BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8526$1.9099
Results 1 to 13 of 13

Thread: Pivot Indicator - Buat yang mo tau dan mo belajar

  1. #1
    Piplet forexkids's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    17
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Thumbs up Pivot Indicator - Buat yang mo tau dan mo belajar

    nech gw mo sharing pivot indi ama ebooknya koleksi lama, tp sampai sekarang masih ga ngerti cara pake yan bener,..

    mudah mudahan ada temen temen yang lebih tau bisa share disini


    untuk ebook

    download


    untuk indicatornya

    download

    ok,.. sm_happy
    Pimp My Trade - www.joker.web.id sm_win

  2. #2
    Bullish
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    98
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    seep bos saya juga pingin blajar nih...

  3. #3
    Bullish
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    54
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    coba dulu bos ntar tak kasih tau hasil nya

  4. #4
    In Profit
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    127
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    pokoknya gw izin sedot juga deh bro

  5. #5
    Elder Analyst Mozfit's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Marmer City
    Posts
    622
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    sama ky ini bukan????
    The Only Pivot Indicator
    Belajar Forex Bersama Live via Chat mIRC
    JOIN at server IRC.PLASA.COM, INDONET.ID.ALLNETWORK.ORG (Channel : #INDOFX)

  6. #6
    Elder Analyst Mozfit's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Marmer City
    Posts
    622
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    cara ngebaca indi tsb cukup SIMPLE, asal ada signal "" (cory gambar PANAH menjadi "" gr2 wondows gw rada hank), bs lsg OP....
    di TF 1JAM, gbr diatas kliru di TF15M...hikz
    Belajar Forex Bersama Live via Chat mIRC
    JOIN at server IRC.PLASA.COM, INDONET.ID.ALLNETWORK.ORG (Channel : #INDOFX)

  7. #7
    In Profit
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Indonesia
    Posts
    122
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    wah ini indikator masa dulu jadi keinget sewaktu mencoba masuk forex nihhh
    Ikhlasss

  8. #8
    In Profit
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    120
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    sejauh ini pakai pivot masih tetap ok kok
    apalagi di Gj ada pipot point sekarang tp per 100pip heheheee
    dan ada pipot daily buat tau R123 dan s123 seperti itukah pivot

  9. #9
    Bullish
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    98
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Masih bingung masalah pipot pipot, kalo pispot tau dah gw, sedooot ah mayan buat koleksi, tapi belajarnya nanti2 saja. gw masih blajar yang laen dolooo

  10. #10
    In Profit
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    103
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    cara ngitungnya itu sebenarnya gimana sih bisa ketemu angka2 itu

  11. #11
    In Profit dhimas's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    208
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    @Mozfit
    Bro, maksutnya klo harga dah menyentuh pivot kita langsung OP gitu ?
    Mungkin di tambahi beberapa point lagi atau gimana yah.
    Mohon di jelasin yah. Thanks

  12. #12
    In Profit arai's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    100
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    binggung gw cara mbacanya..!!!

  13. #13
    Piplet sapisapi's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    4
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Red face

    Quote Originally Posted by forexkids View Post
    nech gw mo sharing pivot indi ama ebooknya koleksi lama, tp sampai sekarang masih ga ngerti cara pake yan bener,..

    mudah mudahan ada temen temen yang lebih tau bisa share disini


    untuk ebook

    download


    untuk indicatornya

    download

    ok,.. sm_happy

    Koq ebook-nya error yach....? Apa gue yg error nich????????

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2016 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us