BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8426$1.8996
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 28

Thread: ok semua test ea ni ok

  1. #1
    In Profit the undertaker's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    202
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default ok semua test ea ni ok

    assalamualaikum... ok skrg ni membe aku suruh test ea yg ade skit2 la di reka oleh nye jadi harap korang boleh test la dan kasi ss result ok,,,huhuhuhu... ok ea yg Moave Stoch v1.1 setting nye mudah aje...huhuhu... pakai TF 1H dan kalau nak bukak 2 pair pastikan magic number berlainan... kalau rasa nak ubah lot ubah le tak kesah janji nak setting yg terbaik je kat ea ni... kita sama2 share pendapat la ek... yg lain takyah ubah try setting standart je dulu... huhuhu.. ok yg ea Caripips Safety EA v1 cara dia sama mcm yg atas cuma pakai TF M15 ok cuba jangan tak cuba...huhuhu..dan upload result test kat treat ni ok... jangan jual pulak bende ni...sbb free je... ...sm_upset
    Attached Files Attached Files
    sm_upset

  2. #2
    In Profit the undertaker's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    202
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    pastikan test di akaun demo...kalau kat real rugi sendiri tanggung la...huhuhuhu...
    sm_upset

  3. #3
    In Profit
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Ipoh,Perak.
    Posts
    116
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Magic No. Utk Apa?

  4. #4
    In Profit the undertaker's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    202
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    magic nombor tu tujuan dia adalah tak bg bercelaru,kalau pakai 1 pair je takpe, kalau nak pakai 2 pair mesti di ubah takut nnti setting nye akan jadi sama dengan pair yg mula2 kita bukak tu, jadi cara dia open post mungkin akan sama.. jadi lebih baik ubah, dia tak kesah kalau nak taruk no berapa pun 12345, janji jangan sama antara satu pair ke satu pair yang lain, ok contoh pair uj letak magic number 12345, pair gj letak 12346, pair gu letak 12347 dan seterusnye... huhuhu tapi ingat test di akaun demo dulu taw!!! huhuhu...
    sm_upset

  5. #5
    In Profit
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Ipoh,Perak.
    Posts
    116
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    aku ada buat back test...hasilnya sungguh mengecewakan.....

  6. #6
    In Profit the undertaker's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    202
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    yup try dulu dua 2, takkan kejap itu dah kecewa, try dalam 2 ke 3 hari dulu... adeiii...ni satu jam pun tak sempat dah kecewa...hurmmm...
    sm_upset

  7. #7
    In Profit
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Ipoh,Perak.
    Posts
    116
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    aku test kat EU,sepanjang tahun 2007...hasilnya:

    gross profit:7161.96, gross lost:9264.98, total net profit:-2103.03

    mcmana tu??????

  8. #8
    In Profit the undertaker's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    202
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    ko guna ea ape tu? ko dapat dari mane?
    sm_upset

  9. #9
    In Profit the undertaker's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    202
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    tiba2 ko test sepanjang 2007 ea apa yg ko pakai tu? aku tak pahaam...
    sm_upset

  10. #10
    In Profit
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Ipoh,Perak.
    Posts
    116
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    hahha...ea yg ko bg tu laaaa

  11. #11
    In Profit the undertaker's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    202
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    ea ni baru di reka, baru je 2 @ 3 hari lepas, jangan salah faham...
    sm_upset

  12. #12
    In Profit the undertaker's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    202
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    ko tersilap ea tu... cuba bg link dia aku nak tengok kalau betul ea ni sama...
    sm_upset

  13. #13
    Piplet
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    in Chart
    Posts
    10
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by myghaz View Post
    hahha...ea yg ko bg tu laaaa
    ade dua EA situ , yg mana guna tu ?baby

    ni nk bg tip skit

    utk EA caripips

    setting
    moving = 20
    stoch = 14.8.5

    tf 15min ke atas
    30min pun ok
    hasil backtest kena try semua TF

    utk moave tu plak

    yg terbaik uji pada pair yen aje
    die perlu pada pair yg volatile tinggi

    okeh itu aja dr sayasm_win

  14. #14
    Bullish mamat7776's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    84
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    hahahahah...die gune backtest tu oooo undertaker wei...

  15. #15
    In Profit
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Ipoh,Perak.
    Posts
    116
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    salah satu cara nak tau samada ea kita tu berkesan atau tak ialah kita mengujinya menggunakan strategy tester,dgn menggunakan data2 yg lepas.

    undertaker tak pernah guna ke?

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2016 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us