BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8467$1.9038
Page 1 of 20 1234511 ... LastLast
Results 1 to 15 of 287

Thread: Rahsia EA yang aku nak kongsi dengan korang semua berserta result trade..

  1. #1
    Bullish 4Xresearcher's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    33
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Rahsia EA yang aku nak kongsi dengan korang semua berserta result trade..

    kalau korang nak tahu, nilai turun naiknya sesuatu nilai tu bergantung byk faktor dan bukannya analisis teknikal semata-mata, seperti pelancongan, pelabuhan, export, import dan sebagainya, event atau kejadian atau perayaan juga mempengaruhi harga forex semasa, so dengan kata lain, bergantung kepada kita bilakah masanya yg sesuai untuk kita trade forex dengan sesuatu currency tu, setiap currency ada 'pe'el' atau sikap atau pergerakkan nya yang tersendiri, aku buat research semua tu dan aku dapat EA aku sendiri yang aku modified sikit untuk safe trade dan profit TETAP, ingat, profit TETAP tapi bertambah dan berubah mengikut EQUITY yang kita ada, so lebih byk EQUITY kita ada, lebih byk trade yang boleh kita buat, lebih profit yang boleh kita dapat, aku saja nak berkongsi dengan korang semua, previous writer EA yang aku dapat ni tak bagi tau jenis pair dan time frame yang sesuai, bukan itu saja, dia hanya bagi masa saja, yang lain2 tak bagi tau...

    Jangan bimbang, aku bagi tau semua jenis pair dan time frame yang sesuai untuk korang, previous EA tu byk kelemahan, sebab kalau korang dapat EA tu mentah2, korang takkan tau PAIR dan [email protected] FRAME yang sesuai, maka korang akan rugi beratus-ratus atau ribu2 dollar! Aku pakai EA ni, dari $383.00 baki dalam akaun aku, trus jadi lebih kurang $1854.65 dalam masa 4 hari sahaja, ingat 4 hari sahaja dan nilai ini terus bertambah kerana EQUITY aku turut bertambah dan jumlah SAFE TRADE turut bertambah dengan nilai lot yang berbeza-beza, kalu besar EQUITY, maka nilai lot yang diperdagangkan turut bertambah, ini pengalaman bukan COBAAN, hehehe

    SEBAB yang KEDUA kelemahan sesuatu EA tu adalah kerana dorang ON kan 24 hours dan bukan masa yang tertentu, tu yang menyebabkan kerugian [email protected] tu,tu yang aku tgk review orang dari luar negara lah, mmg betul, sebab dorang tak tau bialakah TIMEFRAME dan pair serta masa yang sesuai guna EA tu.

    Tapi berlainan dengan EA modified aku yang ditambah VR4 3000cc ni, x payah NEWS apa semua tu asalkan korang ikut apa yang aku tunjukkan ni, untunglah korang, k.

    Kalau korang x percaya apa yang aku ckp,nanti aku bagi bukti EA tu kalau korang email kat aku sapa2 yang nak k, sebab aku bukan apa, harga EA tu terlalu mahal, program saja kan, kesian kat student atau penganggur degree tu nak byr PTPN, aku nak tolong saja, bukan Along, hehe, so nilah yang aku dapat,aku jual kat korang RM 100 saja, tupun kalau korang nak lah , sebab aku patut berkongsi EA modified berserta dengan panduan dan bonus-bonus yang lain, kira ok lah tu dengan 100$ yang deposit yang minima, korang akan dapat menggandakan wang korang, k...email aku [email protected], insyaallah aku akan bantu korang..k, jgn risau..

    Result ni satu pun aku tak ubah, dan minggu ke minggu aku akan bagi result EA ni,k
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails FOREX.jpg  
    Last edited by 4Xresearcher; 02-10-2008 at 10:16 AM.

  2. #2
    In Profit GoldHunter's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Kedah (9W2JNZ)
    Posts
    243
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    bro,

    blh bg x demo ver utk saya cuba.
    bukan apa...sy dah pnah terkena.
    beli ea yang mahal tapi hasil x berapa memuaskan...byk rugi dpd untung.
    harap bro dpt sertakan demo ver dalam ni.
    tksh.

  3. #3
    Bullish getright's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    59
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    pastekan lar ko nyer investor i.d. baru kami leh monitor performance EA ko.

  4. #4
    Piplet Azahari Ahmad's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Kelang....sikit Pahang....Perak.
    Posts
    11
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Performance Ea

    Quote Originally Posted by getright View Post
    pastekan lar ko nyer investor i.d. baru kami leh monitor performance EA ko.
    1. bagus juga kalau disertakan id investor
    2. satu lagi ss yg bagi tu demo ko real...
    3. bagi besar sikit size ss yg di paste tu dia tak jelaslah...
    4. berapa lama dah involve dgn forex ni, bro..\

    Maaflah mungkin soalan agak banyak....anyway..semua ni bagi membantu newbies mcm saya buat kajian dulu sebelum membeli... bye.

