FXOpen Broker

10+ years’
experience in FX

VISIT WEBSITE

Trading Accounts

ECN, STP,
Micro, Crypto

START TRADING

Free Demo

Practice Forex trading
risk free

OPEN DEMO ACCOUNT

PAMM Technology

Become a Master
or a Follower

JOIN PAMM SERVICE
Page 16 of 18 FirstFirst ... 612131415161718 LastLast
Results 226 to 240 of 262

Thread: Diskusi Kontes Tanya dan Jawab FXOpen Indonesia

  1. #226
    Market Maker sutan's Avatar
    Join Date
    Aug 2019
    Location
    surabaya
    Posts
    1,335
    Thanks
    901
    Thanked 397 Times in 335 Posts

  2. The Following User Says Thank You to sutan For This Useful Post:

    Fox (10-05-2021)

  3. #227
    Market Maker cool user
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    11,094
    Thanks
    615
    Thanked 924 Times in 715 Posts

  4. The Following User Says Thank You to radex78 For This Useful Post:

    Fox (10-05-2021)

  5. #228
    Elder Analyst
    Join Date
    Feb 2020
    Posts
    862
    Thanks
    641
    Thanked 233 Times in 190 Posts

    Default

    \\Hadiah $6 Kontes Tanya Jawab Periode Hasil Kontes Periode 16 September – 30 September 2021\\
    ---------------------------------------------------------------------------------------------

    https://www.forumku.com/forumku-fore....html?posted=1

    https://forum.detik.com/showthread.p...1#post41680142

  6. #229
    Bullish
    Join Date
    Sep 2021
    Posts
    69
    Thanks
    27
    Thanked 45 Times in 24 Posts

    Default

    Hadiah 6$ Kontes Periode 01 September – 15 September 2021

    https://forum.idws.id/threads/hadiah....616653/page-3

    https://forum.detik.com/showthread.p...1#post41680401

    Terimakasih.

  7. #230
    Moderator cool user penaltev's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    FXOpen
    Posts
    11,813
    Thanks
    1,580
    Thanked 1,187 Times in 864 Posts

    Default

    Mantap, semoga para trader FXOpen Indonesia sukses selalu. Silahkan berpartisipasi juga dalam program Kemitraan FXOpen, mencari referral sebanyak-banyaknya dan dapatkan komisi.

  8. The Following 2 Users Say Thank You to penaltev For This Useful Post:

    azela (10-09-2021), Fox (10-27-2021)

  9. #231
    Bullish
    Join Date
    Sep 2021
    Posts
    69
    Thanks
    27
    Thanked 45 Times in 24 Posts

  10. #232
    Market Maker cool user
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    11,094
    Thanks
    615
    Thanked 924 Times in 715 Posts

  11. #233
    Elder Analyst
    Join Date
    Feb 2020
    Posts
    862
    Thanks
    641
    Thanked 233 Times in 190 Posts

    Default

    Hadiah $7 Kontes Tanya Jawab Periode Hasil Kontes Periode 01 Oktober – 16 Oktober 2021


    https://forum.idws.id/threads/hadiah....616653/page-3

    https://www.forumku.com/forumku-fore...tml#post326192

  12. #234
    Bullish
    Join Date
    Sep 2021
    Posts
    69
    Thanks
    27
    Thanked 45 Times in 24 Posts

  13. #235
    Market Maker sutan's Avatar
    Join Date
    Aug 2019
    Location
    surabaya
    Posts
    1,335
    Thanks
    901
    Thanked 397 Times in 335 Posts

  14. #236
    Market Maker sutan's Avatar
    Join Date
    Aug 2019
    Location
    surabaya
    Posts
    1,335
    Thanks
    901
    Thanked 397 Times in 335 Posts

    Default

    ayo dong member forum FXOpen Indonesia aktif ramein forum.. kalau saja 1 member bisa minimal posting 1 aja pasti bisa lebih hidup forumnya. Banyak thread lho yang asik buat dibahas buat diskusi gitu.. jadi ndak melulu untuk Kontes tanya jawab saja. Mau sharing analisa juga bisa kok ya kan om mimin dan momod? sayang lho forumnya..ayo jangan malu-malu untuk aktif disini ya..

  15. The Following User Says Thank You to sutan For This Useful Post:

    radex78 (11-01-2021)

  16. #237

  17. The Following User Says Thank You to radex78 For This Useful Post:

    sutan (11-02-2021)

  18. #238
    Market Maker cool user
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    11,094
    Thanks
    615
    Thanked 924 Times in 715 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by sutan View Post
    ayo dong member forum FXOpen Indonesia aktif ramein forum.. kalau saja 1 member bisa minimal posting 1 aja pasti bisa lebih hidup forumnya. Banyak thread lho yang asik buat dibahas buat diskusi gitu.. jadi ndak melulu untuk Kontes tanya jawab saja. Mau sharing analisa juga bisa kok ya kan om mimin dan momod? sayang lho forumnya..ayo jangan malu-malu untuk aktif disini ya..
    Iya sis, makin rame semakin bersemangat belajar tradingnhya, bisa juga bikin jurnal trading atau berbagi analisa, dengan harapan kemampuan para trader dapat maju dan bisa menghasilkan keuntungan dari trading forex, meskipun ini bukan pkerjaan mudah, tapi jika passion kita ada dalam trading, menyerah mungkin hanya sementara, tapi akan muncul lagi semangat setelah waktu berlalu dengan melupakan kegagalan sebelumnya.

  19. The Following User Says Thank You to radex78 For This Useful Post:

    sutan (11-02-2021)

  20. #239
    Elder Analyst
    Join Date
    Feb 2020
    Posts
    862
    Thanks
    641
    Thanked 233 Times in 190 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by sutan View Post
    ayo dong member forum FXOpen Indonesia aktif ramein forum.. kalau saja 1 member bisa minimal posting 1 aja pasti bisa lebih hidup forumnya. Banyak thread lho yang asik buat dibahas buat diskusi gitu.. jadi ndak melulu untuk Kontes tanya jawab saja. Mau sharing analisa juga bisa kok ya kan om mimin dan momod? sayang lho forumnya..ayo jangan malu-malu untuk aktif disini ya..

    Ayo Sis... share aja seputar trading, nanti kita diskusi bareng... khan enak nantinya...

  21. The Following User Says Thank You to Fox For This Useful Post:

    sutan (11-02-2021)

  22. #240
    Elder Analyst
    Join Date
    Feb 2020
    Posts
    862
    Thanks
    641
    Thanked 233 Times in 190 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by radex78 View Post
    Iya sis, makin rame semakin bersemangat belajar tradingnhya, bisa juga bikin jurnal trading atau berbagi analisa, dengan harapan kemampuan para trader dapat maju dan bisa menghasilkan keuntungan dari trading forex, meskipun ini bukan pkerjaan mudah, tapi jika passion kita ada dalam trading, menyerah mungkin hanya sementara, tapi akan muncul lagi semangat setelah waktu berlalu dengan melupakan kegagalan sebelumnya.
    Semangat om, saya temenin nih... trading dan juga belajar... memang perlu didilin lagi nih saya.

  23. The Following User Says Thank You to Fox For This Useful Post:

    sutan (11-02-2021)

Page 16 of 18 FirstFirst ... 612131415161718 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2021 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen EU is a trading name of FXOpen EU Ltd. FXOpen EU Ltd is authorized and regulated by the Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC) under license number 194/13.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us