BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8388$1.8957
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 35

Thread: ea mesin duit..

  1. #1
    In Profit the undertaker's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    195
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default ea mesin duit..

    assalamualaikum sape2 yg pernah guna ea ni boleh tak story skit... amacam profit ke guna ea ni?...aku terbaca kat link ni www.mesin-duit.com...
    sm_upset

  2. #2
    In Profit the undertaker's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    195
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    rupanya mesin duit ni pun scammer...huhuhuh...sik baik aku sempat baca plak...
    sm_upset

  3. #3
    Piplet absolutefx's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    27
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    bro.. Thread EA rm2,000,000.00 yg aku post tu EA mesin duit la tu.. aku rasa kalo ade yg pandai sonsangkan coding EA tue.. mesti untung gler.. toothy9
    absolutefx.blogspot.com

  4. #4
    Bullish mamat7776's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    83
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    aku dah cube gune mesin duit...banyak lugi la bos...tak payah la gune..

  5. #5
    In Profit katsumoto's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    187
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    sapa2 keje maybank leh verify kot account munzir yasin tu.... kalau betul ada 6juta then mmg profitable la ea dia

  6. #6
    Bullish zaini76's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    68
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    undertaker, mesin duit tu bahaya kalau kau cuba. aku dah beli tak boleh pakai lansung. habis duit aku.. Jgn beli nanti terkena macam aku.

  7. #7
    Bullish zaini76's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    68
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    kepada yg menjual mesin duit tu, hentikanlah menganiaya org. Hampeh betul..... Kalau betul kau dah kaya sgt dgn gunakan mesin duit kau tu, jgn la jual bagi free je kat semua org...

  8. #8
    Bullish zaini76's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    68
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by the undertaker View Post
    assalamualaikum sape2 yg pernah guna ea ni boleh tak story skit... amacam profit ke guna ea ni?...aku terbaca kat link ni www.mesin-duit.com...
    Penggali kubur.. kalau kau nak EA mesin duit tak payah la beli.. aku boleh bagi kau free je. Duit yg kau nak beli ea tu kau buat modal trading. Lepas tu kau test kat demo dulu. Masa yg sesuai kul 12pm sampai kul 3pm waktu malaysia. Pair EU.
    Attached Files Attached Files

  9. #9
    Bullish intikacang's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Terengganu, Malaysia
    Posts
    41
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Aku test kat acc demo yg baru bukak 3000usd rugi je hanya tinggal 34usd saje lagi dlm satu malam

  10. #10
    Piplet
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    13
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by intikacang View Post
    Aku test kat acc demo yg baru bukak 3000usd rugi je hanya tinggal 34usd saje lagi dlm satu malam

    SAMA JUGA DENGAN AKULAH..dua tiga hari test menjadi. USD 5,000 boleh dapat profit 8% sekali masuk, Memang masuk pukul 9 dan tutup pukul 3, Tapi hari ni.. 4 hari cuba.. EUR/USD makan orang dengan mesin duit ni. Dahsyat.. USD 1,500 lesap. Robot sudah roboh..

    Kejadian tu tak berani lagilah nak trade real akaun walaupun dah register dan masuk fund.

    Ada sesiapa yang boleh bagi pandangan kenapa EUR tak jadi? Ke memang Mesin Duit tu untuk GU sahaja?

  11. #11
    Piplet
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    2
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    GU tu ape bang?

  12. #12
    In Profit the undertaker's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    195
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by hercules View Post
    GU tu ape bang?
    sm_happy ni soalan bagus, huhuhu... GU tu adalah GUA UNTUNG short form jadi GU.....hehehhehehe... takdelah gurau2 je... GU tu adalah pair atau matawang yg kita nak trade GU adalah GBP/USD singkatan nye GU... ok dik ... nak maklumat lanjut rajin2 adik membelek trade akademi forex dlm fx open punye forum jugak... huhuhu selamat membacasm_cool
    sm_upset

  13. #13
    In Profit great0ne's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    lembangan maliau - banjaran crocker
    Posts
    115
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    tak ada kajian ke apa sebab mesin duit ni boleh buat banyak tidak untung....?
    --------------------------------------
    disiplin + mm = sm_win

    panjatkanlah kesyukuran dengan rezeki yang dilimpahkan-Nya...

  14. #14
    STEVE
    Guest

    Zaini76

    Quote Originally Posted by zaini76 View Post
    Penggali kubur.. kalau kau nak EA mesin duit tak payah la beli.. aku boleh bagi kau free je. Duit yg kau nak beli ea tu kau buat modal trading. Lepas tu kau test kat demo dulu. Masa yg sesuai kul 12pm sampai kul 3pm waktu malaysia. Pair EU.
    Hi Zaini76, bolehka email satu copy ea mesin duit bagi saya test dlm demo akaun?email saya [email protected]. sebenarnya saya hendak membeli mesin duit ini tapi bila dpt baca forum ini kononnya mesin duit ini adalah scammer. nasib saya tak ditipu pula. tq ya

  15. #15
    Piplet Azmel's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    United Kingdom
    Posts
    2
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Tak perlu buang masa dengan EA mesin duit nie.

    EA ni sebenarnya ialah Multi_Lot_Scalper_P_D1_JLY4.mq4 iaitu a hybrid dari 10points3 karya Alejandro Galindo. Ada pulak si penipu pegi ciplak EA free nie dan bagi nama "Mesin Duit".

    Multi_Lot_Scalper atau 10points3 nie memerlukan margin yang sangat banyak, oleh itu capital kena tinggi baru boleh survive. Kalau capital rendah, akibat kena sapu licin tak sampai seminggu. Bila ada capital yang banyak, nak pakai EA ni dah tak worth it sebab profit ratio jadi kecik sangat.

Page 1 of 3 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2017 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us