BUY FXO Forum Shares
1247
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$2.1252$2.1909

View Poll Results: Pilih cara untuk kami berikankn T-Shirt FXMalay kepada anda.

Voters
10. You may not vote on this poll
  • POS LAJU atau other courier services

    6 60.00%
  • BY-HAND at FXMalay Gathering

    4 40.00%
Page 1 of 5 12345 LastLast
Results 1 to 15 of 67

Thread: Masalah dan Persoalan: T-Shirt FXMalay Edisi Terhad

  1. #1
    Elder Analyst support fxmalay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Malaysia
    Posts
    528
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default Masalah dan Persoalan: T-Shirt FXMalay Edisi Terhad

    Sebarang masalah atau persoalan berkaitan T-Shirt FXMalay Edisi Terhad, sila nyatakan di dalam thread ini.

    Bagi mereka yang telah layak untuk memiliki t-shirt ini secara percuma, sila nyatakan butiran diri anda di dalam thread yg telah di sediakan DI SINI.

    Terima kasih
    Last edited by support fxmalay; 05-29-2007 at 11:57 AM.

  2. #2
    Bullish mfazy121's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    64
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Cool

    Quote Originally Posted by support fxmalay View Post
    Salam semua,

    Kepada Ahli FXMalay yg di hormati,

    Pihak FXMalay dalam proses menempah t-shirt edisi terhad untuk di beri secara percuma kepada ahli2 FXMalay yang cukup syarat. Berikut ialah syarat2 untuk melayakkan anda memiliki t-shirt edisi terhad ini:

    1) Lakukan deposit minimum 100USD
    2) Lakukan trade minimum 5lot (kiraan berdasarkan jumlah lot)

    Syarat kedua akan di ambil kira setelah syarat pertama di penuhi.


    Ini merupakan tempahan untuk 1st batch iaitu bagi mereka yang memenuhi syarat sepangjang tempoh bermula 1 April 2007 dan berakhir 30 June 2007. Maka dengan itu, bagi mereka yang telah cukup syarat untuk mendapatkn t-shirt edisi terhad ini, sila lampirkan butiran anda di dalam thread ini.

    Adalah di ingatkn bahawa hanya mereka yang layak sahaja sila berikan detail diri DI SINI.

    Sila nyatakan butiran anda seperti berikut:

    Sekiranya anda mempunyai masalah atau pertanyaan berkenaan topik thread ini, sila nyatakan masalah atau pertanyaan anda di thread yang telah di sediakan secara berasingan.

    Mohon kerjasama anda.

    Terima kasih
    Tuan,
    deposit tu faham, tp musykil dgn 5 lot, adakah setelah dicampur keseluruhan sehingga genap atau sekali trade, hehe.

    * klu boleh.....upload sekali lg cth t-shirt idaman utk membakar semangat memilikinya..

    sekian, tq.
    Last edited by support fxmalay; 05-31-2007 at 04:11 AM.

  3. #3
    Elder Analyst support fxmalay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Malaysia
    Posts
    528
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default Logo T-Shirt FXMalay

    Logo yang akan di gunakan untuk T-shirt FXMalay Edisi Terhad



    Terima kasih

  4. #4
    Elder Analyst support fxmalay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Malaysia
    Posts
    528
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by mfazy121 View Post
    Tuan,
    deposit tu faham, tp musykil dgn 5 lot, adakah setelah dicampur keseluruhan sehingga genap atau sekali trade, hehe.

    * klu boleh.....upload sekali lg cth t-shirt idaman utk membakar semangat memilikinya..

    sekian, tq.
    Syarat 5lot yang di maksudkn ialah perkiraan secara keseluruhan post yg telah anda masuk. Sekiranya total lot mencecah minimum 5lot...maka anda telah layak utk syarat ke-2..

    Contoh: Anda masuk posisi GBP/USD sebanyak 0.20lot, GBP/JPY sebanyak 0.10lot dan juga USD/JPY 0.50lot...maka total lot ialah 0.20+0.10+0.50 = 0.80lot. Maka anda memerlukan lagi 4.20lot utk memenuhi syarat kedua.

    Terima kasih
    Last edited by support fxmalay; 05-29-2007 at 11:04 AM.

  5. #5
    Intraday Master Admin FXMalay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    326
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.280
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Hint........

    T-Shirt warna Dark Blue..............

  6. #6
    Bullish stannero's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    65
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Admin FXMalay View Post
    Hint........

