BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8526$1.9099
Page 1 of 4 1234 LastLast
Results 1 to 15 of 55

Thread: Perjumpaan dengan Wakil FXOpen dan juga Owner FXMalay

  1. #1
    Elder Analyst support fxmalay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Malaysia
    Posts
    528
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Exclamation Perjumpaan dengan Wakil FXOpen dan juga Owner FXMalay

    Salam semua,

    Sekadar pemberitahuan awal,memandangkan pihak FXOpen akan datang ke Kuala Lumpur buat kali-2 dlm jangka masa 1 setengah bulan dari sekarang, maka dengan ini, pihak FXMalay akan mengadakan sesi perjumpaan dan suai kenal serta soal jawab antara ahli/bukan ahli FXMalay dengan wakil FXOpen. Anda berpeluang untuk bertanyakan sebarang soalan mengenai syarikat dan aktiviti syarikat secara langsung dan terus kepada wakil FXOpen.

    Kepada mereka yg musykil dan ingin mengetahui dan mengenali FXOpen dengan lebih dekat, maka anda di jemput hadir. Segala maklumat terkini mengenai tarikh, masa dan terpat akan di maklumkan kemudian.

    Semoga dengan usaha ini, semua pihak akan mengambil dan menggunakan peluang ini sebaik mungkin.

    Terima kasih

  2. #2
    Real Member
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    1,282
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    1.930
    Thanks
    1
    Thanked 7 Times in 7 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by support fxmalay View Post
    Salam semua,

    Sekadar pemberitahuan awal,memandangkan pihak FXOpen akan datang ke Kuala Lumpur buat kali-2 dlm jangka masa 1 setengah bulan dari sekarang, maka dengan ini, pihak FXMalay akan mengadakan sesi perjumpaan dan suai kenal serta soal jawab antara ahli/bukan ahli FXMalay dengan wakil FXOpen. Anda berpeluang untuk bertanyakan sebarang soalan mengenai syarikat dan aktiviti syarikat secara langsung dan terus kepada wakil FXOpen.

    Kepada mereka yg musykil dan ingin mengetahui dan mengenali FXOpen dengan lebih dekat, maka anda di jemput hadir. Segala maklumat terkini mengenai tarikh, masa dan terpat akan di maklumkan kemudian.

    Semoga dengan usaha ini, semua pihak akan mengambil dan menggunakan peluang ini sebaik mungkin.

    Terima kasih
    tempat? masa?

    kalau bley datang aku datang... skarang ni nak kumpul soalan dulu
    Jangan lupa usha thread
    Analisis Teknikal oleh Flizzoe
    untuk idea trading percuma

  3. #3
    Old Member lord's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Peaceful Earth
    Posts
    995
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.050
    Thanks
    4
    Thanked 3 Times in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by flizzoe View Post
    tempat? masa?

    kalau bley datang aku datang... skarang ni nak kumpul soalan dulu
    akan di beritahu kemudian...tu just info awal..

    leh la kumpul soklan siap2...senang nk tanya nanti
    Never Say Never
    Don't trade hard but trade smart
    __________________________

    <<--FREE Forex Sources-->>

  4. #4
    In Profit
    Join Date
    May 2007
    Posts
    152
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    pluang camni mmg susah nak dpt...

    ni le dinamakan keikhlasan tuan punya broker...

    tahniah... smoga smuanya brjln lancar...

    tringin gak nak jumpa pembesar2 forex ni... )

    klau kat broker lain, rasa2nya... x mrasa le kot nak berkenalan ngan yg empunya diri...

    tahniah skali lagi

  5. #5
    Bullish anod's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Shah Alam
    Posts
    63
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.030
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Smile

    dah sampai belum???
    teringin nak jumpa boss2 niii...
    newbie sungguh aku

  6. #6
    MahaGuru mazlimoin's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Real Madrid - Manchester United - Selangor
    Posts
    3,868
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.290
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by lord View Post
    akan di beritahu kemudian...tu just info awal..

    leh la kumpul soklan siap2...senang nk tanya nanti
    jgn lupa tanya soalan..bila nak upkan lagi nilai rebet kekekekekke

  7. #7
    Bullish pakleh's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Ipoh-KL-Port Dickson
    Posts
    30
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    kalau dah confirm

    nanti beritahu tempat, tarikh dan masa ok

    berkesempatan boleh gak join

    TQ
    Timing is about your risk
    ENTER THE TRADE
    Risk vs reward - so critical!

  8. #8
    Intraday Master cheman's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    336
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.160
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Jangan lupa...sesi jamuan selepas perjumpaan....kalo tak breakfast pon...lunch takpe dah...

  9. #9
    Old Member lord's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Peaceful Earth
    Posts
    995
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.050
    Thanks
    4
    Thanked 3 Times in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by cheman View Post
    Jangan lupa...sesi jamuan selepas perjumpaan....kalo tak breakfast pon...lunch takpe dah...
    bro pon lama kita tak jumpa ni....last jamuan raya tu je.....nanti wakil fxopen trun...join la skali....
    Never Say Never
    Don't trade hard but trade smart
    __________________________

    <<--FREE Forex Sources-->>

  10. #10
    Bullish
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    74
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    bagus tu bila turun atur tempat kasi sesuai utk semua traders seluruh malaysia dapat hadir. banyak masalah ni nak di settlekan sebab dah lama tak on-line, kena concentrate trading lepas kena mc besor ari tu. nak kena minta tolong dengan admin fxmalay la pulak.

  11. #11
    Piplet honda_primo's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    13
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    tahnaih fxmalay....
    jgn lupa update segera bila dh tetapkan tarikh dan tempat perjumpaan tu...

  12. #12
    Piplet
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    8
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default tak sabar rasernyer nak jumper owner fxopen ni..

    harap2 dapatlah arrangekan waktu siang.. bolehlah ramai lg yang dapat datang yee....

  13. #13
    In Profit jaih's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    111
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    lord kim salam sama owner fxopen tuh..pastu up laa pic kat sini nanti heheh

  14. #14
    Bullish
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    48
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    bagus ni...tambah lagi utk newbie cam aku nih, nnti gtau tempat n masa, kalo aku ada berkesempatan, InsyaALLAH leh g bertanya nih..skang kumpul soklan bebanyak dulu..ermmmmm...

  15. #15

Page 1 of 4 1234 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2016 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us