BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8836$1.9419
Page 1 of 50 1234511 ... LastLast
Results 1 to 15 of 742

Thread: ada kekawan dari utara

  1. #1
    Piplet
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    s.p
    Posts
    25
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default ada kekawan dari utara

    salam perkenalan , sm_smile saya dari s.ptni dan baru join group ni , so ada kawan2 dari utara yg boleh kongsi pengalaman . t.kacih

  2. #2
    In Profit
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    164
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Selamat datang.. enjoy ur forex..

  3. #3
    Piplet ridha's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Sg.Buloh , Sg. Petani
    Posts
    26
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    saya dr Sp gak...ada laaa geng hehehehehe..slamat datang bro...
    The Long Journey Begin With first Step...

  4. #4
    Piplet
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    s.p
    Posts
    25
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by ridha View Post
    saya dr Sp gak...ada laaa geng hehehehehe..slamat datang bro...
    elo bro , mcmana nak buka account demo tu , yg ada kat w.site fx (account openig form ) tu ada 2 sj -acct standard dan micro . tolong la bagi sikit panduan , t.kacihnooo

  5. #5
    In Profit
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    164
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by tectua View Post
    elo bro , mcmana nak buka account demo tu , yg ada kat w.site fx (account openig form ) tu ada 2 sj -acct standard dan micro . tolong la bagi sikit panduan , t.kacihnooo

    masuk www.fxmalay.com
    donload metatrader, (muat turun metatrader), n then install, nnti lps intall, run, n kat 'File', ada menu utk 'open an account', klik siti, isi form kat situ,mklumat form tu x semestinya tepat, sbb tu utk acc demo je, otomatik buka acc demo kalo kat situ

  6. #6
    Piplet
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    s.p
    Posts
    25
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    thanks a lot bro , nnti trysm_happy

  7. #7
    In Profit
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    164
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Wink

    Quote Originally Posted by tectua View Post
    thanks a lot bro , nnti trysm_happy

    jgn nnti2, buat terus, huhuuu, lagi cepat lagi bagus

  8. #8
    Piplet
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    s.p
    Posts
    25
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by murahrezki View Post
    jgn nnti2, buat terus, huhuuu, lagi cepat lagi bagus
    dah d.load , waa best la bro , mcm kat bskl plak pc saya ni , so mcmana nak start trading ni ...mcm ni saya belanja nasi kandaq la klu dah untung nanti hehe.anyway tak salah thread ka pertanyaan saya ni .

  9. #9
    Market Maker ammal07's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    penang
    Posts
    1,011
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by tectua View Post
    dah d.load , waa best la bro , mcm kat bskl plak pc saya ni , so mcmana nak start trading ni ...mcm ni saya belanja nasi kandaq la klu dah untung nanti hehe.anyway tak salah thread ka pertanyaan saya ni .
    nampaknya awak ni zero knowledge berkenaan forex, elok banyakan membaca dulu, kalau tanya satu-satu macam ni susah orang nak jawap,

    boleh baca di babypips.com. juga kena juga mahirkan diri dengan mt4, klik semua button dan kaji kegunaannya.

    tq.

  10. #10
    Piplet
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    s.p
    Posts
    25
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by ammal07 View Post
    nampaknya awak ni zero knowledge berkenaan forex, elok banyakan membaca dulu, kalau tanya satu-satu macam ni susah orang nak jawap,

    boleh baca di babypips.com. juga kena juga mahirkan diri dengan mt4, klik semua button dan kaji kegunaannya.

    tq.
    t.kasih , pasai bagi panduan dan dorongan .

  11. #11
    Piplet myfreedomventure's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    penang
    Posts
    9
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    baby pips.com ni semua ada.kalau newbies elok lah belajar kat sini dulu.Saya pun start kat sini dulu.Apa2 pun bak pepatah segan bertanya sesat jalan.

  12. #12
    Piplet ridha's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Sg.Buloh , Sg. Petani
    Posts
    26
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    btui..at least kene tau basic transaction ngan basic function kat mt4 tu...lps tu try laa demo dl...aku pon blajar dari situ gak..tapi pengalaman yang mengajar how to trade efficiently...eheh..betui ker nih....anyway slamat memorex...
    The Long Journey Begin With first Step...

  13. #13
    Bullish the0ne's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Mel-Pen-Trganu
    Posts
    42
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    ada sapa dok area butterworth?

    saya dok seberang jaya

  14. #14
    Bullish gopippygo's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    west-east-south-seb.jaya
    Posts
    66
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    saya,saya,

    lama dok cari org seb jaya.

    saya pun still dok belaja

  15. #15
    Bullish nuwa's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    83
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    ambo dok tasek glugor
    :P

Page 1 of 50 1234511 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2017 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us