BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8495$1.9067
Results 1 to 12 of 12

Thread: Pengalaman Guna Teknik Kuasa Forex

  1. #1
    Piplet newideazone's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    9
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Pengalaman Guna Teknik Kuasa Forex

    Salam, saya ni sangat la newbie. Saya tengah try teknik kuasa forex.
    Ada sesiapa yang pakai teknik ni?...boleh tak kongsi pengalaman...
    Teknik ni ok ke atau tak ok?

  2. #2
    Bullish faiz2112's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Keramat - Kuantan
    Posts
    76
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    ok gak teknik ni hanya perlu banyakkan latihan dulu..
    http://
    http://
    http://

    sm_win MISI JUTAWAN sm_win

  3. #3
    In Profit great0ne's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    lembangan maliau - banjaran crocker
    Posts
    115
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    kalau ikut 100% apa yang diajar mesti boleh untung punya... tapi yang penting, beli kuasaforex yang ori, biar rezeki berkat...
    --------------------------------------
    disiplin + mm = sm_win

    panjatkanlah kesyukuran dengan rezeki yang dilimpahkan-Nya...

  4. #4
    Piplet hybrid's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    2
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    saya ada bljr guna kuasa forex tu...so far ok la...main demo kira ada untung ratus ribu pips la....still study lagi..nk bagi mahir...

  5. #5
    In Profit
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    173
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    tak ramai yg pakai kuasaforex kan...

  6. #6
    Market Maker
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Future
    Posts
    1,001
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 2 Posts

    Default

    Saya menggunakan indi ini dengan modal awal $14 dan berkembang menjadi $140 hanya dalam 4 hari trade.

    silahkan klik disini untuk teknik penggunaan kuasa forex hingga 100% perhari sm_cool
    sm_cool sm_cool sm_cool sm_cool sm_cool sm_cool sm_cool
    Last edited by desta_wp; 05-13-2008 at 02:50 AM.

  7. #7
    In Profit free_gifter's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Penang
    Posts
    219
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Smile Demo account

    Quote Originally Posted by newideazone View Post
    Salam, saya ni sangat la newbie. Saya tengah try teknik kuasa forex.
    Ada sesiapa yang pakai teknik ni?...boleh tak kongsi pengalaman...
    Teknik ni ok ke atau tak ok?
    Teknik kuasa Forex ni memang ade gunanya...tapi kena mahirkan diri dulu...tiap kali keluar signal..ikut ape yang disuruh ...study ...lama-lama mesti mahir..

  8. #8
    Market Maker
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Future
    Posts
    1,001
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 2 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by free_gifter View Post
    Teknik kuasa Forex ni memang ade gunanya...tapi kena mahirkan diri dulu...tiap kali keluar signal..ikut ape yang disuruh ...study ...lama-lama mesti mahir..
    hanya saja sering terjadi late signal, nah saya punya pemecahannya.

    untuk melihat strategi penangkap signal lebih awal, bila klik link pada post saya diatassm_smile

  9. #9
    In Profit rizam000's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    199
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by newideazone View Post
    Salam, saya ni sangat la newbie. Saya tengah try teknik kuasa forex.
    Ada sesiapa yang pakai teknik ni?...boleh tak kongsi pengalaman...
    Teknik ni ok ke atau tak ok?
    salam bro..

    sm_scramble

    klu bro nak belajar dan memahami teknik kuasaforex tu..
    bro pegi kat bawah ni..sm_cool

    http://forum.fxopen.com/showthread.php?t=6731&page=119

    kat situ bro leh dapat banyak info..sbb itu adalah tempat yg bo cari..sm_cool
    JADILAH SEORANG TRADERS YG BERHEMAH, KLU BANYAK UNTUNG JANGAN LUPA KELUARKAN ZAKAT KERANA ZAKAT MEMBAWA BERKATsm_win sm_win

    klu ada ahli baru nak join ngan fxmalay/fxopen leh klik kat bawah ni...
    sila copy link dibawah dan paste kat web


    http://fxmalay.com/?agent=47294

  10. #10
    Market Maker
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Future
    Posts
    1,001
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 2 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by kepompong View Post
    tak ramai yg pakai kuasaforex kan...
    wah, ramai sekali, di indonesia banyak yang pakai

  11. #11
    In Profit rizam000's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    199
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by newideazone View Post
    Salam, saya ni sangat la newbie. Saya tengah try teknik kuasa forex.
    Ada sesiapa yang pakai teknik ni?...boleh tak kongsi pengalaman...
    Teknik ni ok ke atau tak ok?
    salam bro..

    sm_scramble

    klu bro nak belajar dan memahami teknik kuasaforex tu..
    bro pegi kat bawah ni..sm_cool

    http://forum.fxopen.com/showthread.php?t=6731&page=119

    kat situ bro leh dapat banyak info..sbb itu adalah tempat yg bo cari..sm_cool
    JADILAH SEORANG TRADERS YG BERHEMAH, KLU BANYAK UNTUNG JANGAN LUPA KELUARKAN ZAKAT KERANA ZAKAT MEMBAWA BERKATsm_win sm_win

    klu ada ahli baru nak join ngan fxmalay/fxopen leh klik kat bawah ni...
    sila copy link dibawah dan paste kat web


    http://fxmalay.com/?agent=47294

  12. #12
    FXMalay supporter halzu's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Depan PC
    Posts
    1,387
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.200
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Harap maaf, thread ni saya terpaksa close kerana thread perbincangan berkenaan Penggunaan Kuasaforex telah ada. Anda boleh rujuk dithread INI

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2016 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us