FXOpen Broker

10+ years’
experience in FX

VISIT WEBSITE

Trading Accounts

ECN, STP,
Micro, Crypto

START TRADING

Free Demo

Practice Forex trading
risk free

OPEN DEMO ACCOUNT

PAMM Technology

Become a Master
or a Follower

JOIN PAMM SERVICE
Results 1 to 3 of 3

Thread: BBMA OMA Strategi

  1. #1
    In Profit
    Join Date
    Oct 2019
    Posts
    161
    Thanks
    74
    Thanked 141 Times in 94 Posts

    Default BBMA OMA Strategi

    Selamat sore semua sahabat forum FXOpen.Di bisnis trading forex dari pengamatan saya pribadi banyak sekali yang menggunakan strategi perdagangan BBMA OMA.Apa kelebihannya? dan bagaimana cara menggunakannya?

  2. #2
    Market Maker cool user
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    11,213
    Thanks
    648
    Thanked 964 Times in 740 Posts

    Default

    Setahu saya BBMA Oma Ally ini dikembangkan oleh trader Malaysia yang bernama Oma Ally, ini adalah sistem trading yang berbasis tehnikal trading menggunakan indikator Bollinger band dan Moving Average, banyak yang mengatakan bahwa ini adalah profitable strategy bagi yang sudah menguasai cara menggunakan dengan benar.

    BBMA Oma ally menggunakan indikator sebagai berikut:
    • Bollinger band periode 20 deviasi 2 shift 0.
    • Moving average periode 5 Linear Weighted, Apply to High, shift 0
    • Moving average periode 5 Linear Weighted apply to low ,shift 0
    • Moving average periode 10 Linear Weighted apply to high shift 0
    • Moving average periode 10 Linear Weighted apply to low shift 0
    • Moving average periode 50 exponential apply to close shift 0


    Strateginya adalah menunggu MA 5 dan MA 10 melewati garis upper band atau lower band, disertai dengan candlestick yang keluar dari garis upper band dan lower band, open buy jika MA 5 dan 10 sudah keluar dari lower band dan candlestick ditutup lebih tinggi dari pembukaan, open sell jika MA 5 dan 10 keluar dari upper band dan candlestick ditutup lebih rendah dari pembukaan. Kurang lebih seperti itu konsepnya adalah menunggu MA 5 dan 10 keluar dari BB line dan candle membentuk pola pembalikan. Sedangkan MA 50 berguna untuk memetakan trend naik atau cenderung turun untuk jangka panjang.

  3. #3
    Market Maker sutan's Avatar
    Join Date
    Aug 2019
    Location
    surabaya
    Posts
    1,408
    Thanks
    928
    Thanked 425 Times in 357 Posts

    Default

    waahh udah dijelasin komplit nih sama om radex katanya sih BBMA oma ally ini versi pengembangan dari teknik BBMA nya kang gun. pernah coba sih BBMA Oma Ally ini tapi karena terlalu banyak line dan menurutku bikin mumet jadi sepertinya aku merasa ndak cocok wkwkwk tapi kalo metode trading yang menggunakan line seperti MA dan BB ini butuh kesabaran ekstra sebab menunggu momentum terjadinya crossing itu memakan waktu tapi sekalinya confirmed akan powerful signal yang diberikan.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2022 © FXOpen. All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen EU is a trading name of FXOpen EU Ltd. FXOpen EU Ltd is authorized and regulated by the Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC) under license number 194/13.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us