BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8836$1.9419
Page 1 of 5 12345 LastLast
Results 1 to 15 of 71

Thread: Rahsia 10 pips sehari = USD 10 000 Sebulan!

  1. #1
    Piplet
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    12
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Rahsia 10 pips sehari = USD 10 000 Sebulan!

    Helloo... prenzzzzz...

    Orang sibuk-sibuk ceta pasal EA forex ni.. nak pip yang banyak..
    Nape yeee...

    Kan ada cara nak ambil UNTUNG walaupun pips hanya 10 pips sehari je...

    DAH CUKUP!

    tu je .. bulan ko terjamin USD 10, 000 tak ok ke tu?....

    susah-susah aje.. mari kita gi site ni...

    - Rules #14 violation -

    senang ceta kan..
    Last edited by learn2biz; 07-31-2008 at 07:00 PM. Reason: rules #14 - no fxopen banner

  2. #2
    Intraday Master gundurowo's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    ipoh
    Posts
    334
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    aku mcm musykil..kalo sehari 10 pip..sebulan baru 2000 usd...lain la kalo main 5 lot akaun standard..lg satu...dia ada cakap ayat ni " Saya mengenali forex ini pada bulan Januari 2008 setelah kawan bercerita tentangnya... FOREX - Apa itu Forex! " dengan ayat ni.. " 5 bulan kemudian...



    FOREX is my life... "

    yg aku musykil..dia baru kenal forex jan 2008..pastu bleh ckp 5 bulan kemudian plak..skang baru bulan 3...belum bulan mei lagik..takkan typo kot...

  3. #3
    Bullish
    Join Date
    May 2007
    Posts
    58
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    dia guna EA back to future dimana lost ada mustahil

  4. #4
    Piplet
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    12
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by gundurowo View Post
    aku mcm musykil..kalo sehari 10 pip..sebulan baru 2000 usd...lain la kalo main 5 lot akaun standard..lg satu...dia ada cakap ayat ni " Saya mengenali forex ini pada bulan Januari 2008 setelah kawan bercerita tentangnya... FOREX - Apa itu Forex! " dengan ayat ni.. " 5 bulan kemudian...



    FOREX is my life... "

    yg aku musykil..dia baru kenal forex jan 2008..pastu bleh ckp 5 bulan kemudian plak..skang baru bulan 3...belum bulan mei lagik..takkan typo kot...
    Salam,
    Terima kasih atas komen anda.. "10 pips sehari, USD 10, 000 sebulan" saya sukar untuk menjelaskan di ruangan ini kerana xpolx forex e-book telah menghuraikan kesemua rahsia dan teknik mengenai pernyataan ini.. saya tidak memaksa anda membeli e-book ini tetapi renungkanlah.. ini adalah kenyataan yang tak masuk akal. Terpulang pada diri anda untuk membuat jangkaan...

    Mengenai dengan "baru kenal forex jan 2008"... seperti yang saya ulas di muka depan web saya ini www.freewebs.com/xpolx salah satu ciri-ciri seseorang yang akan menjadi Trader Professional yang berjaya, perlulah mempunyai sifat terperinci dalam membuat sesuatu keputusan.. semua ini terkandung dalam e-book xpolx forex. kenyatan itu adalah satu typing error maklumat amat dikesali. Yang betul ialah january 2007. terima kasih atas makluman dan ulasan anda. terima kasih.

  5. #5
    In Profit
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Ipoh,Perak.
    Posts
    115
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    dah byk sangat ebook/EA yg dijual...byk yg takleh pakai.ayat je lebih.....kadang2 diorang untung dgn jual EA/ebook je...bukan dgn forex punnnn

  6. #6
    Piplet
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    12
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by myghaz View Post
    dah byk sangat ebook/EA yg dijual...byk yg takleh pakai.ayat je lebih.....kadang2 diorang untung dgn jual EA/ebook je...bukan dgn forex punnnn
    Salam,

