BUY FXO Forum Shares
1247
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$2.1327$2.1987
Page 1 of 6 12345 ... LastLast
Results 1 to 15 of 86

Thread: Masalah dan Persoalan: Website dan Forum FXMalay

  1. #1
    Bullish
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    BTP, Rawang
    Posts
    40
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Masalah dan Persoalan: Website dan Forum FXMalay

    Aku takleh nak register kat fxmalay. Bila klik je butang forum kat fxmalay die terus login kat fxegypt/forum. Camna ni ?

  2. #2
    Elder Analyst support fxmalay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Malaysia
    Posts
    528
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by nak71 View Post
    Aku takleh nak register kat fxmalay. Bila klik je butang forum kat fxmalay die terus login kat fxegypt/forum. Camna ni ?
    reg apa tu?

    kalu nak reg forum fxmalay...buat masa ini, bahagian 'malaysian forum' di dalam forum ini merupakan fxmalay punya forum...dlm masa akan datang pihak fxmalay akan wujudkan forum sendiri. InsyaAllah selepas micro dan reff link selesai...

  3. #3
    Piplet SedBen's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Forex Kingdom
    Posts
    6
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by support fxmalay View Post
    reg apa tu?

    kalu nak reg forum fxmalay...buat masa ini, bahagian 'malaysian forum' di dalam forum ini merupakan fxmalay punya forum...dlm masa akan datang pihak fxmalay akan wujudkan forum sendiri. InsyaAllah selepas micro dan reff link selesai...
    Salams,
    So nanti kene register lagi la kat forum fxmalay tu la eh?

  4. #4
    In Profit disc's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    175
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    rasernyer kalau dah lain site mesti kene register baru...tak tahulah kalau database kat fxegypt nie leh transfer ke sana...

  5. #5
    Elder Analyst support fxmalay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Malaysia
    Posts
    528
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by SedBen View Post
    Salams,
    So nanti kene register lagi la kat forum fxmalay tu la eh?
    Quote Originally Posted by disc View Post
    rasernyer kalau dah lain site mesti kene register baru...tak tahulah kalau database kat fxegypt nie leh transfer ke sana...
    masih dalam peringkat pembangunan...pihak kami akan maklumkan di dalam web fxmalay ataupon di forum ini untuk sebarang update

    terima kasih

  6. The Following User Says Thank You to support fxmalay For This Useful Post:

    bubut (04-26-2015)

  7. #6
    In Profit
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    141
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Sy nak tanyer support ni...
    Kalau kita register forum utk keluarga cam adik ker...tp guna pc n ip adress yg sama, tak der msalah ker?

  8. #7
    Elder Analyst support fxmalay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Malaysia
    Posts
    528
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by lurzaimran View Post
    Sy nak tanyer support ni...
    Kalau kita register forum utk keluarga cam adik ker...tp guna pc n ip adress yg sama, tak der msalah ker?
    ok..seperti yg d maklumkn sblm ni....fxmalay masih berkongsi forum dgn pihak fxegypt, so buat masa ni pihak fxmalay berforum di sini....

    sekiranya anda hendak reg nama keluarga utk berforum...itu tidak menjadi masalah...paling tidak forum akan jadi lebih meriah...

  9. #8
    In Profit disc's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    175
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    makin bertambah la ahli FXegypt nanti....tahniah FX egypt

  10. #9
    Old Member lord's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Peaceful Earth
    Posts
    995
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.050
    Thanks
    4
    Thanked 3 Times in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by disc View Post
    makin bertambah la ahli FXegypt nanti....tahniah FX egypt
    salah tu bro.....fxmalay la....ko nih...masih di bawah pengaruh fxegypt ni...kekekeke
    Never Say Never
    Don't trade hard but trade smart
    __________________________

    <<--FREE Forex Sources-->>

  11. #10
    Piplet amirzie's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    27
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Question

    Salam Tuan2 Puan2
    Wah Otai2 lepak cni rupa nyer..
    Meriah Siot

    Soalan

    Bos tanya Sket
    Account LIVE mmg 0.10 lot x der 0.01 lot ker?
    Tapi kat demo ada 0.01 hingga 0.05
    Kat LIVE camner nak dapat ?
    Last edited by amirzie; 04-26-2007 at 03:54 AM.
    Buah Cempedak Diluar Pagar
    Ambil Galah Tolong Jolokan
    Saya Budak Baru Belajar
    Kalau Boleh Tolong Ajarkan

