BUY FXO Forum Shares
1247
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$2.1032$2.1682
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 31

Thread: Senarai Ahli Fxmalay

  1. #1
    Bullish
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    39
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Senarai Ahli Fxmalay

    Asm Semua,

    Sedikit Cadangan :-

    1. Menyenaraikan Ahli-2 Fxmalay Komuniti Untuk Kemudahan Ahli Berhubung Sekiranya Perlu Atau Mahu. :d

  2. #2
    Bullish
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    39
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Saya yang pertama : :-D

    1. Mohd Zamri YM ID : mdzam99 Mob. No. 013 933 1786

    TQ

  3. #3
    In Profit PulunSakan's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    253
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    saya yg kedua,
    nama: Pulun bin Sakan
    h/fon : nokia
    ym! :ewang2u
    sm_happy


  4. #4
    Bullish
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    39
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Yang lain tak berminat ke nak kenal satu sama lain.

  5. #5
    In Profit
    Join Date
    May 2007
    Posts
    130
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    tuan admin fxmalay yang sepatutnya senaraikan, sebab dia ada list sapa ahli dia... betul tak...?

  6. #6
    Bullish
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    39
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Betul tu, Tapi saya rasa mungkin tuan admin terlalu sibuk dengan tugasan lain. Apalah salahnya kita yang bagi sendiri. Ataupun nakkan upah baru boleh taip kat sini ke, mcm dapat t-shirt, berebut nak tuliskan details.

    :-)

  7. #7
    Piplet
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    14
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    ngehgengehh..nk menyempit gak..

    nama:azlan
    ym:[email protected]

  8. #8

  9. #9
    Elder Analyst support fxmalay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Malaysia
    Posts
    528
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Satu usaha yg bagus untuk merapatkn hubungan sesama ahli.

    Untuk hubungi pihak FXMalay...anda boleh rujuk di sini: Pengurusan FXMalay

    Terima kasih

  10. #10
    Bullish
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    39
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Tuan Admin,

    Saya dah cuba lawat ke rujukan yang di beri dan saya tidak dapat melihat senarai ahli-2 FX Malay.

    Untuk pengetahuan semua, sekarang ni ahli-2 FX Malay dah ada berapa orang?

    :-)

  11. #11
    Elder Analyst support fxmalay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Malaysia
    Posts
    528
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by mdzam99 View Post
    Tuan Admin,

    Saya dah cuba lawat ke rujukan yang di beri dan saya tidak dapat melihat senarai ahli-2 FX Malay.

    Untuk pengetahuan semua, sekarang ni ahli-2 FX Malay dah ada berapa orang?
    Rujukan yang di berikan BUKAN merujuk kepada senarai ahli FXMalay. Anda boleh melihat nama dan no hp pihak pengurusan FXMalay di link tersebut.

    Terima kasih

  12. #12
    Intraday Master Admin FXMalay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    326
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.280
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Quote Originally Posted by mdzam99 View Post
    Tuan Admin,

    Saya dah cuba lawat ke rujukan yang di beri dan saya tidak dapat melihat senarai ahli-2 FX Malay.

    Untuk pengetahuan semua, sekarang ni ahli-2 FX Malay dah ada berapa orang?

    :-)
    Untuk Pengetahuan semua,

    Nama Ahli2 FxMalay adalah P & C

    Hanya mereka yang ingin menghebahkan diri masing2 , bole lah melakukan di thread ini

  13. #13
    Bullish
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    39
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Tuan Admin,

    Terima kasih di atas penerangan dan saya amat bersetuju, tetapi sekurang-kurangnya maklumkan berapa jumlah....

    :-))

  14. #14
    Intraday Master Admin FXMalay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    326
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.280
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Quote Originally Posted by mdzam99 View Post
    Tuan Admin,

    Terima kasih di atas penerangan dan saya amat bersetuju, tetapi sekurang-kurangnya maklumkan berapa jumlah....

    :-))
    Melebihi 300 account

  15. #15
    Bullish
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    39
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Tuan Admin,

    Terima kasih di atas maklumat tersebut dan saya berharap FX Malay akan terus berkembang dan menjadi komuniti forex yang terbesar di malaysia dan terbesar di kalangan orang-2 Melayu dan orang-2 Islam.

    Selamat Maju Jaya, semoga usaha anda mendapat balasan serta ganjaran yang sewajarnya dari Allah.

    Terima kasih..

Page 1 of 3 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2016 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us