BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8526$1.9099
Page 1 of 43 1234511 ... LastLast
Results 1 to 15 of 635

Thread: Thread Liga Super/FA Cup/Malaysia Cup

  1. #1
    In Profit DragonSky's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Internet
    Posts
    101
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Thread Liga Super/FA Cup/Malaysia Cup

    Hai semua, saya trader baru di fxmalay dan berasal daripada selangor. Rasa rasanya mesti ramai trader trader kat sini yang tinggal di selangor.

    Jadi, kepada trader trader lama... apa komen anda mengenai broker ini dan juga servis yang ditawarkan oleh fxmalay ?. Mengikut apa yang saya nampak buat masa ini, saya amat berpuas hati dengan apa yang ditawarkan di sini. Harap dapat berkenalan dengan trader trader lain dan sila beri tunjuk ajar kepada saya selaku orang baru di sini.
    Show me the money!

    Malaysian - Open Standard & Micro Account Now

  2. #2
    In Profit procodine's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    pokok sena, kedah
    Posts
    153
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by DragonSky View Post
    Hai semua, saya trader baru di fxmalay dan berasal daripada selangor. Rasa rasanya mesti ramai trader trader kat sini yang tinggal di selangor.

    Jadi, kepada trader trader lama... apa komen anda mengenai broker ini dan juga servis yang ditawarkan oleh fxmalay ?. Mengikut apa yang saya nampak buat masa ini, saya amat berpuas hati dengan apa yang ditawarkan di sini. Harap dapat berkenalan dengan trader trader lain dan sila beri tunjuk ajar kepada saya selaku orang baru di sini.
    erm.. aku pakai dari dulu ok jer.. cuma kekadang jadik spike jer... huuhuhu. apa2 pon selamat datang ke fxmalay / fxopen.. selangor kat mana bro? bangi?
    - My eyes are red and gold, the hair is standing straight up, This is not the way I pictured me -

    My Personal Blog

  3. #3
    MahaGuru mazlimoin's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Real Madrid - Manchester United - Selangor
    Posts
    3,868
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.290
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    aku dari sg buloh selangor..

  4. #4
    In Profit procodine's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    pokok sena, kedah
    Posts
    153
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by mazlimoin View Post
    aku dari sg buloh selangor..
    dekat jer la.. aku ada kt damansara damai.. sm_upset
    - My eyes are red and gold, the hair is standing straight up, This is not the way I pictured me -

    My Personal Blog

  5. #5
    MahaGuru mazlimoin's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Real Madrid - Manchester United - Selangor
    Posts
    3,868
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.290
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by procodine View Post
    dekat jer la.. aku ada kt damansara damai.. sm_upset
    jem giler situ

  6. #6
    In Profit master04's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Petaling Jaya
    Posts
    222
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    aku pun nak join gak....aku kat petaling jaya....
    tgh tension ni nak memorex duit xde...sok 1st day aku praktikal....haram jadah 1 sen pun x dpt..adehhh...makin duit kuar ada le...

  7. #7
    In Profit DragonSky's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Internet
    Posts
    101
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by procodine View Post
    erm.. aku pakai dari dulu ok jer.. cuma kekadang jadik spike jer... huuhuhu. apa2 pon selamat datang ke fxmalay / fxopen.. selangor kat mana bro? bangi?
    Oic, sebelum ni penah juga dengar di sini seringkali berlaku spike. Cuma baru baru ni dapat berita yang masalah tersebut semakin hari semakin pulih. Biasa lar kan, mana mana broker pun mesti ada masalah punya... Asalkan masalah tak berlanjutan sudah lar. Aha, memang benar saya daripada bangi, mana tau ni ?. Hehehe!
    Show me the money!

    Malaysian - Open Standard & Micro Account Now

  8. #8
    In Profit procodine's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    pokok sena, kedah
    Posts
    153
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by DragonSky View Post
    Oic, sebelum ni penah juga dengar di sini seringkali berlaku spike. Cuma baru baru ni dapat berita yang masalah tersebut semakin hari semakin pulih. Biasa lar kan, mana mana broker pun mesti ada masalah punya... Asalkan masalah tak berlanjutan sudah lar. Aha, memang benar saya daripada bangi, mana tau ni ?. Hehehe!
    erk.. yer ker? bangi area mana? aku area seks 3 tamb..
    - My eyes are red and gold, the hair is standing straight up, This is not the way I pictured me -

    My Personal Blog

  9. #9
    In Profit DragonSky's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Internet
    Posts
    101
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by procodine View Post
    erk.. yer ker? bangi area mana? aku area seks 3 tamb..
    Aha, dah dekat lar tu... saya tinggal kat seksyen 1 jer.
    Show me the money!

    Malaysian - Open Standard & Micro Account Now

  10. #10
    In Profit procodine's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    pokok sena, kedah
    Posts
    153
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by DragonSky View Post
    Aha, dah dekat lar tu... saya tinggal kat seksyen 1 jer.
    owh... nanti leh la lepak2 minum2... boleh gak amek tips sepam dua
    - My eyes are red and gold, the hair is standing straight up, This is not the way I pictured me -

    My Personal Blog

  11. #11
    Piplet huruhare's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Posts
    28
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    aku pun dari selangor gak....boleh join...aku dari Ijok...masih dalam learning curve gune mt4 dan membiasekan diri dgn fxmalay...sebelum ni aku gune avafx...

  12. #12
    MahaGuru mazlimoin's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Real Madrid - Manchester United - Selangor
    Posts
    3,868
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.290
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by huruhare View Post
    aku pun dari selangor gak....boleh join...aku dari Ijok...masih dalam learning curve gune mt4 dan membiasekan diri dgn fxmalay...sebelum ni aku gune avafx...
    ooo welcome welcome

  13. #13
    Intraday Master hyzuden's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Kuala Selangor-Sungai Besar-Muar-Gold Coast
    Posts
    306
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    assalamualaikum...
    wa pun nak join u all..wa dari kuale sgor...newbie and new zealand...
    org2 selangor...meh arr tolong kami2 yang kecik lagi kureng modal ni heeheh..
    trutama tuan guru mazlimoin...otai kite ni bro...

  14. #14
    MahaGuru mazlimoin's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Real Madrid - Manchester United - Selangor
    Posts
    3,868
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.290
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by hyzuden View Post
    assalamualaikum...
    wa pun nak join u all..wa dari kuale sgor...newbie and new zealand...
    org2 selangor...meh arr tolong kami2 yang kecik lagi kureng modal ni heeheh..
    trutama tuan guru mazlimoin...otai kite ni bro...
    otai yang pokai..huhuhuhu

  15. #15
    MahaGuru mazlimoin's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Real Madrid - Manchester United - Selangor
    Posts
    3,868
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.290
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Selangor 0 NS Naza 3...cessss..!! tewass...

Page 1 of 43 1234511 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2016 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us