BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8526$1.9099
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 39

Thread: Support untuk Komuniti Hardcore Traders

  1. #1
    Real Member
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    1,282
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    1.930
    Thanks
    1
    Thanked 7 Times in 7 Posts

    Default Support untuk Komuniti Hardcore Traders

    Yosh!

    Link untuk Komuniti Hardcore Traders: https://fxmalay.cabinet.fxopen.com/A...hx?Agent=54500

    program rebet 0.5pip/trade:
    Anda hanya layak menerima rebet ke atas setiap close trade kurang dr -3pips atau lebih dr +3pips yang anda lakukan.

    promosi USD100 free:
    Anda perlu membuat 10lot close post (campurkan kesemua close post yg anda telah lakukan)
    Hanya close post lebih +3pips dan -3pips sahaja yg layak

    • Spread from 2pips
    • Minimum deposit — from 25 dollars
    • Instant Execution — Quotation system
    • Credit Leverage from 1:1 to 1:500
    • Free simulated FOREX trading accounts
    • FREE Online Quotes
    • Daily Technical Research & News
    • Experienced and knowledgable staff

    Harcore Trader:
    82510
    116544
    136310

    Servis Tambahan:
    1. Kelas Metatrader percuma*

    * tertakluk kepada syarat2 dan terma (chewah!)

    Aku tengah mencari idea untuk promote + memeriahkan komuniti ni. Tapi buat masa ni, ini jer yang aku terfikir, selain daripada rebet bulanan (dan kemungkinan rebet bonus - macam komuniti kayaraya), member komuniti yang berminat nak join personal coaching boleh buat bayaran melalui potongan rebet

    (USD 1 = RM 3.30 - mengikut kadar withdrawal local depo semasa)

    Fee untuk seorang: $122
    Fee untuk dua orang: $182

    Selain itu support yang biasa2 tu takde hal la.. kalau aku on YM, buzz je aku, kalau urgent sangat, call je aku
    Last edited by flizzoe; 10-24-2008 at 02:10 PM.
    Jangan lupa usha thread
    Analisis Teknikal oleh Flizzoe
    untuk idea trading percuma

  2. #2
    MahaGuru mazlimoin's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Real Madrid - Manchester United - Selangor
    Posts
    3,868
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.290
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by flizzoe View Post
    Yosh!

    Link untuk Komuniti Hardcore Traders: https://fxmalay.cabinet.fxopen.com/A...shx?Agent=5450

    Harcore Trader:
    82510

    Aku tengah mencari idea untuk promote + memeriahkan komuniti ni. Tapi buat masa ni, ini jer yang aku terfikir, selain daripada rebet bulanan (dan kemungkinan rebet bonus - macam komuniti kayaraya), member komuniti yang berminat nak join personal coaching boleh buat bayaran melalui potongan rebet

    (USD 1 = RM 3.30 - mengikut kadar withdrawal local depo semasa)

    Fee untuk seorang: $122
    Fee untuk dua orang: $182

    Selain itu support yang biasa2 tu takde hal la.. kalau aku on YM, buzz je aku, kalau urgent sangat, call je aku

    welcome hard core trader komuniti !!

  3. #3
    FXMalay supporter alface's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    585
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.780
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Tahniah Flizzoe @ Komuniti Hardcore Traders...

    akhirnya ko buka juga thread untuk komuniti sendiri ..

    ada free lesson kan .. aku nak join gak la


    sm_happy

  4. #4
    Real Member
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    1,282
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    1.930
    Thanks
    1
    Thanked 7 Times in 7 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by mazlimoin View Post
    welcome hard core trader komuniti !!
    Quote Originally Posted by alface View Post
    Tahniah Flizzoe @ Komuniti Hardcore Traders...

    akhirnya ko buka juga thread untuk komuniti sendiri ..

    ada free lesson kan .. aku nak join gak la


    sm_happy
    hehe.. thanx...
    focus aku pada newbies..

    kalau takat nak belajar camne nak bukak account dengan meta4 tu.. takat belanja aku makan minum tu lepas laa.. datang je jumpa aku kat uia tuh..
    Jangan lupa usha thread
    Analisis Teknikal oleh Flizzoe
    untuk idea trading percuma

