Industria de bani computerizată a fost lansată în legătură cu eforturile Facebook de bani digitali.

Bitcoin tauri de stat binecuvântare tehnologie goliat ar legitima spatiul, face mai simplu de a cumpăra alte resurse avansate, și scânteie majore legate de unități de bani pentru a scăpa de "stai pe spate și de ceas" modul.

"Eforturile Facebook în spațiu pot fi, eventual, unul dintre, dacă nu cele mai critice impulsuri externe pentru recepția bitcoin și cripto în istoria inovației", a declarat Spencer Bogart, complice general la firma de speculații din Blockhouse Capital din San Francisco

Câteva posturi de știri, inclusiv Bloomberg și Wall Street Journal, au arătat că organizația își construiește propriile bani computerizate pentru ca clienții să facă schimb și să cheltuiască prin Facebook Messenger și WhatsApp. Câteva rapoarte spun că Facebook este pregătită să-și declare aranjamentele în această săptămână, ajutând raliul Bitcoin să depășească 9000 de dolari, depășind un maxim de un an. Acțiunile Facebook au depășit, în plus, cu 3% în fața declarației normale.

Organizația informală a contractat oficialul PayPal David Marcus pentru a începe investigarea deschiderilor cu blockchain, inovația din spatele bitcoinului și diferitele forme digitale de bani. Pe măsură ce se apropie de o descărcare de gestiune deschisă, există în prezent mai mult de 100 de persoane care se ocupă de întreprindere, după *** indică datele de pe LinkedIn, iar Facebook crește încă grupul. Informațiile au detaliat că Facebook aranjează în plus mașini fizice, *** ar fi ATM, unde clienții pot achiziționa banii, iar reprezentanții organizației vor colecta cu siguranță despăgubiri ca și numerar nou.