BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8211$1.8774
Results 1 to 11 of 11

Thread: Tak dapat akses web fxmalay.com

  1. #1
    Piplet dullahw's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    4
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Tak dapat akses web fxmalay.com

    Saya takdapat nak akses web fxmalay.com kat laptop tapi hanya boleh akses komputer kat ofis je...ada sesapa boleh bantu...maklumat laptop : window XP, internet akses digi edge broadband,browser IE7 & mozilla firefox dua-dua takboleh akses gakk...TQ

  2. #2
    Bullish
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    48
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    awak dah install java x kat laptop?x pon flash?sbb web tu saupport (.aspx),mesti ada sofware yang awak belom isi...try cek balik...u browse guna IE ke modzilla?beter pkai modzlla firefox...

  3. #3
    MahaGuru mazlimoin's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Real Madrid - Manchester United - Selangor
    Posts
    3,868
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.290
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by MrPH View Post
    awak dah install java x kat laptop?x pon flash?sbb web tu saupport (.aspx),mesti ada sofware yang awak belom isi...try cek balik...u browse guna IE ke modzilla?beter pkai modzlla firefox...
    sepatutnya ..pakai IE dan Mozilla takda masalah pun...

  4. #4
    In Profit yanshinoda's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Batu Pahat, Senggarang
    Posts
    240
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    baik pakai monzilla je, antara monzilla ang IE ni monzilla lagi senang nak update ape-ape yang kite tak ade macam flash ke adobe ke! tapi masalah monzilla ni hack suke sangat.... mukin jugak kat IE tu pop-up blocker yer kot, off kan dulu... kalo kat monzilla allow kan je addres web, aku nyer dulu penah jadi macam ni jugak

  5. #5
    Bullish
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    48
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    modzilla lebey ada security sket, lebih selamat, saya sarankan awak pakai mozilla je, lagi pon, jika ada sofware yg x support, biasanya dia akan tny untuk install ke x, bagi membolehkan kita access web tu.

  6. #6
    Piplet dullahw's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    4
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Takleh akses gak le...dah pun try pakai mozilla....ada sesapa lebih expert ?

  7. #7
    Bullish
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    48
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    awak acess pkai ape?IE atau mozilla?
    are sure awak access ke www.fxmalay.com ?
    kalau xleh, try buka www.fxopen.com

  8. #8
    MahaGuru mazlimoin's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Real Madrid - Manchester United - Selangor
    Posts
    3,868
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.290
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by dullahw View Post
    Takleh akses gak le...dah pun try pakai mozilla....ada sesapa lebih expert ?
    boleh tak kasi ss dia apa yang keluar bila ko taip www.fxmalay.com tu....kasi gambar ker...atau error mesej yang keluar la

  9. #9
    Piplet dullahw's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    4
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by mazlimoin View Post
    boleh tak kasi ss dia apa yang keluar bila ko taip www.fxmalay.com tu....kasi gambar ker...atau error mesej yang keluar la
    Invalid URL

    The requested URL "/", is invalid.

    Reference #9.a0600c08.1202917852.0



    ????? TQ for help..

  10. #10
    MahaGuru mazlimoin's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Real Madrid - Manchester United - Selangor
    Posts
    3,868
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.290
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by dullahw View Post
    Invalid URL

    The requested URL "/", is invalid.

    Reference #9.a0600c08.1202917852.0



    ????? TQ for help..
    cuba takyah taip http tu

    taip www.fxmalay.com jer

    atau bandingkan gan http://www.fxmalay.com

    atau fxmalay.com jer

    cuba dulu

  11. #11
    Old Member suremasyuq's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    2,297
    FXO Shares
    4
    FXO Bonus
    2.511
    Thanks
    19
    Thanked 55 Times in 31 Posts
    Quote Originally Posted by dullahw View Post
    Invalid URL

    The requested URL "/", is invalid.

    Reference #9.a0600c08.1202917852.0



    ????? TQ for help..
    "//" <---- ada dua bukan 1 "/"

    https://www.fxmalay.com <-- yg betul

    https:/www.fxmalay.com <-- yg salah

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2016 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us