BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8836$1.9419
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19

Thread: floating

  1. #1
    Piplet laporpo's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    8
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Exclamation Need Help!!

    salam

    hai all

    saya nak tanya soalan tentang floating dimana saya ter delete robot (chart) saya semasa trading sudah close.

    apa akan jadi dengan duit yg floating tadi?
    it's possible if i can get the chart back?

    thank's

    budak baru belajar
    Last edited by laporpo; 02-17-2008 at 02:13 PM.

  2. #2
    Piplet
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    21
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    close manual je

  3. #3
    Piplet laporpo's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    8
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Unhappy

    so camna dengan duit tu? dapat balik tak?
    ada effect tak dengan balance?

    huhuhu

    koyak duit aku dah la tengah floating negative

  4. #4
    Piplet
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    12
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Masukkan semula program robot tu dlm EA. Duit tu ... kalau floating lebih dari -40 pips tutup manual. Kalau ranging -10 ke -20 pips...ada chance market reverse lagi. Baca fundamental dan teknikal analisis ttg pair tu.

  5. #5
    Piplet laporpo's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    8
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    thank's


  6. #6
    Piplet
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    21
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    try withdraw untung duit demo boleh tak?

  7. #7
    Bullish 4Xresearcher's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    33
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by thomas_n_friends View Post
    try withdraw untung duit demo boleh tak?
    Boleh, boleh blah kata broker tu, hehehe

  8. #8
    Bullish
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    45
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by thomas_n_friends View Post
    try withdraw untung duit demo boleh tak?
    selama nie aku withdraw untung demo ok je..
    cuma lambat skit masuk dlm akaun egold..
    lebih kurang 2 hari..
    kalu ko nk cepat kene email support diasm_win sm_win sm_win

  9. #9
    MahaGuru mazlimoin's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Real Madrid - Manchester United - Selangor
    Posts
    3,828
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.290
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by vladimir View Post
    selama nie aku withdraw untung demo ok je..
    cuma lambat skit masuk dlm akaun egold..
    lebih kurang 2 hari..
    kalu ko nk cepat kene email support diasm_win sm_win sm_win
    dah mengarut betul la ko ni...huuhuhhuuh

  10. #10
    In Profit master04's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Petaling Jaya
    Posts
    220
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    jgn lupe ek.....walaupun akaun demo kena verify dulu baru leh withdraw...

  11. #11
    Intraday Master Gdien's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    MAL->TRG->K.TRG
    Posts
    474
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    huh..ape citer ni? acc demo boleh withrawl/dapat duit?? masuk egold??? haduih pening kapla aku..!
    Why FxMalay?
    *Free $25 bonus on every Standard Account opened! (after deposit of $25 or more).
    *Free $100 for 10 lot volume bonus.
    *Spread from 2 pips.
    *Islamic accounts.
    *Local bank deposit/withdrawl(CIMB,Maybank/RHB)

    OPEN AN ACCOUNT NOW
    "It's not about trading Every Day, it's about trading that One Right Day......You make money by Waiting, not by Trading.." -seekinglight FF

  12. #12
    Piplet
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    21
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    kalau berlaku spike...nanti dorang akan refund duit demo tu...cuma kalau korang profit 1usd..dia akan bayar 10sen je...kalau 1000 = usd10, sape join affiliate aku aku bagi rebate 1pip

  13. #13
    Bullish
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    45
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by thomas_n_friends View Post
    kalau berlaku spike...nanti dorang akan refund duit demo tu...cuma kalau korang profit 1usd..dia akan bayar 10sen je...kalau 1000 = usd10, sape join affiliate aku aku bagi rebate 1pip
    oo..ye ke? aku x tau plak..
    biasa time spike aku profit je..
    tapi serius aku ckp withdraw demo akaun memang smooth je..
    ko ade buat affiliate untuk demo akaun ke???
    sory la geng..
    affiliate bwh aku dh ramaism_happy sm_happy sm_happy

  14. #14
    Bullish czariss's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    84
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    demo akaun pun boleh buat duit ker? sesapa leh explain kat aku?

  15. #15
    In Profit master04's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Petaling Jaya
    Posts
    220
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by czariss View Post
    demo akaun pun boleh buat duit ker? sesapa leh explain kat aku?
    alahai bro...terang2 kelentong.....kalau demo leh buat duit, tak de le orang pening2 duit burn sbb loss dlm forex ni....alahai....ke ko pun nak wat lawak bodo???

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2017 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us