  5. #5
    Intraday Master granpa's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    ..pahang..JB..lumut..SANDAKAN..
    Posts
    399
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by getright View Post
    pastekan lar ko nyer investor i.d. baru kami leh monitor performance EA ko.
    aku sokong sangat la tu..ala..kasi id ngan investor pssword bukan org lain leh amek ko pun..hehe..
    ...pERjaLaNaN kU maSiH jaUH...
    kita cuma musuh pengkhianat bangsa dan negara
    apatah lagi pengkhianat agama

  6. #6
    Piplet eracash's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    14
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by 4Xresearcher View Post
    mazlimoin, nak tanya sikit, macam kalau kita nak withdraw dari sesuatu broker tu kan, kena minta dari bank tpt kita nak bank in kan duit yg kita withdraw tu, kita kena minta corresspondent bank dengan corresspondent swift ke? takda apa2 ker kalau just isi nama bank, nama, swift code dengan lain2 security code? duit sampai juga ker?

    Yg kedua aku nak minta ajar ko macam mana nak massukkan mesej kita dengan gambar sekali? ajar aku, k, aku tak tau ler...pleaseee
    Pelik la kau ini.. kau jual EA yang canggih tapi pasal forex pun tak tahu!!!
    Pasal fourm pun tak tahu.. kata dah cipta EA yang canggih takan pasal IT pun tak tahu.. pelik?

  7. #7
    Bullish 4Xresearcher's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    33
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by GoldHunter View Post
    bro,

    blh bg x demo ver utk saya cuba.
    bukan apa...sy dah pnah terkena.
    beli ea yang mahal tapi hasil x berapa memuaskan...byk rugi dpd untung.
    harap bro dpt sertakan demo ver dalam ni.
    tksh.
    Hmmm, tak pa lah, nanti saya akan bagi kamu latest result saya dengan account real saya by next week, k, sebab saya tak beberapa pakar dalam membuat program trial, k

  8. #8
    Piplet eracash's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    14
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by 4Xresearcher View Post
    Hmmm, tak pa lah, nanti saya akan bagi kamu latest result saya dengan account real saya by next week, k, sebab saya tak beberapa pakar dalam membuat program trial, k
    Biasa pembeli mahukan trial version.. mereka dah pandai .. sbb kalau kita bagi result sahaja mereka tiadak akan percaya.. sbb skrg ini banyak result yang modified.. so nasihat saya buat la trial version...

  9. #9
    Bullish 4Xresearcher's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    33
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by eracash View Post
    Pelik la kau ini.. kau jual EA yang canggih tapi pasal forex pun tak tahu!!!
    Pasal fourm pun tak tahu.. kata dah cipta EA yang canggih takan pasal IT pun tak tahu.. pelik?
    memanglah sebab saya baru saja menjejak kaki ke forum ni, tak tau mana nak buat sebab saya cari2 benda menatang tu tak jumpa(PIC), k lah, pasal forex?! hehehe,saya memang dah jumpa benda tu(EA), tu lah saya nak kongsi dengan korang, sebab dulu saya **** tp wktu withdraw tak da pakai corr bank dengan corr swift, skrg broker akaun yg baru saya telah register tp dorang minta pula benda tu, tulah sebab saya tanya kamu, mana tau kamu tau..sebab apa saya tak guna lagi ****? tgk sendiri perkiraan perpuluhan pips dorang, 5 perpuluhan dan kadang2 byk masalah seperti lambat atau tak dapat request buy/sell waktu harga agak menarik untuk trade..

    Sori kalau menyusahkan ya....;>

  10. #10
    Bullish 4Xresearcher's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    33
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Azahari Ahmad View Post
    1. bagus juga kalau disertakan id investor
    2. satu lagi ss yg bagi tu demo ko real...
    3. bagi besar sikit size ss yg di paste tu dia tak jelaslah...
    4. berapa lama dah involve dgn forex ni, bro..\

    Maaflah mungkin soalan agak banyak....anyway..semua ni bagi membantu newbies mcm saya buat kajian dulu sebelum membeli... bye.
    tak pa, nanti sa bagi awak result sahaja, k, jgn beli dahulu, sebab aku nak bagi kamu result yg meyakinkan, jgn risau, semua ok, k, aku trade akaun yg real sebab aku nak tgk yg betul2 EA tu performance dia dalam real, tp so far tak da masalah, sebab dulu pun aku rugi juga beribu2 dalam akaun ****,so aku cuba broker yg pakai MT4 tp kesilapan telah mengajar aku memperbaiki lagi trade aku, Alhamdulillah, benda tu jadi kenyataan depan mata aku...memang perfect EA ni tapi aku blum withdraw apa2 lagi, jgn risau, sama2 kita membangunkan masyarakat M'sia..akaun real ni aku deposit 1000$, so far so good, tp better kamu test dulu di demo tgk perfomance dia, k

    Involve in forex?! dalam dua tahun lebih tp dulu aku trade manual dengan ****, tp dah berenti dan tukar broker baru dalam tahun ni...

    So aku jual EA ni kepada yg benar2 ingin berjaya saja dan betul2 ingin maju, dari A sampai Z aku beritau prosedur dia..