    Yaa memang e-book sudah belambak kat internet ni.. so terpulang pada individu untuk menilai yang mana "intan dan yang mana kaca.."
    sesuatu e-book yang mengada-ada kunun boleh untung banyak itu adalah nampak sangat hanya mahu untuk untung dalam pembeliaan e-book itu sahaja.. E-book xpolx forex ini dibangunkan atau ditulis untuk memberikan ilmu dan untuk memperkasakan seseorang trader biasa kepada seorang trader yang proffesional.. saya hanya mempromosi e-book ini kepada mereka yang belum mengenali FOREX tetapi teringin untuk mempelajarinya. Saya paham bagi mereka yang sudah di tahap tinggi ini.. semua e-book adalah sama.. duit-duit jadi wang-wang!... sekali lagi saya tegaskan kepada pembaca, hanya mereka yng zero kepada FOREX ini sesuai dengan kandungan e-book ini. Tidak salah saya menjadikan orang baru dalam FOREX supaya lebih bersedia terlebih dahulu sebelum memasuki cabaran di alam FOREX ini!!!...

    Anda mempunya kuasa mutlak ke atas diri anda!

    sekian...

  7. #7
    Intraday Master granpa's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    ..pahang..JB..lumut..SANDAKAN..
    Posts
    399
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by mtforex4 View Post
    Salam,

    Yaa memang e-book sudah belambak kat internet ni.. so terpulang pada individu untuk menilai yang mana "intan dan yang mana kaca.."
    sesuatu e-book yang mengada-ada kunun boleh untung banyak itu adalah nampak sangat hanya mahu untuk untung dalam pembeliaan e-book itu sahaja.. E-book xpolx forex ini dibangunkan atau ditulis untuk memberikan ilmu dan untuk memperkasakan seseorang trader biasa kepada seorang trader yang proffesional.. saya hanya mempromosi e-book ini kepada mereka yang belum mengenali FOREX tetapi teringin untuk mempelajarinya. Saya paham bagi mereka yang sudah di tahap tinggi ini.. semua e-book adalah sama.. duit-duit jadi wang-wang!... sekali lagi saya tegaskan kepada pembaca, hanya mereka yng zero kepada FOREX ini sesuai dengan kandungan e-book ini. Tidak salah saya menjadikan orang baru dalam FOREX supaya lebih bersedia terlebih dahulu sebelum memasuki cabaran di alam FOREX ini!!!...

    Anda mempunya kuasa mutlak ke atas diri anda!

    sekian...
    alaa..utk yg zero je ke? aku takleh nak beli la mcm ni..aku newbie gak..tp ada la knowledge dalam 0.05%..tp atas sikit dari zero..tak leh beli la jg...huhubaby baby baby
    ...pERjaLaNaN kU maSiH jaUH...
    kita cuma musuh pengkhianat bangsa dan negara
    apatah lagi pengkhianat agama

  8. #8
    Piplet
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    12
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by granpa View Post
    alaa..utk yg zero je ke? aku takleh nak beli la mcm ni..aku newbie gak..tp ada la knowledge dalam 0.05%..tp atas sikit dari zero..tak leh beli la jg...huhubaby baby baby
    Salam,

    Terpulang kepada saudara untuk memperdalamkan lagi ilmu forex anda... cadangan saya, sekurang-kurangnya anda boleh menambahkan peratusan ilmu forex anda.. saya hanya menjamin 99% anda berjaya dengan e-book ini tetapi diri anda yang menentukan 1% itu. "Ingat lagi cerita ni.. Anda boleh membawa kuda itu ke perigi untuk minum air tetapi jika kuda itu tidak dahaga, anda tidak boleh paksa kuda itu minum"... jadi, saya hanya dapat membawa anda untuk melihat dan berada pada landasan yang betul, anda menentukan diri anda itu berjaya! saya hanya mendorong anda...

    Terima kasih.

  9. #9
    Intraday Master granpa's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    ..pahang..JB..lumut..SANDAKAN..
    Posts
    399
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by mtforex4 View Post
    Salam,

    Terpulang kepada saudara untuk memperdalamkan lagi ilmu forex anda... cadangan saya, sekurang-kurangnya anda boleh menambahkan peratusan ilmu forex anda.. saya hanya menjamin 99% anda berjaya dengan e-book ini tetapi diri anda yang menentukan 1% itu. "Ingat lagi cerita ni.. Anda boleh membawa kuda itu ke perigi untuk minum air tetapi jika kuda itu tidak dahaga, anda tidak boleh paksa kuda itu minum"... jadi, saya hanya dapat membawa anda untuk melihat dan berada pada landasan yang betul, anda menentukan diri anda itu berjaya! saya hanya mendorong anda...

