BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.7951$1.8506
Page 1 of 10 12345 ... LastLast
Results 1 to 15 of 144

Thread: Untuk mereka yg telah membuat 100post berkualiti

  1. #1
    Elder Analyst support fxmalay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Malaysia
    Posts
    528
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Exclamation Untuk mereka yg telah membuat 100post berkualiti

    Salam semua,

    Jika anda rasa anda telah melakukan 100post yg berkualiti..:

    1) Tolong reply di dalam thread ini
    2) Kami akan menyemak post anda
    3) Kami akan beritahu anda sama ada post anda berkualiti atau tidak
    4) Sekiranya anda layak, buka Akaun Nyata di website kami dan hantarkan ID+Bil utiliti kepada [email protected] (masukkan juga nickname yang anda gunakan di dalam forum)
    5) kami akan masukkan 25USD di dalam akaun anda

    Selamat berforum.

  2. #2
    In Profit citajaya's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Bandar Jengka, Pahang, Malaysia
    Posts
    170
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by support fxmalay View Post
    Salam semua,

    Jika anda rasa anda telah melakukan 100post yg berkualiti..:

    1) Tolong reply di dalam thread ini
    2) Kami akan menyemak post anda
    3) Kami akan beritahu anda sama ada post anda berkualiti atau tidak
    4) Sekiranya anda layak, buka Akaun Nyata di website kami dan hantarkan ID+Bil utiliti kepada [email protected] (masukkan juga nickname yang anda gunakan di dalam forum)
    5) kami akan masukkan 25USD di dalam akaun anda

    Selamat berforum.

    Salam Bos,

    Saya kurang faham ttg no 4 tu (Sekiranya anda layak, buka Akaun Nyata di website kami dan hantarkan ID+Bil utiliti kepada [email protected] (masukkan juga nickname yang anda gunakan di dalam forum)).

    Bolehkan Bos cerita sedikit detail ttg perkara ni?

    Tq.

  3. #3
    In Profit
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    141
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by support fxmalay View Post
    Salam semua,

    Jika anda rasa anda telah melakukan 100post yg berkualiti..:

    1) Tolong reply di dalam thread ini
    2) Kami akan menyemak post anda
    3) Kami akan beritahu anda sama ada post anda berkualiti atau tidak
    4) Sekiranya anda layak, buka Akaun Nyata di website kami dan hantarkan ID+Bil utiliti kepada [email protected] (masukkan juga nickname yang anda gunakan di dalam forum)
    5) kami akan masukkan 25USD di dalam akaun anda

    Selamat berforum.
    Salam boss
    macamner kita nk tau yg post kiter tu berkualiti? bleh chek posts result tak?

  4. #4
    Piplet
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    5
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    mcm ner nak tau post kite tu berkualiti ker idak

  5. #5
    FXMalay Supporter arialun's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Taiping, Bukit Subang & Shah Alam.
    Posts
    1,310
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    2.200
    Thanks
    7
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by encyclopedia View Post
    mcm ner nak tau post kite tu berkualiti ker idak

    Seperti yang FXManager nyatakan di:
    http://www.fxegypt.com/forum/showthread.php?t=92

    Yes it's ture
    register in our forum,
    add 100 interactive posts and get $ 25 account.

    Rules of getting the $ 25..
    1.Posts like hello and hi and thank you will not be counted from the 100 posts.
    2. You have to add topics and replies with meaning..

  6. #6
    Elder Analyst support fxmalay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Malaysia
    Posts
    528
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Sekiranya anda sudah membuka akaun nyata dengan pihak fxmalay, maka tidak perlu buka lagi. Ada juga yg menjadi ahli forum terlebih dahulu sblm membuka akaun nyata.

    Quote Originally Posted by lurzaimran View Post
    Salam boss
    macamner kita nk tau yg post kiter tu berkualiti? bleh chek posts result tak?
    Quote Originally Posted by encyclopedia View Post
    mcm ner nak tau post kite tu berkualiti ker idak
    Anda hanya perlu post di dalam thread ini sekiranya anda sudah mencapai 100post ke atas...pihak kami akan menyemak semua post anda..dan sekiranya belum layak akan d beritahu.

    Dan sila baca post pertama saya

    Salam semua,

    Jika anda rasa anda telah melakukan 100post yg berkualiti..:

    1) Tolong reply di dalam thread ini
    2) Kami akan menyemak post anda
    3) Kami akan beritahu anda sama ada post anda berkualiti atau tidak
    4) Sekiranya anda layak, buka Akaun Nyata di website kami dan hantarkan ID+Bil utiliti kepada [email protected] (masukkan juga nickname yang anda gunakan di dalam forum)
    5) kami akan masukkan 25USD di dalam akaun anda

    Selamat berforum.

  7. #7
    In Profit
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    141
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Salam Mr Admin....
    Minta maap la sbb, sedar x sedar post sy dh lebih 100. Boleh sy tahu status saya skarang tak? Layak ker idak nk dpt $25 tu?...
    kalu layak sila maklum kan kpd saya yer....

    terima kasih admin sm_happy

  8. #8
    Elder Analyst support fxmalay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Malaysia
    Posts
    528
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by lurzaimran View Post
    Salam Mr Admin....
    Minta maap la sbb, sedar x sedar post sy dh lebih 100. Boleh sy tahu status saya skarang tak? Layak ker idak nk dpt $25 tu?...
    kalu layak sila maklum kan kpd saya yer....

    terima kasih admin sm_happy
    Kami akan maklumkan secepat mungkin.

    Anda merupakan wakil pertama dr malaysia

    Terima kasih

  9. #9
    In Profit
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    141
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    terima kasih FXmalay......Hidup forex!!!...hidup melayu!!!

  10. #10
    Elder Analyst support fxmalay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Malaysia
    Posts
    528
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by lurzaimran View Post
    terima kasih FXmalay......Hidup forex!!!...hidup melayu!!!
    Anda belum layak untuk menikmati bonus 25usd...masih terdapat post yg tidak berkualiti. Anda memerlukan lebih kurang 20-25post lagi utk melayakkan diri. Lakukan post yg berkaitan dengan forex dan analysis...itu akan memudahkn anda mendapat post yg berkualiti.

    Terima kasih

  11. #11
    In Profit
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    141
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Ok...terima kasih Mr Support
    Sy akan teruskan usaha saya...
    kepada yang lain...teruskan usaha anda....kita mesti boleh....
    gud luck...

  12. #12
    Intraday Master Admin FXMalay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    326
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.280
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    nonamer

    please look at your inbox


    thanks

  13. #13
    Intraday Master Admin FXMalay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    326
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.280
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    lurzaimran & goldsniper

    please look at your inbox


    thanks

  14. #14
    Intraday Master
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    387
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    terima kasih.. dah baca dah tapi manager suruh post lagi 25 ler.. camno?

  15. #15
    Elder Analyst support fxmalay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Malaysia
    Posts
    528
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by goldsniper View Post
    terima kasih.. dah baca dah tapi manager suruh post lagi 25 ler.. camno?
    Yes...anda memerlukan kurang 25post lagi utk layak mendapat bonus 25usd...sila pastikan anda membuka akaun d bawah FXMalay utk menikmati rebet 0.5pips bg setiap trade yg anda lakukan.

    Terima kasih

Page 1 of 10 12345 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2016 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us