BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8836$1.9419
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24

Thread: jom test EA free

  1. #1
    Bullish
    Join Date
    May 2007
    Posts
    58
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default jom test EA free

    jom kita pakat ramai2 test ea yg free. kalau ada yg best bgtaula jgn kemut plak http://www.forexmt4.com/_MT4_Experts/

  2. #2
    Bullish mokhaan81's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    44
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    mak aii banyak nye....mana satu nak ambik?

  3. #3
    Bullish
    Join Date
    May 2007
    Posts
    58
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    ko amikla satu test dulu, sorang test satu. kalau ada 50 org test dlm satu masa lg ok. bgtau ko nak test EA mana pastu yg lain leh test EA lain dr ko tu takdela bazir masa. kalau jumpa EA best bgtau dalam ni jgn makan sorang plak. ko jgn test kat akaun live dahla. nanti jumpa EA best takde duit nak trade plak. try kat demo dulu

  4. #4
    Bullish
    Join Date
    May 2007
    Posts
    58
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    kat sini ada result dari EA byk yg lost dr profit. biasala mende free. sebabtu kene test dulu tak pun ejasla skit EA tu

    http://www.forexmt4.com/Results_2008_02_08_FEB08/

  5. #5
    Bullish mokhaan81's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    44
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    kebanyakn indi ni nak kena convert la..aku tak pandai..nak kena copykan masuk dalam metatrader punya..klau bley ajar macam mana nak install benda nism_rolleye

  6. #6
    Elder Analyst mrfx's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    depan PC
    Posts
    495
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by C_kenek View Post
    kat sini ada result dari EA byk yg lost dr profit. biasala mende free. sebabtu kene test dulu tak pun ejasla skit EA tu

    http://www.forexmt4.com/Results_2008_02_08_FEB08/
    tau xpe.... aku penah try bende ni dulu....hampeh...
    bnyak loss dari profit...

    Quote Originally Posted by mokhaan81 View Post
    kebanyakn indi ni nak kena convert la..aku tak pandai..nak kena copykan masuk dalam metatrader punya..klau bley ajar macam mana nak install benda nism_rolleye
    masuk je kat file Mt4...>copy sume bende 2 dlm expert..
    ..::Free USD$100+USD$25..FxMALAY::..
    sm_cool ..::Basic For Newbie+Simple Profit Technicque::..sm_cool




    sm_win "money is not everything but everything needs money"sm_win [/I]

  7. #7
    Bullish 4Xresearcher's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    33
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by C_kenek View Post
    jom kita pakat ramai2 test ea yg free. kalau ada yg best bgtaula jgn kemut plak http://www.forexmt4.com/_MT4_Experts/
    Alamak, yg ko bagi pun semua EA reject punya, apa macam, semua negative last2...

  8. #8
    Bullish
    Join Date
    May 2007
    Posts
    58
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    mende reject kalau pandai ejas leh untung. aku skang tgh ejas EA yg free ni esok nak try trade. kalau berjaya kita kongsi ramai2. EA 10points3.mq4 aku dah try memang profit tp time market tak brape nak aktif. kalau ada big news abisla dia bukak lot besar2. aku try waktu pagi paling byk post 3 je. lot paling besar 0.27 lot dia bukak kalau ada signal false. kalau waktu ptg kalau ada signal false dia leh bukak lebih dr 5 lot.

  9. #9
    Piplet
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    12
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    EA misakas v1.2, dah cuba belum.. free EA, buatan M'sia, selamat ...80% trade untung. Cuma kena belajar money management bila nak letak stop loss. Kalau reti, boleh backtest EA utk tempoh sebulan yg lepas, setahun yg lepas. Tetapi yg lebih penting, kena tau macamana EA tu berjalan... maksudnya kalau dgn manual trading pun boleh. EA ni manusia yg ciptakan, tetapi tuhan bagi kita akal fikiran yg lebih canggih. Kalau gabungkan EA trading dgn manual trading... pasti HEBAT.

  10. #10
    Bullish
    Join Date
    May 2007
    Posts
    58
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by dinbrabus View Post
    EA misakas v1.2, dah cuba belum.. free EA, buatan M'sia, selamat ...80% trade untung. Cuma kena belajar money management bila nak letak stop loss. Kalau reti, boleh backtest EA utk tempoh sebulan yg lepas, setahun yg lepas. Tetapi yg lebih penting, kena tau macamana EA tu berjalan... maksudnya kalau dgn manual trading pun boleh. EA ni manusia yg ciptakan, tetapi tuhan bagi kita akal fikiran yg lebih canggih. Kalau gabungkan EA trading dgn manual trading... pasti HEBAT.
    blom cuba, bakla sini nak test

  11. #11
    Elder Analyst bidara's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Selayang
    Posts
    870
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Cuba dolly macam WSS juga

    Cuba test ini memang bagus
    Last edited by bidara; 11-08-2008 at 04:58 AM.

  12. #12
    Bullish
    Join Date
    May 2007
    Posts
    58
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    bidara camne leh bagus plak aku tgk graf semakin menurun jekk. terangkan skit

  13. #13
    Old Member suremasyuq's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    2,031
    FXO Shares
    4
    FXO Bonus
    2.511
    Thanks
    19
    Thanked 53 Times in 29 Posts
    Quote Originally Posted by bidara View Post
    Cuba dolly macam WSS juga

    Cuba test ini memang bagus
    iye ker dolly tu macam WSS?

    atau WSS tu macam dolly???


  14. #14
    Bullish
    Join Date
    May 2007
    Posts
    58
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    suremasyuq ko otaikan nk tanya ni camne nk buat EA dr indi?

  15. #15
    Intraday Master Gdien's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    MAL->TRG->K.TRG
    Posts
    474
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by suremasyuq View Post
    iye ker dolly tu macam WSS?

    atau WSS tu macam dolly???

    aku boleh imagine macam mana memek muka masyuq bila ungkapkan ayat ini..
    Why FxMalay?
    *Free $25 bonus on every Standard Account opened! (after deposit of $25 or more).
    *Free $100 for 10 lot volume bonus.
    *Spread from 2 pips.
    *Islamic accounts.
    *Local bank deposit/withdrawl(CIMB,Maybank/RHB)

    OPEN AN ACCOUNT NOW
    "It's not about trading Every Day, it's about trading that One Right Day......You make money by Waiting, not by Trading.." -seekinglight FF

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2017 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us