BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8526$1.9099
Results 1 to 9 of 9

Thread: Edit and Improve existing EA

  1. #1
    Bullish
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    64
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Edit and Improve existing EA

    Ok...kepada mereka yang ada EA yg best,tapi
    xtahu mcm mana nak tambah, improve, atau
    tukar indikator dlm EA tersebut,maka mari kita
    sama2 cuba perbaiki dan improve EA tersebut
    menjadi lebih baik...

    Saya xla pandai sgt dlm coding,tapi sy harap
    ada antara otai2 yg power dpt bantu jika ada
    masalah coding nnt...dgn cara nie,lebih ramai
    yg dpt belajar serba sedikit coding...dan juga
    menambah skill trading kita...moga2 berguna..

    So, kepada mereka yg dah cuba EA2 free yg ada,
    dan ingin menambah-baik EA tersebut,maka mari
    kita share dan cuba belajar coding bersama2...

    Selamat berjaya...
    sm_smile

  2. #2
    In Profit rowdy_rahz's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    150
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 1 Post

    Default

    EA eracash RF2008 boleh improve tak?

  3. #3
    In Profit id2login's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Queen Garden, Jitra.
    Posts
    171
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default ye nak tanya jgk

    Quote Originally Posted by rowdy_rahz View Post
    EA eracash RF2008 boleh improve tak?
    ada tk cara utk edit coding ea yang konon2 eracash punya tu dari demo ke full version?? hehe kalau ada mesti menarik. pastu edit coding dia utk guna utk mana2 platform mt4. tk perlu la hanya guna kt lf jer.. any idea?

  4. #4
    Bullish
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    64
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Hurmmm...

    Quote Originally Posted by rowdy_rahz View Post
    EA eracash RF2008 boleh improve tak?

    hurmmm...kalau ada coding asalnya maka
    boleh di iktiarkan bersama2 utk improve...tapi kalau
    hanya bagi version yg sudah di compile sahaja
    mmg xboleh buat apa2...

    lg satu kalau nak improve kena juga
    ada idea nak improve...contoh mcm nak
    guna indi lain ke,atau nak EA masuk ikut
    time,ikut previous candle ke,atau apa saja
    cara anda,maka boleh la kita iktiarkan..
    kalau sy xmampu,mesti ada org lain yg
    mampu...sbb tue kita berforum...nnt leh
    tambah ilmu....

  5. #5
    Bullish
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    64
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by id2login View Post
    ada tk cara utk edit coding ea yang konon2 eracash punya tu dari demo ke full version?? hehe kalau ada mesti menarik. pastu edit coding dia utk guna utk mana2 platform mt4. tk perlu la hanya guna kt lf jer.. any idea?


    kalau mengikut apa yg pernah sy baca dulu,
    ada pihak tertentu,iaitu pakar programing
    telah jumpa cara nak re-read setiap arahan
    program mt4..kira mcm haker la...tapi xtahulah
    pulak kebenarannya...org barat teror kot..
    harga utk setiap satu un-code tue pun dlm 65$
    jer...tapi entah betul atau tidak...saja berkongsi
    pengatuhuan...

  6. #6
    Bullish
    Join Date
    May 2007
    Posts
    58
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    sapa leh edit EA10point3 guna indi lain

  7. #7
    Bullish
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    64
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default boleh diusahakan

    Quote Originally Posted by C_kenek View Post
    sapa leh edit EA10point3 guna indi lain


    Saudara nak guna indi apa?...boleh diusahakan..

  8. #8
    In Profit rowdy_rahz's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    150
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by epin007 View Post
    Saudara nak guna indi apa?...boleh diusahakan..
    gunakan indi kuasa forex.. indi nampak mcm memuaskan..

  9. #9
    In Profit id2login's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Queen Garden, Jitra.
    Posts
    171
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by C_kenek View Post
    sapa leh edit EA10point3 guna indi lain

    EA eracash RF2008 tu dengar citer edit dari EA10point3 betul ke?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2016 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us