BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8836$1.9419
Results 1 to 10 of 10

Thread: eurjpy

  1. #1
    In Profit
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    119
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default eurjpy

    hari ini saya liat eur jpy bisa naik lagi paling ga sampe 161.50an
    gitu aja dulu soalnya saya hari ini bangunnya kesiangan
    www.forexlights.com
    www.forexlights.blogspot.com
    Last edited by fxfreaks; 04-03-2008 at 04:12 AM. Reason: ada yg kurang

  2. #2
    In Profit gurugratis's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    151
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Bro, kok tau sih??? Jelasin dunk sistemnya, biar kita bisa pelajari sama-sama
    sm_win Gunakanlah waktu anda untuk berbagi dengan orang lain jangan hanya duduk di depan komputer dan menebak-nebak kemana arah perginya harga. Selamat Trading for Living not Living for Trade

  3. #3
    In Profit
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    119
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    cranya siple aja amati pergerakan pake h4 ato h1 trus cari resistant ama suport aja. kalo clear breaks berarti arahnya lanjut buat cari support selajutnya ato resistant selanjutnya.


    kalo mau liat predisi harian saya bisa liat di www.forexlights.blogspot.com
    saya update setiap hari antara jam 7:30 sampai 9:00 pagi wib tapi resiko tanggung sendiri ya kalo salah prediksi.
    www.forexlights.com
    www.forexlights.blogspot.com
    Last edited by autodel; 04-24-2008 at 06:39 AM.

  4. #4
    In Profit
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    119
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    ati ati eur jpy dah mulai drop terus. buat yg trading eur jpy hrap hati hati soalnya pergerakannya bisa agak kacau beberapa hari ini

  5. #5
    In Profit
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    119
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    eur jpy pergerakan masih tipis tapi jika resistant di 164.63 breaks paling ga masih harus nyoba ke 164.77 dulu. Baru nyoba test breaks 164.91.
    www.forexlights.com
    www.forexlights.blogspot.com

  6. #6
    In Profit
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    117
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by fxfreaks View Post
    eur jpy pergerakan masih tipis tapi jika resistant di 164.63 breaks paling ga masih harus nyoba ke 164.77 dulu. Baru nyoba test breaks 164.91.
    www.forexlights.com
    www.forexlights.blogspot.com
    14pip aja nyobanya kalo break? bukannya kalo break resisten atau support biasanya bisa sampai 30-50pip keatas broo?setahu gw Ej geraknya mid fast dibanding GJ

  7. #7
    In Profit
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    108
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    sistemnya pake apaan tuh bro?

    mau tau neh?

  8. #8
    Piplet
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    9
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Thumbs up Eur/yen

    pergerakan hari ini yen akan menembus kembali 164.00.

  9. #9
    Intraday Master 4051fx's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    342
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    kok tau bro, fundamental apa teknikal nih

  10. #10
    Bullish poets's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    34
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default masa

    koq ga sama kaya di chard ya..
    saat ini gerak ke 163.** tuh...hmm

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2017 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us