  12. #11
    Super Moderator nonamer's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    from no where
    Posts
    3,299
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    2.544
    Thanks
    20
    Thanked 152 Times in 111 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by amirzie View Post
    Salam Tuan2 Puan2
    Wah Otai2 lepak cni rupa nyer..
    Meriah Siot

    Soalan

    Bos tanya Sket
    Account LIVE mmg 0.10 lot x der 0.01 lot ker?
    Tapi kat demo ada 0.01 hingga 0.05
    Kat LIVE camner nak dapat ?
    mini account coming soon ....tapi rasernyerlah kena register baru sbb dia guna meta4 trader yg berlainan ..maybe sistem lain dari yg skrg ..
    dijangkan akan dilancarkan dlm mei 1 nie ...insyaAllah ....
    den pun tengah tunggu nie ....

  13. #12
    In Profit citajaya's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Bandar Jengka, Pahang, Malaysia
    Posts
    170
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by amirzie View Post
    Salam Tuan2 Puan2
    Wah Otai2 lepak cni rupa nyer..
    Meriah Siot

    Soalan

    Bos tanya Sket
    Account LIVE mmg 0.10 lot x der 0.01 lot ker?
    Tapi kat demo ada 0.01 hingga 0.05
    Kat LIVE camner nak dapat ?
    Betul tu bos.


    Ok x Bos?

    Tq.

  14. #13
    Elder Analyst support fxmalay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Malaysia
    Posts
    528
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by amirzie View Post
    Salam Tuan2 Puan2
    Wah Otai2 lepak cni rupa nyer..
    Meriah Siot

    Soalan

    Bos tanya Sket
    Account LIVE mmg 0.10 lot x der 0.01 lot ker?
    Tapi kat demo ada 0.01 hingga 0.05
    Kat LIVE camner nak dapat ?
    Buat masa ni hanya akaun standard yg d sediakan...minimum lot ialah 0.1lot
    Demo dan live account merupakan 2 jenis acc yg berbeza.

    Quote Originally Posted by nonamer View Post
    mini account coming soon ....tapi rasernyerlah kena register baru sbb dia guna meta4 trader yg berlainan ..maybe sistem lain dari yg skrg ..
    dijangkan akan dilancarkan dlm mei 1 nie ...insyaAllah ....
    den pun tengah tunggu nie ....
    Yes..akaun micro akan d lancarkn pada 1 Mei..minimum lot ialah 0.001lot dan menggunakan mt4 yg berbeza....

    berkenaan dgn reflink fxmalay, mengikut perancangan awal reflink akan d lancarkn selepas adanya akaun micro...tapi pelancaran reflink telah d mulakan terlebih dahulu(semalam)..lebih awal dr perancangan...

    anda yg berdaftar d bawah fxmalay sudah boleh memohon dan comm yg d berikan ialah 1pips utk setiap trade yg d lakukan oleh org bawah anda.

    Terima kasih

  15. #14
    Super Moderator nonamer's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    from no where
    Posts
    3,299
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    2.544
    Thanks
    20
    Thanked 152 Times in 111 Posts

    Default

    nak tanyer sikit ...
    kalu den dapat bonus 25$ .,.kalu dapatlah ...boleh ker trasnfer kedalam mini account kat fxmalay....?
    perlukan kepastian ..

  16. #15
    FXMalay Supporter arialun's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Taiping, Bukit Subang & Shah Alam.
    Posts
    1,310
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    2.200
    Thanks
    7
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by support fxmalay View Post
    Buat masa ni hanya akaun standard yg d sediakan...minimum lot ialah 0.1lot
    Demo dan live account merupakan 2 jenis acc yg berbeza.



    Yes..akaun micro akan d lancarkn pada 1 Mei..minimum lot ialah 0.001lot dan menggunakan mt4 yg berbeza....

    berkenaan dgn reflink fxmalay, mengikut perancangan awal reflink akan d lancarkn selepas adanya akaun micro...tapi pelancaran reflink telah d mulakan terlebih dahulu(semalam)..lebih awal dr perancangan...

    anda yg berdaftar d bawah fxmalay sudah boleh memohon dan comm yg d berikan ialah 1pips utk setiap trade yg d lakukan oleh org bawah anda.

    Terima kasih
    mt4 yang berbeza, makna nye, kalu guna PDA, kena download satu lagi mt4 untuk micro trading lah yea?

Page 1 of 6 12345 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2016 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us