BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8526$1.9099
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 39

Thread: EA Mesin Duit yg aku nak kongsi ngan korang semua..

  1. #1
    Bullish zaini76's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    68
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default EA Mesin Duit yg aku nak kongsi ngan korang semua..

    EA ni aku baru je beli usd50.. Tapi takpe, kat sini aku share ngan korang free je tak payah bayar. Ia sesuai digunakan pada pair EU. Masa utk aktifkn 12pm - 3pm waktu malaysia. Aku tak pernah cuba lagi. Diharap kwn2 test dulu kat demo akaun. Diharap dapat share result tread kat sini..
    Attached Files Attached Files

  2. #2
    In Profit katsumoto's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    193
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by zaini76 View Post
    EA ni aku baru je beli usd50.. Tapi takpe, kat sini aku share ngan korang free je tak payah bayar. Ia sesuai digunakan pada pair EU. Masa utk aktifkn 12pm - 3pm waktu malaysia. Aku tak pernah cuba lagi. Diharap kwn2 test dulu kat demo akaun. Diharap dapat share result tread kat sini..
    bro, EA ni dah ada org bagi free dah kat dalam ni sebelum ni... anyway, tq jugak lah

  3. #3
    Bullish zaini76's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    68
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by katsumoto View Post
    bro, EA ni dah ada org bagi free dah kat dalam ni sebelum ni... anyway, tq jugak lah
    O ye ke.. aku tak perasan la pulak.. tapi tak pe la. Anyway kalau kau ade EA yg bagus share la kat sini

  4. #4
    Piplet traderfox's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    14
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by zaini76 View Post
    O ye ke.. aku tak perasan la pulak.. tapi tak pe la. Anyway kalau kau ade EA yg bagus share la kat sini
    Betul tuuuu sokong 3dblob

  5. #5
    Bullish mamat7776's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    84
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by zaini76 View Post
    EA ni aku baru je beli usd50.. Tapi takpe, kat sini aku share ngan korang free je tak payah bayar. Ia sesuai digunakan pada pair EU. Masa utk aktifkn 12pm - 3pm waktu malaysia. Aku tak pernah cuba lagi. Diharap kwn2 test dulu kat demo akaun. Diharap dapat share result tread kat sini..
    bro..ko beli katner ni?sm_rolleye

  6. #6
    Bullish zaini76's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    68
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by mamat7776 View Post
    bro..ko beli katner ni?sm_rolleye
    Aku beli kat website mesinduit.com...

  7. #7
    Bullish deen83's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    banting mari
    Posts
    61
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by zaini76 View Post
    EA ni aku baru je beli usd50.. Tapi takpe, kat sini aku share ngan korang free je tak payah bayar. Ia sesuai digunakan pada pair EU. Masa utk aktifkn 12pm - 3pm waktu malaysia. Aku tak pernah cuba lagi. Diharap kwn2 test dulu kat demo akaun. Diharap dapat share result tread kat sini..

    ebook cara penggunaan ada x

  8. #8
    Piplet
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    9
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Camne nak set kat EA ni... ?
    kalau ada manual lagi bagus... nak tau jugak cemana condition dia sell/buy?

    Pls.. TQ very2 much... Appreaciated that...

  9. #9
    In Profit dhimas's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    208
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Download disini untuk Pakej Full EA mesin duit
    Just Share

    Salam Profit

  10. #10
    Piplet mozraid's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    20
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    bro camner nk d/load ko pnye full version aku x brape nk geti la..
    free ke kene byr nie...

  11. #11

  12. #12

  13. #13

  14. #14
    Piplet
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    13
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by zaini76 View Post
    EA ni aku baru je beli usd50.. Tapi takpe, kat sini aku share ngan korang free je tak payah bayar. Ia sesuai digunakan pada pair EU. Masa utk aktifkn 12pm - 3pm waktu malaysia. Aku tak pernah cuba lagi. Diharap kwn2 test dulu kat demo akaun. Diharap dapat share result tread kat sini..
    aku pon beli juga..cuba kat demo akaun. Boleh tahan. Tapi akun terkejut juga pada 24/4/08 pair EUR/USD robot tu LONG, tapi ROBOH sebanyak USD1,500-00.
    Sebelum menjunam teruk tu memang ada satu NEWS EU. Aku rasa inilah faktornya.

    Pemorex2 yang guna MD ni boleh tak bagi pandangan lain..apakah robot boleh pakai sewaktu ada news akan keluar.

  15. #15
    Piplet Azmel's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    United Kingdom
    Posts
    2
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    EA "Mesin Duit" ni sebenarnya ialah EA percuma yang ditulis oleh Alejandro Galindo. Tapi ada satu mamat dah tukar nama jadi mesin duit dan jual dengan harga 50 dollar.

    EA ini terlalu merbahaya untuk digunakan pada duit betul. Walaupun ia kadangkala memberi keuntungan, tapi lambat laun duit akhirnya akan lesap juga.

Page 1 of 3 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2016 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us