BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8467$1.9038
Results 1 to 7 of 7

Thread: dah create account tapi tak boleh login

  1. #1
    Piplet voltron's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    27
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default dah create account tapi tak boleh login

    aku baru saja create account standard...pada 17 APR 08
    malangnya tak boleh nak login di cabinet fx malay

    KELUAR - Your login attempt was not successful. Please try again.

    masa log in aku masukkan
    no acc log n trade pwd

    HARAP ADMIN DPT BANTU ASP

  2. #2
    FXMalay supporter halzu's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Depan PC
    Posts
    1,387
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.200
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by voltron View Post
    aku baru saja create account standard...pada 17 APR 08
    malangnya tak boleh nak login di cabinet fx malay

    KELUAR - Your login attempt was not successful. Please try again.

    masa log in aku masukkan
    no acc log n trade pwd

    HARAP ADMIN DPT BANTU ASP
    Kalau keluar "Your login attempt was not successful. Please try again.", maknanya....kombinasi Login & Password anda salah. Sudahkah anda pastikan bahawa password tu mempunyai HURUF BESAR atau tidak. Kerana password yg dihantar merangkumi kombinasi "HURUF BESAR" & "huruf kecil". Sila semak kembali password anda. Dan saya cadangkan apabila anda register akaun, SILA COPY & PASTE login & password yg diberi, simpan didlam notepad. So senang next time kalau nak login, just copy & paste.

  3. #3
    Piplet
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    7
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Saya pun ada masalah juga, saya register 28/04/2008, lepas tu dah boleh login cabinet dan dah hantar ic untuk verify (dalam cabinet, email nak kene hantar jugak ke?). Jadi soalannya, kat terminal tu sepatutnya dah boleh login ke belum? sebab saya cuba login tapi keluar msg 'Waiting for Update', kalau demo boleh pulak... ataupun saya kena tunggu sehari lagi baru boleh login...

    Terima kasih.

  4. #4
    MahaGuru mazlimoin's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Real Madrid - Manchester United - Selangor
    Posts
    3,868
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.290
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by cempiang View Post
    Saya pun ada masalah juga, saya register 28/04/2008, lepas tu dah boleh login cabinet dan dah hantar ic untuk verify (dalam cabinet, email nak kene hantar jugak ke?). Jadi soalannya, kat terminal tu sepatutnya dah boleh login ke belum? sebab saya cuba login tapi keluar msg 'Waiting for Update', kalau demo boleh pulak... ataupun saya kena tunggu sehari lagi baru boleh login...

    Terima kasih.
    kalau graf mikro ke standard atau standard ke mikro..memang sampai bebila pun akan waiting for update...so bukak la graf baru...graf waiting tu kasi close la..

  5. #5
    MahaGuru mazlimoin's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Real Madrid - Manchester United - Selangor
    Posts
    3,868
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.290
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by halzu View Post
    Kalau keluar "Your login attempt was not successful. Please try again.", maknanya....kombinasi Login & Password anda salah. Sudahkah anda pastikan bahawa password tu mempunyai HURUF BESAR atau tidak. Kerana password yg dihantar merangkumi kombinasi "HURUF BESAR" & "huruf kecil". Sila semak kembali password anda. Dan saya cadangkan apabila anda register akaun, SILA COPY & PASTE login & password yg diberi, simpan didlam notepad. So senang next time kalau nak login, just copy & paste.
    dan nak tambah sikit pastikan server tu betul..tgk samada demo atau real...

  6. #6
    Piplet
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    7
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Smile

    Tima kasih... dah boleh pun.... ada trick rupanya..

  7. #7
    MahaGuru mazlimoin's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Real Madrid - Manchester United - Selangor
    Posts
    3,868
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.290
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by cempiang View Post
    Tima kasih... dah boleh pun.... ada trick rupanya..
    sama sama..its ok...tu bukan trick tu hehehe

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2016 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us