BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8211$1.8774
Results 1 to 9 of 9

Thread: My Expert Advisor

  1. #1
    Bullish mokhaan81's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    44
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    asmekom semua...saya budak baru dalam forex..saya da try sstem primawadah ni..sejak saya downloAD pagi tadi ptg ni baru bunyi..apa hal pon saya da dapat 10 pip ok latu..saya ada gak satu sstem yg memekak mcm ni..saya tak penah try lagi kat laptop saya.dulu beli sstem tu latop tak da lagi..try kat opis tmpt keje, itu pun takut2 nak trade..sstem ni ingat nak kongsi sama2 dengan otai2 forex dalam forum ni agar dapat dimanfaatkan bersma,tapi masalahnya mcm mana nak masuk file dalam ni?

  2. #2
    Bullish mokhaan81's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    44
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    ahakh???da dapt mcm mana nak masuk file dalam tread ni..so ada sesiapa yang ingin mencuba sila kan la..dulu saya beli da lama tapi x penah nak kaji dalam2 system ni..ada sapa yan rajin olah2 kan la yea..sibuk dengan keje lain,maklum la makan gaji,forex ni cari duit tepi je pakai system robot yg baru beli tu pun dalam pemerhatian...kalau ok saya bg cuba geng2 forex dalam forum ni.
    Attached Files Attached Files

  3. #3
    Piplet blazerFX's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    25
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    sobat, aku nak cuba.
    from indonesia
    yhankz ye

  4. #4
    In Profit
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    247
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    itu cara nya copy file indikator ke indikator di dalam direktoris expert dan template ke directoris template nah tinggal klik kanan di chart pilih template nya

  5. #5
    Piplet
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    8
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by mokhaan81 View Post
    ahakh???da dapt mcm mana nak masuk file dalam tread ni..so ada sesiapa yang ingin mencuba sila kan la..dulu saya beli da lama tapi x penah nak kaji dalam2 system ni..ada sapa yan rajin olah2 kan la yea..sibuk dengan keje lain,maklum la makan gaji,forex ni cari duit tepi je pakai system robot yg baru beli tu pun dalam pemerhatian...kalau ok saya bg cuba geng2 forex dalam forum ni.
    thanks for you file! good luck!

  6. #6
    In Profit Ayenfx_g's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Kajang
    Posts
    238
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    emm leh tahan gak ea ni.thanks's

  7. #7
    Elder Analyst kutu_loncat's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Dili, Timor Leste
    Posts
    659
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by Ayenfx_g View Post
    emm leh tahan gak ea ni.thanks's
    ea ke sistem? tak nampak pun file ea dia?

  8. #8
    In Profit Ayenfx_g's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Kajang
    Posts
    238
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by kutu_loncat View Post
    ea ke sistem? tak nampak pun file ea dia?
    ntah la tp bising la plak bendalah nie.brg lama camni la.
    dia just bg tau time bila leh open buy/sell jer.aku try td cam xleh caye jer klu guna tf1&tf5.

  9. #9
    Bullish elreyzan's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    46
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    bro ni ea ka tau sistem?
    Hardworking will rewardable,the rest is to believe into yourself

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2017 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us