itu akan dimasukkan bonus tersebut dan akan disable sehingga matang.
    4-Apabila cukup matang, bonus akan dipindahkan ke akaun yang sepatutnya dan anda boleh menggunakannya.
    5-Formula MATANG ni, nak kena cari balik, sebab dah lama org tak buat transfer sedemikian.

    Apa-apa pun, sila emailkan ke [email protected] utk permohonan ini.
    ok, macam mana perkiraan MATANG tue? boleh tolong jelaskan x? kira kena buka 2 acc sekali lah utk pemindahan broker..
    - My eyes are red and gold, the hair is standing straight up, This is not the way I pictured me -

    My Personal Blog

  4. #4
    Piplet
    Join Date
    May 2008
    Posts
    12
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Saya ada terbaca dalam ur punya web site dalam tab promosi. Macam mana nak transfer fund dari akaun broker **** ke dalam akaun broker fxopen. minta admin atau support bantu.

  5. #5
    FXMalay supporter halzu's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Depan PC
    Posts
    1,319
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.200
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by holdiah View Post
    Saya ada terbaca dalam ur punya web site dalam tab promosi. Macam mana nak transfer fund dari akaun broker **** ke dalam akaun broker fxopen. minta admin atau support bantu.
    Sila hantar e-mail kepada [email protected] & cc kpd [email protected] (sila hantar e-mail dlm english)

  6. #6
    Piplet akupower's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    16
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    dalam email tu nak beritahu apa yer...
    saya pun ada akaun kat ****.

  7. #7
    FXMalay supporter halzu's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Depan PC
    Posts
    1,319
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.200
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by akupower View Post
    dalam email tu nak beritahu apa yer...
    saya pun ada akaun kat ****.
    Beritahu yang anda ada mempunyai akaun di broker lain & berminat dengan tawaran promosi.

    Sila rujuk promosi yang diwartakan

    # Anda bosan dengan broker anda? Inginkan perubahan?

    Untuk dapatkan bonus tersebut, anda hanya perlu membuka akaun dan melakukan 10 lot transaksi.
    Lakukan perpindahan dana dari broker anda ke broker kami dan kami berikan bonus di akaun kedua (bonus). Akaun Bonus merupakan 5% dari jumlah perpindahan yang anda lakukan.

    * Tawaran Terhad
    * Hanya untuk perpindahan broker sahaja
    Untuk maklumat lanjut sila hubungi [email protected]

  8. #8
    Piplet akupower's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    16
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Proses yg agak leceh... sbb bonus kena buat juga.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2017 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us