BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.7627$1.8172
Page 1 of 6 12345 ... LastLast
Results 1 to 15 of 90

Thread: Salam Perkenalan

  1. #1
    In Profit PulunSakan's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    253
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Salam Perkenalan

    kongsi-kongsikan personaliti dan pengalaman kita semua di sini

    saya PulunSakan, tadi 07 06 07, telah selamat mendaftar live akaun di fxmalay ni, selamat deposit dan selamat menukar leverage ke 1:500. semua smooth, pantas dan clean deal. bagus gitu.

    semoga group kita ni berkembang dengan baik dan selamat.

    p/s: tunjuk ajar ku sifu....

    sm_smile
    Last edited by PulunSakan; 06-14-2007 at 01:13 AM.


  2. #2
    Piplet
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    9
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by PulunSakan View Post
    saya PulunSakan, tadi 07 07 07, telah selamat mendaftar live akaun di fxmalay ni, selamat deposit dan selamat menukar leverage ke 1:500. semua smooth, pantas dan clean deal. bagus gitu.

    semoga group kita ni berkembang dengan baik dan selamat.

    p/s: tunjuk ajar ku sifu....

    sm_smile
    ok mudah2an selamatlah semuanya aku pun baru register gak tadi oklah kayuh pelan2..moga PulunSakan gembira dengan trading difxmalay.sm_cool

  3. #3
    In Profit jaih's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    111
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    salam perkenalan dari aku...sapa2 yg dok kuantan tuh leh lerr nak ngeteh secawan dua toothy9

  4. #4
    In Profit PulunSakan's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    253
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by jaih View Post
    salam perkenalan dari aku...sapa2 yg dok kuantan tuh leh lerr nak ngeteh secawan dua toothy9

    jauh tu weh, kawe di perak. hebat nyer kuantan ngan pantai timur, banyak sifu forex selamat dilahirkan di sana tu.


  5. #5
    Piplet
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    9
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by jaih View Post
    salam perkenalan dari aku...sapa2 yg dok kuantan tuh leh lerr nak ngeteh secawan dua toothy9
    ws perkenalan..oh sifooo ado gak sini..adoow dah turun ke ilmu kat kemall tue..3dblob

  6. #6
    Piplet
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    9
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by PulunSakan View Post
    jauh tu weh, kawe di perak. hebat nyer kuantan ngan pantai timur, banyak sifu forex selamat dilahirkan di sana tu.
    mane ada jauh kalau dlm msia..yang jauh ni cam kawe ni..aduuss rindu msia daaah ni

  7. #7
    In Profit jaih's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    111
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by damiettafx View Post
    ws perkenalan..oh sifooo ado gak sini..adoow dah turun ke ilmu kat kemall tue..3dblob

    huish sifooo...tak sampai tahap tu lagi laa broo...adik aku si kemall tuh aku nak ajar dia bila balik kg nanti huhuh

    nampak berminat sgt dah tuh..siap nak hentak modal besar dari aku lagi tuh huhuhu..
    Last edited by jaih; 06-08-2007 at 02:12 PM.

  8. #8
    Piplet
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    9
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by jaih View Post
    huish sifooo...tak sampai tahap tu lagi laa broo...adik aku si kemall tuh aku nak ajar dia bila balik kg nanti huhuh

    nampak berminat sgt dah tuh..siap nak hentak modal besar dari aku lagi tuh huhuhu..
    adakah ia melawan tokey ? hahaha takper kalau ada untung besar kena makan bekwooh besar tu sm_happy

  9. #9
    In Profit jaih's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    111
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by damiettafx View Post
    adakah ia melawan tokey ? hahaha takper kalau ada untung besar kena makan bekwooh besar tu sm_happy
    ada lerr jugak ciri2 nak lawan tokey hahahah.. insyallah kita semua pakat wat untung...bekwoh kawe baru jah lepas heheh..tunggu bekwoh my 2nd brader laaa..

  10. #10
    Old Member lord's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Peaceful Earth
    Posts
    995
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.050
    Thanks
    4
    Thanked 3 Times in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by damiettafx View Post
    mane ada jauh kalau dlm msia..yang jauh ni cam kawe ni..aduuss rindu msia daaah ni
    Uiks.....ko kt mana bro....ni mesti duk luar malaysia ni....

    p/s: pulang la ke tanah air....merdeka dah nk dekat ni...
    Never Say Never
    Don't trade hard but trade smart
    __________________________

    <<--FREE Forex Sources-->>

  11. #11
    In Profit PulunSakan's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    253
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by lord View Post
    Uiks.....ko kt mana bro....ni mesti duk luar malaysia ni....

    p/s: pulang la ke tanah air....merdeka dah nk dekat ni...
    syahdu nya, ish ish nooo
    cam senikata lagu raya aisyah lak, pulanglah .. tak ingat la pulak lirik nyer


  12. #12
    Piplet
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    malaysia
    Posts
    6
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    akum...saya budak baru...sila beri tunjuk ajar...terima kasih

  13. #13
    In Profit PulunSakan's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    253
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by blink143 View Post
    akum...saya budak baru...sila beri tunjuk ajar...terima kasih
    ws.
    saya pun masih baru lagi ni, terutamanya trading menggunakan MT4 ni.
    utk belajar, lebih banyak kepada usaha sendiri (90%),
    - cari dan print rencana berkenaan forex (pastu kena la studi),
    - beli buku2 berkenaan forex yg baik, kalu dah jumpa yg berkenan di hati, tanya2 la sifu2 kat sini samaada buku tu bagus atau tak, jangan la terbeli buku Rxxxxxforex.com ngan Kxxxxforex.com
    - masuk forum dan selak setiap helaiannya, print kalu perlu,
    - bertanya pd sifu2 yg ada - jgn malu w/pun soalan tu dirasakan soalan bodoh, sebab tak bertanya sesat jalan, dah tanya kalu kena gelak, sabo ajer la. (kalu kena maki, tahan aje la, bukannya face 2 face pun, he he)
    - attend kursus, daripada asas, intermidiate hingga advance, terpaksalah walaupun kena keluar modal, masa dan belanja tambang. itu lebih baik daripada main hentam keromo, last2 rugi, rugi dan rugi.
    - dan lain2.

    kalu ada yg rajin mintak tolong tambah point2.........


  14. #14
    Piplet
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    21
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    saya pun budak baru....salam perkenalan pulun sakan!!!

  15. #15
    Bullish brownknight's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Kuantan, Malaysia
    Posts
    54
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by jaih View Post
    salam perkenalan dari aku...sapa2 yg dok kuantan tuh leh lerr nak ngeteh secawan dua toothy9
    Kuantan kat mana, Bro...?

    Brown Duk IM...

    Dengar Cerita Ramai Gak Otai Forex Kat Kuantan Ni,
    Setakat Ni Blum Berkesempatan Nak Mengeteh Bersama...

Page 1 of 6 12345 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2016 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us