  11. #11
    MahaGuru mazlimoin's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Real Madrid - Manchester United - Selangor
    Posts
    3,868
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.290
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    kalau nak letak gambar cun dan terang...cuba register pakai imageshark.us tu...gambar memang clear la...kalau upload tu gambar kecik dan tak seberapa jelas..

  12. #12
    Bullish 4Xresearcher's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    33
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by eracash View Post
    Biasa pembeli mahukan trial version.. mereka dah pandai .. sbb kalau kita bagi result sahaja mereka tiadak akan percaya.. sbb skrg ini banyak result yang modified.. so nasihat saya buat la trial version...
    Biarpun kita bagi yg real punya? sebab benda ni saya jual bukan apa, sebab utama saya nak jual ni sebab nak betul2 bagi dorang semangat yakni there's a hope somewhre else, lagi satu, nak kira atau nak buat edit result tu perkara yang buang masa coz kita nak kena kira lagi mcm2, kalau ikut betul, aku tak nak jual benda2 yg aku dapat ni, biar pakai sendiri saja, kan bagus tu, hehe, tp atas dasar saling membantulah aku jual benda ni, 1 tahun aku buat research, ni lah yg aku dapat, satu EA yg menguntungkan dengan trade 5 currency, memang hebat, sebab dulu ada orang kata EA ni hanya boleh pakai waktu graf macm zig zag tp semua tu aku rasa x tepat coz dengan EA ni, aku masih boleh create profit lagi dengan pulangan 30% ke 50% sehari per equity kita..terpulanglah kepada mereka yg yakin tp inilah yg seikhlas hati aku, sebab aku pun macam korang juga, pernah tertekan dengan FOREX ni, **** terutamanya, tulah aku berazam buat satu sistem EA dengan profit yg tersendiri, akhirnya aku berjaya tp macam mana pula yg lain, kalau boleh aku nak kasi free jak semua ni tapi tak berbaloi lah dengan apa yang aku dah buat dan tempuhi..sebab orang akan kata boleh pakai ke EA ni sebab dia bagi free jer, mcm tipu pula EA ni, last2 aku juga kena kutuk sebab bagi barang yang tak boleh pakai, ye tak?! email aku k, nanti aku bagi result EA aku tu sama awak, takda tukar punya, tu lah yg aku print screen kat monitor aku k...[email protected]

  13. #13
    Elder Analyst mokh997's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    KOTA KINABALU SABAH
    Posts
    610
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    tak kisah la berapa ko nak jual janji benda tu bagus dan org puas hati
    kalau nak chong pun terpulang lah sebab yg kena chong pun tak menilai sesuatu tu secara serius
    kira main taram je
    apa2 pun selmat datang ke forum ni
    semoga ape yg anda bawa memberi seribu manafaat kepada semua
    semakin byk ea yg masuk semakin bagus sebab prinsipnya adalah menjana profit selagi bole tak kira guna cara ape selagi dibenarkan oleh broker
    REZEKI YANG HALAL DARI SUMBER YANG HALAL AKAN MEMBAWA BERKAT BERPANJANGAN

    http://fxopen.com?agent=275642


    utkk pemilik saga blm area sabah, pm aku utk join kelab prosboc.

    bagi yg kontraktor tgh mencari projek aku boleh tolong carikan, insyaallah ada projek kalau dh rezeki korang

    tidak ada kejayaan mampu di gapai bersendirian.
    utamakan prinsip hati gajah sama di lapah hati nyamuk sama di cicah.

  14. #14
    MahaGuru mazlimoin's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Real Madrid - Manchester United - Selangor
    Posts
    3,868
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.290
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by mokh997 View Post
    tak kisah la berapa ko nak jual janji benda tu bagus dan org puas hati
    kalau nak chong pun terpulang lah sebab yg kena chong pun tak menilai sesuatu tu secara serius
    kira main taram je
    apa2 pun selmat datang ke forum ni
    semoga ape yg anda bawa memberi seribu manafaat kepada semua
    semakin byk ea yg masuk semakin bagus sebab prinsipnya adalah menjana profit selagi bole tak kira guna cara ape selagi dibenarkan oleh broker

    hehehe...camni kena buat pertandingan EA utk FXMalay ni...ranking sapa yang teratas..hehehe..baru cun...

  15. #15
    Bullish 4Xresearcher's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    33
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by mokh997 View Post
    tak kisah la berapa ko nak jual janji benda tu bagus dan org puas hati
    kalau nak chong pun terpulang lah sebab yg kena chong pun tak menilai sesuatu tu secara serius
    kira main taram je
    apa2 pun selmat datang ke forum ni
    semoga ape yg anda bawa memberi seribu manafaat kepada semua
    semakin byk ea yg masuk semakin bagus sebab prinsipnya adalah menjana profit selagi bole tak kira guna cara ape selagi dibenarkan oleh broker
    Alhamdulillah, sebab rezeki yang x berkat kena soal dalam kubur, sakit tu....terima kasih atas welcoming mesej ni, k

Page 1 of 20 1234511 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2016 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us