BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8836$1.9419
Results 1 to 5 of 5

Thread: Cara Upload file gambar ato bahkan video ke forum

  1. #1
    In Profit
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    191
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.160
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 1 Post

    Default Cara Upload file gambar ato bahkan video ke forum

    Halo temen2 trader, cara buat upload gambar ato bahkan video, dari ukuran keciill...sampai gambar mo segedhe layar 17 bisa..lho..
    Bagaimanakah caranya..?


    Begini...:

    1. Musti sudah siap file yg mo di aplod...
    bisa gambar bisa video...
    2. Klik saja ato kopipaste link ini http://www.tinypic.com/
    3. klik broswe...nah khan muncul menu file pilh file ente yg mo di aplod ada
    dimana > open
    4. Tags mo di isi nggak terserah...
    5. pilih jenis file kamu itu apa gbr ato video
    6. Resize > pilh mo ukuran apa...
    7. submit < di kilik...
    8. Nah akan muncul page baru di tiny
    9. jadi deh tinggal copypaste di bagian IMG apa yg lain ke post kamu...
    [/COLOR]



    3dblob

  2. #2
    In Profit
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    191
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.160
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 1 Post

    Default Hasil nya...

    ini dia hasil nya....








    Maremmm khan...hiks..toothy9

  3. #3
    In Profit
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    104
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    kalo videonya mana, coba dipraktekkan dunk.


    pake photobucket juga bisa buat image

  4. #4
    Bullish
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    43
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    banyak banget pic hosting, fav. tinypic
    cuman saya nggak tau gmn nampilin flv di post
    kalo di forum sebelah cukup [flash]url[/flash]
    mohon petunjuk, coz banyak banget movie ttg forex yg bagus di youtube

  5. #5
    Bullish
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    92
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    sip makasih atas infonya
    jadi tau sekarang nampilin gambar gimana

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2017 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us