BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8495$1.9067
Page 1 of 55 123451151 ... LastLast
Results 1 to 15 of 825

Thread: DUNIAFX???indicator memg senang faham.

  1. #1
    In Profit ajid182's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Tok Muda,Kapar,Klang,Selangor D.E
    Posts
    234
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Smile DUNIAFX???indicator memg senang faham.

    salam semua,

    kepada newbie yg baru mahu mendownload duniafx sila pergi ke page bawah ni:

    http://www.forum.fxopen.com/showthread.php?t=22905


    MY BLOG http://www.malayatraders.blogspot.com
    Last edited by ajid182; 07-04-2008 at 04:59 AM.

  2. #2
    In Profit jaih's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    111
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by ajid182 View Post
    kt sini aku nk tolong promote je..
    ni link die



    aku da pkai da..
    memg profit..
    ade skali aku pkai kt pair GJ smpai 2000pips lbih aku dpt..tp demola..
    aku newbie lg..ehee...aku ngh kumpul mdal lg skit...
    senang paham klu tgk..xcye tgk dl kt web die..
    aiseh aku dah ushar website dia..tgk contoh chart yg dia bagi...really wrong entry laa...ada kaa kuar dot merah LONG(BUY) ...tu nak bunuh diri namanya...refer chart



    yg ni sama gak ngan si nasir yaakob tuh...try cilok ISAKAS..try ushar dlm forum forex yg lain free version takyah bayar pun....utk setup macd line n stoch tuh mudah banget coz built in dlm MT4... sorry bro bukan nak kondem tp taknak newbie tertipu lagi ngan menda neh..

    apa-apa pun good luck
    Last edited by Admin FXMalay; 04-02-2008 at 12:31 PM.

  3. #3
    Bullish komandan's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    95
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.100
    Thanks
    1
    Thanked 6 Times in 1 Post

    Default

    Salam bro! ok laa dgn usaha anda nk kongsi2 sistem yg bg profit! Tapi aku syor laa kt kor orang kalu yg berbayar tu...fikir dulu 10x...kt dlm forum ni kalu diselak satu2 ada banyak sistem indi or EA yg bg profit! Otai2 kita bg free jer dah tu khidmat susulan plak cmner nk guna or setting! Respect laa dia org ni btul2 mau tlg orang...Baik duit tu buat modal tradng! Ini pandangan aku laa....

  4. #4
    In Profit
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Ipoh,Perak.
    Posts
    116
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    aku pun sama la....tak larat la dgn ea yg jual2 ni....sume tu amik free...patu ejas sket2...jual....pa laaaaa

  5. #5
    In Profit ajid182's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Tok Muda,Kapar,Klang,Selangor D.E
    Posts
    234
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    ehee..tp profitla bro aku pkai ni..maybe yg dlm chart 2 die silap lukis"memg candle kuning patut buy..klu bro ade ape2 lg pasal indi yg ni bgtaula..aku memg masih newbie..ehe2..

  6. #6
    Intraday Master
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    372
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by ajid182 View Post
    ehee..tp profitla bro aku pkai ni..maybe yg dlm chart 2 die silap lukis"memg candle kuning patut buy..klu bro ade ape2 lg pasal indi yg ni bgtaula..aku memg masih newbie..ehe2..
    mungkin ko profit sbb pakai demo. try tengok live mcmmana...
    lagi satu template yg mcm tu memang boleh dpt free punya, kena pandai cari aje...

  7. #7
    Intraday Master gundurowo's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    ipoh
    Posts
    334
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    mcm aku ada je indi yg ala2 ni..nnti aku try godek2 tgk..maybe lebih kurang sama tapi tak 100% sama..

    kalo ada mlm kang aku post sini..mau p kelas la skang..
    skype : gundurowo

    ym : spielen_krieg@yahoo.com

  8. #8
    Bullish faiz2112's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Keramat - Kuantan
    Posts
    76
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    banyak sangat dah indicator cam ni.. kalau sesiapa yang dah pernah guna tolong la bagi tau cam mana hasilnya...toothy9 toothy9
    http://
    http://
    http://

    sm_win MISI JUTAWAN sm_win

  9. #9
    Intraday Master braderped's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    456
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    huhu.. bleh mabuk indicator tuh... last-last pakai indicator cap ayam gak bleh profit..
    hehehe....
    Nak Upload Imej ? http://www.imagecave.com

    Ingin mengabadikan hari bahagia anda dengan khidmat kami?

  10. #10
    Bullish faiz2112's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Keramat - Kuantan
    Posts
    76
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    tu la pasal...apa pun cara yang terbaik adalah mengunakan satu atau dua indicator yang sesuai..dan yang paling penting adalah memahirkan diri dalam pengunaannya...pendek kata bagi betul2 master...jangan lak tak profit je tukar indicator lain..lama2 orang kumpul duit banyak2 dari forex kita lak kumpul indicator terbanyak lak...toothy9 toothy9

    semoga yang dah mengunakan apa bende pun indicator tu belajarlah cara nak mahirkan diri seperti wat demo dan buat analisis sendiri..kalau untung kekalkan..kalu rugi cek balik kat mana kesilapan.. sebab dalam forex ni ada satu je keputusan yang kita kena buat daripada 2..beli atau jual... lu pikir la sendiri...sm_smile sm_smile
    http://
    http://
    http://

    sm_win MISI JUTAWAN sm_win

  11. #11
    Intraday Master braderped's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    456
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    huhu... abih la pengaruh NABIL dah menular... hahaha
    Nak Upload Imej ? http://www.imagecave.com

    Ingin mengabadikan hari bahagia anda dengan khidmat kami?

  12. #12
    Bullish faiz2112's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Keramat - Kuantan
    Posts
    76
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    nabil punya aura lagi kuat dari mawi.. he he jangan mare...
    http://
    http://
    http://

    sm_win MISI JUTAWAN sm_win

  13. #13
    In Profit ajid182's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Tok Muda,Kapar,Klang,Selangor D.E
    Posts
    234
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    ehehe..
    bukan ape..aku pkai indi momentum sebelum ni pun profit gak..tp ade loss jgk..
    aku pkai kuasaforex pnye indi pn senang loss..aku rase da memg sesuai kt indi duniafx ni kot..
    sesape bgtaula lg pasal indi ni..
    dunia fx ni die siapkn seting M30 dan H4..kirenye beza blh nmpk sama ade market sedang SELL atau BUY" bg aku senang nk phmla..
    indi biase pn aku ade pkai gak..siap seting kuasaforex..tp 2 la konfius masih ade..ade profit ade loss..

    memg live dgn demo ade beza ke kwn2?korang buat aku tkot je ea..
    ehehe...

  14. #14
    Piplet jaha's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    26
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    nabil = anak kak jah...

  15. #15
    In Profit ajid182's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Tok Muda,Kapar,Klang,Selangor D.E
    Posts
    234
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    ape maksud ko jaha??
    ehee..siot je..

Page 1 of 55 123451151 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2016 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us