  5. #5
    Real Member
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    1,282
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    1.930
    Thanks
    1
    Thanked 7 Times in 7 Posts

    Default Servis Tambahan o.O

    Khas untuk ahli komuniti ini: kelas metatrader percuma!

    sila bawa laptop, dah pastikan ada metatrader dah siap install!
    aku datang lenggang jer

    * datang dengan 3G adalah satu advantage.
    * datang ketika market buka lagi la advantage.

    p/s: erm, makan minum belanja leh tak?
    Last edited by flizzoe; 05-17-2008 at 11:14 AM.
    Jangan lupa usha thread
    Analisis Teknikal oleh Flizzoe
    untuk idea trading percuma

  6. #6
    Real Member
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    1,282
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    1.930
    Thanks
    1
    Thanked 7 Times in 7 Posts

    Default

    semalam ada sorang lagi join.. tapi tak tahu saper.. adeh... harap sesiapa yang join boleh inform kat sini.. senang apa2 hal nak bagi support.. terima kasih..
    Jangan lupa usha thread
    Analisis Teknikal oleh Flizzoe
    untuk idea trading percuma

  7. #7
    Real Member
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    1,282
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    1.930
    Thanks
    1
    Thanked 7 Times in 7 Posts

    Default

    Nota Metatrader: Jenis Order sudah siap untuk downline
    Jangan lupa usha thread
    Analisis Teknikal oleh Flizzoe
    untuk idea trading percuma

  8. #8
    Real Member
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    1,282
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    1.930
    Thanks
    1
    Thanked 7 Times in 7 Posts

    Default

    wargh, dah jatuh ke bawah. naikkan balik.

    sesiapa yang dah register bawah komuniti ni sila call/sms aku
    Jangan lupa usha thread
    Analisis Teknikal oleh Flizzoe
    untuk idea trading percuma

  9. #9
    Real Member
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    1,282
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    1.930
    Thanks
    1
    Thanked 7 Times in 7 Posts

    Default

    Hardcore traders mengucapkan selamat datang kepada akaun 116544
    harap dapat perkenalkan diri anda
    Jangan lupa usha thread
    Analisis Teknikal oleh Flizzoe
    untuk idea trading percuma

  10. #10
    Real Member
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    1,282
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    1.930
    Thanks
    1
    Thanked 7 Times in 7 Posts

    Default

    Sapa-sapa nak nota + tunjuk ajar free, jom join komuniti hardcore traders
    Jangan lupa usha thread
    Analisis Teknikal oleh Flizzoe
    untuk idea trading percuma

  11. #11
    Real Member
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    1,282
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    1.930
    Thanks
    1
    Thanked 7 Times in 7 Posts

    Default

    Hardcore traders mengucapkan selamat datang kepada akaun 136310. sekiranya memerlukan bantuan dalam trading, boleh hubungi saya
    Jangan lupa usha thread
    Analisis Teknikal oleh Flizzoe
    untuk idea trading percuma

  12. #12
    Intraday Master mostwanted's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    482
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    chaiyok2! flizzoe..nanti aku dh kya aku bkak akaun bwh komuniti bro plak k.
    semoga succes slalu.amin..
    jom memorex dengan akaun micro:

    https://fxmalay.cabinet.fxopen.com/A...x?Agent=130171

  13. #13
    MahaGuru mazlimoin's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Real Madrid - Manchester United - Selangor
    Posts
    3,868
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.290
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by mostwanted View Post
    chaiyok2! flizzoe..nanti aku dh kya aku bkak akaun bwh komuniti bro plak k.
    huuhhuuh dah kaya baru nak bukak kekekkeke

  14. #14
    Piplet holicrex's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    7
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    semoga aku segera nak tertular kayaa...amiinn

  15. #15
    MahaGuru mazlimoin's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Real Madrid - Manchester United - Selangor
    Posts
    3,868
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.290
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by holicrex View Post
    semoga aku segera nak tertular kayaa...amiinn
    tertular tu apa?

Page 1 of 3 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2016 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us