    Terima kasih.
    tp nape tak kongsi je bersama...jd lebih ramai yg akan bawa kuda tu g minum.....kongsi2 ni berkat bang...banyak pahala...
    ...pERjaLaNaN kU maSiH jaUH...
    kita cuma musuh pengkhianat bangsa dan negara
    apatah lagi pengkhianat agama

  10. #10
    Elder Analyst mokh997's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    KOTA KINABALU SABAH
    Posts
    586
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    sapa nak beli dia beli
    sapa yang tak nak jgn la provok
    berforum secara berhemah
    REZEKI YANG HALAL DARI SUMBER YANG HALAL AKAN MEMBAWA BERKAT BERPANJANGAN

    http://fxopen.com?agent=275642


    utkk pemilik saga blm area sabah, pm aku utk join kelab prosboc.

    bagi yg kontraktor tgh mencari projek aku boleh tolong carikan, insyaallah ada projek kalau dh rezeki korang

    tidak ada kejayaan mampu di gapai bersendirian.
    utamakan prinsip hati gajah sama di lapah hati nyamuk sama di cicah.

  11. #11
    FXMalay supporter halzu's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Depan PC
    Posts
    1,319
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.200
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by mokh997 View Post
    sapa nak beli dia beli
    sapa yang tak nak jgn la provok
    berforum secara berhemah
    yeaa.... sekiranya sesiapa yang rasa perlu beli terpulang kpd individu berkenaan. bagi saya setiap e-book adalah sebagai panduan. hanya pemahaman individu serta keyakinan diri anda yg menentukan kejayaan atau kegagalan.

    nasihat saya berbincang utk kebaikan bagus tetapi jgnlah disebabkan e-book kita sesama members berkutuk-kutuk. ...

  12. #12
    In Profit rowdy_rahz's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    150
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 1 Post

    Default

    mmg betul jgn provok.. kita mesti prevent newbie2 disini kena scam..

  13. #13
    Piplet
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    12
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by halzu View Post
    yeaa.... sekiranya sesiapa yang rasa perlu beli terpulang kpd individu berkenaan. bagi saya setiap e-book adalah sebagai panduan. hanya pemahaman individu serta keyakinan diri anda yg menentukan kejayaan atau kegagalan.

    nasihat saya berbincang utk kebaikan bagus tetapi jgnlah disebabkan e-book kita sesama members berkutuk-kutuk. ...

    Salam,

    Saya memang menyokong kuat cara kita untuk berbincang dengan lebih professional mengenai forex ini. saya rasa e-book xpolx forex in telah menghuraikan mengenai kegagalan dan kejayaan seseorang Trader tersebut.
    sama-sama kita memperkasakan diri dalam FOREX ini.
    Terima kasih.

  14. #14
    Piplet
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    12
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by granpa View Post
    tp nape tak kongsi je bersama...jd lebih ramai yg akan bawa kuda tu g minum.....kongsi2 ni berkat bang...banyak pahala...
    Salam,
    Ya memang saya mengatakan ilmu itu perlu dikongsi, tetapi penat lelah kita perlu dipertimbangkan juga, tak adilah kalau anda nak free je.. kita nak 50:50 baru adil dan saksama. Supaya kuda tu tidak menyusahkan kita, kuda dapat tenaga akan mudah mengikut arahan anda..
    Terima kasih..

  15. #15
    In Profit rowdy_rahz's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    150
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 1 Post

    Default

    $55 bagi 11 orang = $5 ajer 1 org..

    kita sma2 tolong ok.. sesiapa nak beli ebook ini hanya $5 sahaja..

    aku sekadar menolong.. setiap masalah ada penyelasaian nya...

Page 1 of 5 12345 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2017 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us