BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8211$1.8774
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16

Thread: Stop Lost Terlebih

  1. #1
    In Profit lilbro16's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Batu Pahat
    Posts
    210
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Stop Lost Terlebih

    sy dah hantar attachment file ke admin n finance untuk pembetulan keatas stop lost sy x masih blum dpt jawapan dr pihak berkenaan...
    masaalah sy ialah sy set stop lost kat GBPCHF (buy) = SL 2.0640 tp bila langgar stop lost masih tidak tutup trade so cecah ke 2.0622 br dia auto close...jd di hrp pihak yg berkenaan tlg bg jawapan secepat mungkin sbb sy dah hantar email kepada pihak berkenaan tp tiada sebarang jawapan...sila lihat file di bwh...
    Last edited by lilbro16; 03-04-2008 at 10:32 AM.

  2. #2
    In Profit lilbro16's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Batu Pahat
    Posts
    210
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    MY account : 44606
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails sl2.JPG  

  3. #3
    In Profit lilbro16's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Batu Pahat
    Posts
    210
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Admin bantu atau reply message sy berkenaan masaalah diatas

  4. #4

  5. #5
    In Profit lilbro16's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Batu Pahat
    Posts
    210
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i send a few msg alredy to finance but still don't have any reply...so please help me manager regarding my problem...

  6. #6
    MahaGuru mazlimoin's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Real Madrid - Manchester United - Selangor
    Posts
    3,868
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.290
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by lilbro16 View Post
    i send a few msg alredy to finance but still don't have any reply...so please help me manager regarding my problem...
    isshk!! teruk juga kalau macam ni....kau dah hantar kat [email protected] , [email protected] dan juga [email protected]

    antar jer kat semua tu...

  7. #7
    Old Member suremasyuq's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    2,297
    FXO Shares
    4
    FXO Bonus
    2.511
    Thanks
    19
    Thanked 55 Times in 31 Posts
    Quote Originally Posted by lilbro16 View Post
    i send a few msg alredy to finance but still don't have any reply...so please help me manager regarding my problem...
    Bro, sebagaimana rebatefx inform kat thread satu lagi.

    Be patient.

    bukannya email yang masuk tu satu sahaja

    banyak dan pelbagai, bagi mereka masa utk settlekan satu persatu dulu...



    p/s: teruknya stimik dari lepas maghrib, ni baru dpt online...
    Last edited by suremasyuq; 03-04-2008 at 03:00 PM.

  8. #8
    In Profit lilbro16's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Batu Pahat
    Posts
    210
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    They will reply within 24 hours. Please be patient.
    __________________
    FXFrench. Forex en franais!
    *FXFrench is the dual language (french/english) partner of FXOpen for the European Market
    *NEW* RebateFX Free Forex Signal Blog *NEW*



    Yes sir i wait as ur advise but until today there is no explanation from fxopen.
    U said it will take around 24 hours but now it be 48 hours already but still no reply or email from fxopen.Around this 48 hours i already send 6-10 email to each of them finance , admin , manager fxopen but seen like their just ignore my email so what i'm suppose to do right now...???i trade in a group so i wanna to solve as soon as possible because i had another 2 more friend had the same problem.they are newbie so they ask me to solve mine first and see what is the action taken by fxopen.three of us are trading the same post (GBPCHF) and same stop lost.Please reply my massage or email to me as soon as possible.TQ 4 d help.


    sm_smile

  9. #9
    In Profit lilbro16's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Batu Pahat
    Posts
    210
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Yes sir i wait as ur advise but until today there is no explanation from fxopen.
    U said it will take around 24 hours but now it be 48 hours already but still no reply or email from fxopen.Around this 48 hours i already send 6-10 email to each of them finance , admin , manager fxopen but seen like their just ignore my email so what i'm suppose to do right now...???i trade in a group so i wanna to solve as soon as possible because i had another 2 more friend had the same problem.they are newbie so they ask me to solve mine first and see what is the action taken by fxopen.three of us are trading the same post (GBPCHF) and same stop lost.Please reply my massage or email to me as soon as possible.TQ 4 d help.


  10. #10
    Piplet go_han's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    27
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Aik,masalah ni pun ada kat cni.Bro trade masa news ke?sebab saya pun hadapi masalah yang sama..melepasi stoploss.Saya buat trade ni pun dekat broker ****. Pihak mereka ckp,itu memang perkara biasa.time news hour,spread mnjadi besar sehinggakan 15 stop loss saya pun dah jadi 44 pip..bengang saya dibuatnya.Tapi perkara tu saya dah faham la hasil info dari trader2 yang pro..saya pun tak tahu mcmana nak jelaskan.Dan lagi,even bukan news hour pun sometimes,akan melepasi stoploss with condition ntah apa2..saya pun kurang jelas lagi..maybe ada bro2 yang pro boleh tolong jelaskan??

