BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8773$1.9354
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20

Thread: Ea Rm2,000,000.00

  1. #1
    Piplet absolutefx's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    27
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Cool Ea Rm2,000,000.00

    Saper pernah dengar EA yang claim account dia ada RM2,000,000.00. EA tu ciplak, dia jual RM90. Jutawan jual barang ciplak!! hahahaha.. Saper nak aku ade.. aku kasi free jerr.. E-mail aku.. tp jgn menyesal la kalo dah guna EA tue.. Sindri tanggung laa... sm_cool




    [email protected]
    Last edited by absolutefx; 02-25-2008 at 04:16 PM.

  2. #2
    Bullish
    Join Date
    May 2007
    Posts
    58
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    jutawan eracash ke?

  3. #3
    Piplet absolutefx's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    27
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Cool EA RM2juta!!

    Quote Originally Posted by C_kenek View Post
    jutawan eracash ke?
    ohh.. eracash tu glamer sangat.. yg i baru lagi... www.mesin-duit.com.. singgah2 ler kat websitenyerr.. aku tolong promote jutawan ni... toothy9
    absolutefx.blogspot.com

  4. #4
    Bullish czariss's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    84
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    dah send email kat pm....aku pun nak jadi jutawan gak.....dpt rm800,000 dulu pun jadi la utk seminggu ni......2 juta tu besar sgt
    Last edited by czariss; 02-25-2008 at 05:06 PM.

  5. #5
    Piplet absolutefx's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    27
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Cool EA RM2juta!!

    Quote Originally Posted by czariss View Post
    dah send email kat pm....aku pun nak jadi jutawan gak.....dpt rm800,000 dulu pun jadi la utk seminggu ni......2 juta tu besar sgt
    kalau dah jadi jutawan, jgn lupa kat aku.. 5% kerr sm_happy
    absolutefx.blogspot.com

  6. #6
    Bullish czariss's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    84
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    hehehe..dah dpt...mekasih Mr absolutefx...dia punya ebook takde ke bro?
    5% ok boss...huhuhu,,..jasamu ttp ku kenang...

  7. #7
    Piplet absolutefx's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    27
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Thumbs up EA RM2juta!!

    Quote Originally Posted by czariss View Post
    hehehe..dah dpt...mekasih Mr absolutefx...dia punya ebook takde ke bro?
    5% ok boss...huhuhu,,..jasamu ttp ku kenang...
    e-book EA nie pun citer psl camner nak register dgn broker, mcm mane nak launch EA tu, dan mcm mane nak withdraw fund.. benda basic jer.. kau pun tau sume tue.. tp kalo kau tak tau nak gune EA, aku boleh ajar..
    absolutefx.blogspot.com

  8. #8
    Bullish czariss's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    84
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by absolutefx View Post
    e-book EA nie pun citer psl camner nak register dgn broker, mcm mane nak launch EA tu, dan mcm mane nak withdraw fund.. benda basic jer.. kau pun tau sume tue.. tp kalo kau tak tau nak gune EA, aku boleh ajar..
    ohh...aku ingatkan ape...sbb kat website dia...dia kata konon2 ada waktu tertentu nak on ea tu (dlm ebook dia) , tak silap aku 12pm sampai 3pm gitu la kot...

  9. #9
    Piplet absolutefx's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    27
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Cool

    Quote Originally Posted by czariss View Post
    ohh...aku ingatkan ape...sbb kat website dia...dia kata konon2 ada waktu tertentu nak on ea tu (dlm ebook dia) , tak silap aku 12pm sampai 3pm gitu la kot...
    ya betoll.. aku lupa cakap kat kau laa.. satu lagi.. ko bukak EA tue dgn metaeditor.. develepor sebenarnya suruh guna TF D1 kalo tak silap aku... tapi ebook EA ni tak citer lansung pasal Time Frame..
    absolutefx.blogspot.com

  10. #10
    Bullish czariss's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    84
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    mmg tul ko ckp kena sendiri tanggung...result dia mcm gergaji bila aku test kat strategy center...baik utk mana2 tf sekali pun (guna default setting je)....

  11. #11
    Bullish
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    36
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    aku dah pernah pakai EA ni. kehancuran duit aku. nasib baik micro je bro. aku rase boley cr thread dia kat cari-gold. gewd luck . . dah byk setting aku pakai tp tak kena ngan aku la. setting mcm eracash jugak. tp dia bukak byk trade rasenye, kureng ingat la.

  12. #12
    Piplet absolutefx's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    27
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Cool EA RM2juta!!

    oklaa kan.. janji takde org kene tipu... kalo nak trading.. blajar laa.. dari A to Z.. dari fundamental to technical analysis.. jangan laa malas sangat kalo bermimpi nak jadi jutawan.. usaha tangga kekayaan... harapkan robot, robot makan duit.. hahaha..
    absolutefx.blogspot.com

  13. #13
    Piplet nuoclairre's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Bangsar
    Posts
    23
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by absolutefx View Post
    oklaa kan.. janji takde org kene tipu... kalo nak trading.. blajar laa.. dari A to Z.. dari fundamental to technical analysis.. jangan laa malas sangat kalo bermimpi nak jadi jutawan.. usaha tangga kekayaan... harapkan robot, robot makan duit.. hahaha..
    Haha..betul3..inilah peribahasa zaman moden ni..tq bro bagi EA tu..tak de rasa mcm nk try pun lagi..robot2 ni mmg susa sketla nak caya..
    Warning! No Politic Campaign or Menifesto Allowed

  14. #14
    Piplet absolutefx's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    27
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Cool

    Korang tau tak gambar rumah kat website mesin duit tu sebenarnya rumah anak Tan Sri Ting Pek Khing... orang Sarawak.. rumah tu kat kuching... Kalo nak ambik gambar rumah pun.. ambik la gambar rumah hasil daripada forex.. jgn la ambik gambar hasil daripada developer.. buat rumah, buat airport...toothy9
    absolutefx.blogspot.com

  15. #15
    Bullish anod's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Shah Alam
    Posts
    63
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.030
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by absolutefx View Post
    Saper pernah dengar EA yang claim account dia ada RM2,000,000.00. EA tu ciplak, dia jual RM90. Jutawan jual barang ciplak!! hahahaha.. Saper nak aku ade.. aku kasi free jerr.. E-mail aku.. tp jgn menyesal la kalo dah guna EA tue.. Sindri tanggung laa... sm_cool




    [email protected]
    salam bro check pm tq
    newbie sungguh aku

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2017 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us