BUY FXO Forum Shares
1243
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.943$2.0031
Results 1 to 14 of 14

Thread: Can not put sell stop

  1. #1
    In Profit ngurah's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    144
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Can not put sell stop

    Dear fxegypt.
    I trade today with buy USD/CSD at 1.0614.
    And sell stop 1.0594.
    Why my sell stop not executed. So i close at 1.0569

    Please tell the problem

  2. #2
    In Profit ngurah's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    144
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Anybody can explain me

    Anybody can give me little explain.

    Thank you for your support

  3. #3
    Denis Peganov, FXOpen Development Director cool user FXOpen Manager's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    On the moon
    Posts
    11,117
    FXO Shares
    58
    FXO Bonus
    470.989
    Thanks
    48
    Thanked 474 Times in 186 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by ngurah View Post
    Dear fxegypt.
    I trade today with buy USD/CSD at 1.0614.
    And sell stop 1.0594.
    Why my sell stop not executed. So i close at 1.0569

    Please tell the problem
    I think you put a wrong order, to fix your profit you need to put TAKE PROFIT pending order (it would be executed).

  4. #4

  5. #5
    In Profit ngurah's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    144
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Thank you

    Thank you for your attention.
    Great support,
    baby

  6. #6
    In Profit
    Join Date
    May 2007
    Posts
    100
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    there are some stop lose order doesn't acsept it.
    I think it's a little near to the sell or buy line, so I have to move up or down somehow so that the programe can acsept it

  7. #7
    In Profit
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    118
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    to fix your profit you need to put TAKE PROFIT pending order

    yes lik he says i think thats the problem .

  8. #8
    Denis Peganov, FXOpen Development Director cool user FXOpen Manager's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    On the moon
    Posts
    11,117
    FXO Shares
    58
    FXO Bonus
    470.989
    Thanks
    48
    Thanked 474 Times in 186 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by SkyDiver View Post
    there are some stop lose order doesn't acsept it.
    I think it's a little near to the sell or buy line, so I have to move up or down somehow so that the programe can acsept it
    s/l and t/p should be minimum 10 pips from order's price.

  9. #9
    Piplet
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by FX Egypt Manager View Post
    s/l and t/p should be minimum 10 pips from order's price.
    Dear FXEgypt Manager,

    Personally I think 10pips is too much. Is it not possible for you to make it 5pips away from price?

    Thanks.

  10. #10
    In Profit fxlamer's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    111
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by fx_geezer View Post
    Dear FXEgypt Manager,

    Personally I think 10pips is too much. Is it not possible for you to make it 5pips away from price?

    Thanks.
    Well, i see that this has been brought up a few times before already... and the logical explanation is that 10 pips will move within 1-3hours (or even faster, sometimes within minutes) so what's the use of that? if you wanna scalp, then scalp, with the mouse over CLOSE ORDER button, and when it hits your presious goal, quickly close. but if you wanna trade, swing and so on, then 10 pips really does not make such a great difference.

  11. #11
    Piplet
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by fxlamer View Post
    Well, i see that this has been brought up a few times before already... and the logical explanation is that 10 pips will move within 1-3hours (or even faster, sometimes within minutes) so what's the use of that? if you wanna scalp, then scalp, with the mouse over CLOSE ORDER button, and when it hits your presious goal, quickly close. but if you wanna trade, swing and so on, then 10 pips really does not make such a great difference.
    Actually it makes a lot of difference if trying to straddle the news. 5 pips is a lot when trading the news. Thanks.

  12. #12
    In Profit fxlamer's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    111
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by fx_geezer View Post
    Actually it makes a lot of difference if trying to straddle the news. 5 pips is a lot when trading the news. Thanks.
    but am sure that when you are trading news, you are sitting infront of your chart, waiting for the bars to form and praying to whatever... so, I think that since you are already infornt of the PC, then just have your mouse over the close button

  13. #13
    Piplet
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by fxlamer View Post
    but am sure that when you are trading news, you are sitting infront of your chart, waiting for the bars to form and praying to whatever... so, I think that since you are already infornt of the PC, then just have your mouse over the close button
    Automatic exits via TP is much faster than exiting manually. Even half a second can be crucial.

  14. #14
    In Profit fxlamer's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    111
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by fx_geezer View Post
    Automatic exits via TP is much faster than exiting manually. Even half a second can be crucial.
    Yes, agree with you... I lost out a few "demo" trades like that...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2016 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us