BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8467$1.9038
Page 1 of 9 12345 ... LastLast
Results 1 to 15 of 125

Thread: Ikuti EA multiple saya mencari duit dgn selamat

  1. #1
    Bullish
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    64
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Ikuti EA multiple saya mencari duit dgn selamat

    Ok...Telebih dahulu A'kum kepada sesiapa juga yg membaca tread ini nnt..

    Saya ada buat sedikit development dlm menkaji cara EA bekerja...
    Dan hasilnya sy ingin berkongsi dgn anda dlm bentuk memperlihatkan
    terminal sy... Saya sertakan ID login beserta dgn Investor password
    utk anda lihat sendiri bagai mana EA ini bekerja...

    Jadi dgn adanya ID ini anda boleh login dan lihat sendiri bagaimana
    EA ini mencari keuntungan...Hasil pembaikan yg saya buat terhadap EA ini ia mampu dibuka 24jam serta tahan dgn news...Saya hanya main pair EURUSD,AUDUSD dan USDJPY pada broker forex open sahaja kerana ia
    sangat berkesan setakat ini...


    Walaubagaimanapun hati2 jika ingin mengambil post yg dibuat EA ini sbgi
    rujukan kerana setiap pelaburan anda adlh risiko anda sendiri...Saya akan
    cuba SS setiap hari walau rugi @ untung akaun sy itu utk sesiapa yg melihat
    hasil kerja ini...

    Sekian Terima kasih kepada sesiapa yg sudi lihat hasilnya... wassalam


    Login : 66955
    Investor : kv2lrnd (read only password)

  2. #2

  3. #3
    Bullish
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    64
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default nie Statement post hari ini...

    nie Statement post untung,rugi hari ini dan setakat ini
    telah mengumpul $1457.64...
    Attached Files Attached Files

  4. #4
    Bullish
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    64
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Gundurowo

    maaf....sy hanya berkongsi setiap post yg dilakukan EA saya, ini demi
    mengelak pihak yg xtidak menghargai hak cipta org lain dengan mengambil
    dan menjualnya kepada org ramai..Jadi adalah lebih mudah jika anda lihat
    sendiri pada terminal yg sy berikan dan lihat performance nya...

    Dan jika anda suka dgn caranya bekerja anda boleh manual trading
    dgn memasukkan harga yg sama dgn post pada terminal itu,atau lebih selamat selepas 10pips dari harga post yg dibuat oleh EA itu...

    Disini utk lebih memudahkan anda meniru post yg dilakukan EA itu,
    sy sertakan EA semiauto (EA For Help v2) yg boleh anda taruk manual harga
    sama dgn terminal sy..
    Attached Files Attached Files

  5. #5
    Bullish
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    64
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default ini SS hari ini pada pukul 11.47mlm malaysia

    ini SS hari ini pada pukul 11.47mlm malaysia..
    ada 6 SS kesemuanya.. oleh kerana gambar besar sy
    cuba antar dlm file..
    Attached Files Attached Files

  6. #6

  7. #7
    Intraday Master granpa's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    ..pahang..JB..lumut..SANDAKAN..
    Posts
    399
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    err..akaun yg ko bagi tu akaun demo ke real bro?
    ...pERjaLaNaN kU maSiH jaUH...
    kita cuma musuh pengkhianat bangsa dan negara
    apatah lagi pengkhianat agama

  8. #8
    Bullish
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    64
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Gundurowo

    Sama2...Cuba lihat performancenya...
    Kalau ok bg anda boleh guna setiap postnya...
    Utk selamat ambil nilai harga pada Sell Limit @ Buy Limit pertama...
    Jadi lebih slmt utk anda...Langkah bijak adalah close semua floating
    bila untung mengatasi rugi walau pun sedikit...lg slmt...
    Saya hanya biar sahaja EA menjalankan kerja...
    kadang2 saja sy tukar TP kpd [email protected] bila floating yg ke [email protected] masuk..
    Lihat cara EA ini berkerja dahulu baru faham...
    Saya Meletakkan MLots utk tidak membiarkan EA ini terus mengandakan
    terlalu banyak...jadi jika sesuai utk anda cubala guna...

  9. #9
    Intraday Master granpa's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    ..pahang..JB..lumut..SANDAKAN..
    Posts
    399
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by granpa View Post
    err..akaun yg ko bagi tu akaun demo ke real bro?
    salam bro..saje je nak kasi ulang soalan..sebab td try login akaun ko takleh le..tq..
    ...pERjaLaNaN kU maSiH jaUH...
    kita cuma musuh pengkhianat bangsa dan negara
    apatah lagi pengkhianat agama

  10. #10
    Bullish
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    64
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Granpa

    Maaf saya bg account demo sahaja...

    Walaupun demo sy akan menjaga setiap urus beli EA ini utk
    mengelak anda tersalah manual masuk...
    ini kerana anda semua juga mcm saudara sy...
    jadi, jika anda salah dan rugi bila follow setiap postnya
    sy akan merasa bersalah pada anda...jadi jika mahu follow EA
    ini cuba paham kaedahnya betul2...
    Bila ada org melihat cara saya atau EA ini bekerja, maka sy xboleh
    sambil lewa..sbb itu sy memperlihatkan nya pada terminal tersebut...

    Anda hanya boleh lihat semua post trading dan account history nya
    tanpa boleh buat apa2...follow dgn EA semiauto (EA For Helps v2) yg
    sy beri jika suka cara EA sy bekerja..

  11. #11
    Bullish
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    64
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Granpa

    saya dah cuba...ok jer bila login...
    di ulangi sy mengunakan terminal FXOPEN mt4...


    Login : 66955

    Investor : kv2lrnd


  12. #12
    Bullish
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    64
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default SS dari 6pg smlm smpi 6pg harini

    Di sini sy SS kan account trades dari 6pg smlm smpi 6pg harini
    bernilai $1927.64..

    Masih ada satu pair yg blm close utk dijumlahkan keuntungannya
    (jika untung) utk hari smlm...
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails dari 6pagi smlm smpi 6pg nie.JPG  

  13. #13
    Bullish
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    64
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Keseluruhan utk trade smlm

    Keseluruhan utk trade smlm di campur dgn yg masih blm close tadi..
    bernilai keuntungan $2058.07

    Kepada yg lihat sila buat analisis utk faham movement EA ini...

    SS nya dan Statment reportnya di bawah....

    Attached Thumbnails Attached Thumbnails keseluruhan trade smlm.JPG  
    Attached Files Attached Files

  14. #14
    Bullish czariss's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    87
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    epin, camne tak jalan pun EA ni kat mt4 aku? camne nak handle EA yg semi-auto ni?

  15. #15
    Bullish
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    64
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Cara gunanya

    Quote Originally Posted by czariss View Post
    epin, camne tak jalan pun EA ni kat mt4 aku? camne nak handle EA yg semi-auto ni?
    Cara gunanya ada dlm penerangan gambar di bwh ini...
    Ikut arahan dlm gambar tersebut...
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Cara Guna Semiauto 'EA For Helps v2'.JPG  

Page 1 of 9 12345 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2016 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us