BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8211$1.8774
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 23

Thread: Forex Managed Account

  1. #1
    Piplet
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    15
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Forex Managed Account

    sesiapa berminat mendapatkan perkhidmatan forex managed account...boleh PM saya...

    minimum usd5k...results backtest akan diberikan. sistem yang digunakan adalah paling stabil dan konsisten. Tidak menggunakan robot. Compounding digunakan. Sebulan boleh mencecah 1000% profit dengan menggunakan 5% margin sahaja

  2. #2
    Elder Analyst mrfx's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    depan PC
    Posts
    495
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    bg le performance rekod utk yakinkan investor...
    ..::Free USD$100+USD$25..FxMALAY::..
    sm_cool ..::Basic For Newbie+Simple Profit Technicque::..sm_cool




    sm_win "money is not everything but everything needs money"sm_win [/I]

  3. #3
    Piplet
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    15
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    we only finalized the system last month..and now ready to trade live...but we prefer big fund...we only provide backtest manually

  4. #4
    Old Member suremasyuq's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    2,031
    FXO Shares
    4
    FXO Bonus
    2.511
    Thanks
    19
    Thanked 53 Times in 29 Posts
    Quote Originally Posted by mrfx View Post
    bg le performance rekod utk yakinkan investor...
    Itu sahaja tak cukup.


    Kalau aku ler... aku nak segala yang TERPERINCI..

    Termasuk empunya diri, nama, alamat tempat tinggal terkini, alamat tempat trade, contact number, Scan My KAd, Gambar terkini... dan macam2 lagi...


    p/s: kena LEBIH berhati2 dengan Manage Account ni....

  5. #5
    In Profit master04's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Petaling Jaya
    Posts
    220
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by suremasyuq View Post
    Itu sahaja tak cukup.


    Kalau aku ler... aku nak segala yang TERPERINCI..

    Termasuk empunya diri, nama, alamat tempat tinggal terkini, alamat tempat trade, contact number, Scan My KAd, Gambar terkini... dan macam2 lagi...


    p/s: kena LEBIH berhati2 dengan Manage Account ni....
    aku ada terbaca psl manage akaun ni...kalo ikut undang2 malaysia, orang perseorangan tidak dibenarkan membuat manage akaun, hanya syarikat yg berdaftar dan mendapat lesen bank negara dibenarkan manage akaun orang lain...betul ke ni??

  6. #6
    Old Member suremasyuq's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    2,031
    FXO Shares
    4
    FXO Bonus
    2.511
    Thanks
    19
    Thanked 53 Times in 29 Posts
    Quote Originally Posted by master04 View Post
    aku ada terbaca psl manage akaun ni...kalo ikut undang2 malaysia, orang perseorangan tidak dibenarkan membuat manage akaun, hanya syarikat yg berdaftar dan mendapat lesen bank negara dibenarkan manage akaun orang lain...betul ke ni??
    Bank ada ke bagi lesen?

    Rasanya tak adakan???

  7. #7
    Real Member
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    1,277
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    1.930
    Thanks
    1
    Thanked 7 Times in 7 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Forex_MA View Post
    sesiapa berminat mendapatkan perkhidmatan forex managed account...boleh PM saya...

    minimum usd5k...results backtest akan diberikan. sistem yang digunakan adalah paling stabil dan konsisten. Tidak menggunakan robot. Compounding digunakan. Sebulan boleh mencecah 1000% profit dengan menggunakan 5% margin sahaja
    backtest jer? nak jugak tengok forward test...
    kalau pakai EA tuh.. backtest cuuuun jer... bila forward test... hancur!
    Jangan lupa usha thread
    Analisis Teknikal oleh Flizzoe
    untuk idea trading percuma

  8. #8
    MahaGuru mazlimoin's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Real Madrid - Manchester United - Selangor
    Posts
    3,828
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.290
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Managed akaun....emmm baik main sendiri...banyak kes yang teruk pasal manage akaun ni...

  9. #9
    FXMalay supporter halzu's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Depan PC
    Posts
    1,319
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.200
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by suremasyuq View Post
    Bank ada ke bagi lesen?

    Rasanya tak adakan???
    mana ade bank bagik lesen utk managed akaun trade forex....hehehe

  10. #10
    In Profit master04's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Petaling Jaya
    Posts
    220
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default


  11. #11
    In Profit master04's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Petaling Jaya
    Posts
    220
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default


  12. #12
    In Profit master04's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Petaling Jaya
    Posts
    220
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    sori, gambar terbesar sangat...tak tau nape jd mcm tu...

    masa aku g bank islam ternampak pamplet ni, so aku tanya kat kaunter pelanggan bank islam...dia ckp mcm ni...
    kalo individu main forex takpe...kalo ada individu amik duit orang pastu main forex utk org tu dikira salah disisi undang2. pastu dia ada ckp, ada company dapat lesen utk manage akaun dr bank negara, tapi kalo sape nak suh company tu manage akaun, kena ada modal 25K usd keatas....yg ni dia merujuk kenyataan kat kotak kuning pamplet kat atas tu, perenggan 2 dibawah tajuk AMARAN : skim pelaburan melalui internet

    kalo aku tersalah, harap dibetulkan....
    Last edited by master04; 02-25-2008 at 10:56 PM. Reason: tulis 25 usd, sbnrnya 25K

  13. #13
    Piplet
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    15
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    kami hanya manage account..bukan manage fund...tak perlu license...takkan ada timbul persoalan scam....anyway bukan selamanya nak manage account. kami nak kumpulkan modal untuk target deposit dalam dukascopy. InsyaAllah dalam 4 tahun target fund ada 160billion with power of compounding. Modal usd50k dah ckup

  14. #14
    Intraday Master maerol's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    385
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.002
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Forex_MA View Post
    kami hanya manage account..bukan manage fund...tak perlu license...takkan ada timbul persoalan scam....anyway bukan selamanya nak manage account. kami nak kumpulkan modal untuk target deposit dalam dukascopy. InsyaAllah dalam 4 tahun target fund ada 160billion with power of compounding. Modal usd50k dah ckup
    kalaulah semudah itu nak dapat 160 billion, Bill Gates x payah dah susah-susah jual windows .. baik main forex jer ...

  15. #15
    Piplet
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    15
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by maerol View Post
    kalaulah semudah itu nak dapat 160 billion, Bill Gates x payah dah susah-susah jual windows .. baik main forex jer ...
    exactly...tapi bill gates maybe takde skill apa yg kami ada sm_cool

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2017 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us