  11. #11
    In Profit lilbro16's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Batu Pahat
    Posts
    210
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Aik,masalah ni pun ada kat cni.Bro trade masa news ke?sebab saya pun hadapi masalah yang sama..melepasi stoploss.Saya buat trade ni pun dekat broker ****. Pihak mereka ckp,itu memang perkara biasa.time news hour,spread mnjadi besar sehinggakan 15 stop loss saya pun dah jadi 44 pip..bengang saya dibuatnya.Tapi perkara tu saya dah faham la hasil info dari trader2 yang pro..saya pun tak tahu mcmana nak jelaskan.Dan lagi,even bukan news hour pun sometimes,akan melepasi stoploss with condition ntah apa2..saya pun kurang jelas lagi..maybe ada bro2 yang pro boleh tolong jelaskan??


    yg sy punya bknnyer masa tp time biasa jer...masa kena tu meta4 sy tiba jem pastu tgk jer dah hit SL...aper yg sy mushkil kat sini ialah hr tu sy ade tgk video kat satu web ni so kat situ dia tunjjukkan yg diorg blh control utk bg para2 trader rugi atau hit sl pastu br dia g harga yg sbnrnyer...maksudnyer patut time tu market uptrend tp diaorg blh control utk market jd downtrend sekejap supaya hit sl para2 trader...so sy post kat forum nie utk dptkan penjelasan dr admin la kenapa jd cmtu tp nampak gayanye cm diorg buat x tau jer...bkn ape ni utk semua para2 trader gak supaya berhati2...


    sm_smile

  12. #12
    Old Member suremasyuq's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    2,297
    FXO Shares
    4
    FXO Bonus
    2.511
    Thanks
    19
    Thanked 55 Times in 31 Posts
    Quote Originally Posted by lilbro16 View Post
    Aik,masalah ni pun ada kat cni.Bro trade masa news ke?sebab saya pun hadapi masalah yang sama..melepasi stoploss.Saya buat trade ni pun dekat broker ****. Pihak mereka ckp,itu memang perkara biasa.time news hour,spread mnjadi besar sehinggakan 15 stop loss saya pun dah jadi 44 pip..bengang saya dibuatnya.Tapi perkara tu saya dah faham la hasil info dari trader2 yang pro..saya pun tak tahu mcmana nak jelaskan.Dan lagi,even bukan news hour pun sometimes,akan melepasi stoploss with condition ntah apa2..saya pun kurang jelas lagi..maybe ada bro2 yang pro boleh tolong jelaskan??


    yg sy punya bknnyer masa tp time biasa jer...masa kena tu meta4 sy tiba jem pastu tgk jer dah hit SL...aper yg sy mushkil kat sini ialah hr tu sy ade tgk video kat satu web ni so kat situ dia tunjjukkan yg diorg blh control utk bg para2 trader rugi atau hit sl pastu br dia g harga yg sbnrnyer...maksudnyer patut time tu market uptrend tp diaorg blh control utk market jd downtrend sekejap supaya hit sl para2 trader...so sy post kat forum nie utk dptkan penjelasan dr admin la kenapa jd cmtu tp nampak gayanye cm diorg buat x tau jer...bkn ape ni utk semua para2 trader gak supaya berhati2...


    sm_smile

    Belum terima email dari fxopen???

    p/s: Sebelum tu, dah rujuk Comment dalam mt4? maybe ada sesuatu di bhg tersebut yg terlepas pandang.

    Kalau belum tgk, baik tgk sekarang...

  13. #13
    In Profit lilbro16's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Batu Pahat
    Posts
    210
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Belum terima email dari fxopen???

    p/s: Sebelum tu, dah rujuk Comment dalam mt4? maybe ada sesuatu di bhg tersebut yg terlepas pandang.

    Kalau belum tgk, baik tgk sekarang...



    Blum lg msk hr nie dah 20 email aku hantar dah...!!!!Dah br tgk tp x de ape2pun msg kat dlm meta4...



  14. #14
    Old Member suremasyuq's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    2,297
    FXO Shares
    4
    FXO Bonus
    2.511
    Thanks
    19
    Thanked 55 Times in 31 Posts
    Quote Originally Posted by lilbro16 View Post
    Belum terima email dari fxopen???

    p/s: Sebelum tu, dah rujuk Comment dalam mt4? maybe ada sesuatu di bhg tersebut yg terlepas pandang.

    Kalau belum tgk, baik tgk sekarang...



    Blum lg msk hr nie dah 20 email aku hantar dah...!!!!Dah br tgk tp x de ape2pun msg kat dlm meta4...



    Ada sesuatu dalam comment tu...

    tgk betul2..

    dan satu lagi...... cuba rujuk TimeFrame 1M

    kalau tgk 1H, mmg tak nampak

  15. #15
    In Profit lilbro16's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Batu Pahat
    Posts
    210
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Ada sesuatu dalam comment tu...

    tgk betul2..

    dan satu lagi...... cuba rujuk TimeFrame 1M

    kalau tgk 1H, mmg tak nampak



    mane ade bro...ko ni memain ker betul2...


Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2016 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us