    T-Shirt warna Dark Blue..............
    sm_smile masykkk.. kalaer peberet sy tu.. nie makin syg ngan fxmalay nie.. hehehe

    xsabaq nunggu posmen nie..

  7. #7
    Elder Analyst support fxmalay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Malaysia
    Posts
    528
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by stannero View Post
    sm_smile masykkk.. kalaer peberet sy tu.. nie makin syg ngan fxmalay nie.. hehehe

    xsabaq nunggu posmen nie..
    Untuk permberian T-Shirt FXMalay Edisi Terhad 1st batch ini....proses tempahan akan dilakukan selepas 30 june 2007..proses penghantaran pula akan di lakukan selepas baju yg di tempah siap. Dijangkakan proses tempahan makan masa 1bln (bergantung kepada jumlah tempahan). Segala maklumat terkini akan di maklumkan di dalam thread ini.

    Terima kasih
    Last edited by support fxmalay; 05-29-2007 at 11:47 AM.

  8. #8
    Bullish stannero's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    65
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by support fxmalay View Post
    Untuk permberian T-Shirt FXMalay Edisi Terhad 1st batch ini....proses tempahan akan dilakukan selepas 30 june 2007..proses penghantaran pula akan di lakukan selepas baju yg di tempah siap. Dijangkakan proses tempahan makan masa 1bln (bergantung kepada jumlah tempahan). Segala maklumat terkini akan di maklumkan di dalam thread ini.

    Terima kasih

    oo selepas 30 June.. heh betui gak..xper sy tunggu je kawan2 yg lain.. cepat2 weii buat 5 Lot

  9. #9
    In Profit PulunSakan's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    253
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    wow, kita ada tshirt cantik. kalu tak cukup 5 lot, camna, saya nak beli jer lah.
    (maklum lah, tunggu akaun micro pun tak boleh bukak lagi. 5 lot akaun demo boleh kot. )

    p/s: log tu cukup cantik, tak payah la letak rekagrafik.com tu. cam promosi jer.
    logo fx malay dan motto together we... great tu pun dah cukup unik dan membanggakan dah.
    Last edited by PulunSakan; 05-29-2007 at 11:56 AM.

  10. #10
    Elder Analyst support fxmalay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Malaysia
    Posts
    528
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by stannero View Post
    oo selepas 30 June.. heh betui gak..xper sy tunggu je kawan2 yg lain.. cepat2 weii buat 5 Lot
    Yes...terima kasih di atas detail yg telah di beri...pihak fxm juga mengucapkan tahniah kerana anda sudah layak untuk memiliki t-shirt edisi terhad ini.

    Kepada yang sudah layak dan belum menyatakan detail anda kepada kami sila berbuat demikian DI SINI.

    Terima kasih

  11. #11
    Elder Analyst support fxmalay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Malaysia
    Posts
    528
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by PulunSakan View Post
    lwow, kita ada tshirt cantik. kalu tak cukup 5 lot, camna, saya nak beli jer lah.
    (maklum lah, tunggu akaun micro pun tak boleh bukak lagi. 5 lot akaun demo boleh kot. )

    p/s: log tu cukup cantik, tak payah la letak rekagrafik.com tu. cam promosi jer.
    logo fx malay dan motto together we... great tu pun dah cukup unik dan membanggakan dah.
    Itu tanda sokongan dan penghargaan buat pihak rekagrafik.

    Pemberian t-shirt FXMalay edisi terhad ini hanya di lakukan kepada mereka yang telah memenuhi syarat2 yg telah di nyatakan. Harap maklum.

    Terima kasih
    Last edited by support fxmalay; 05-29-2007 at 12:00 PM.

  12. #12
    Intraday Master Admin FXMalay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    326
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.280
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Quote Originally Posted by stannero View Post
    sm_smile masykkk.. kalaer peberet sy tu.. nie makin syg ngan fxmalay nie.. hehehe

    xsabaq nunggu posmen nie..
    posmen?

    by hand jeler.....

    nanti aku tunggu ko belanja aku kat kedai seberang jalan tuu...

    sm_win

  13. #13
    Bullish stannero's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    65
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by support fxmalay View Post
    Yes...terima kasih di atas detail yg telah di beri...pihak fxm juga mengucapkan tahniah kerana anda sudah layak untuk memiliki t-shirt edisi terhad ini.

    Kepada yang sudah layak dan belum menyatakan detail anda kepada kami sila berbuat demikian DI SINI.

    Terima kasih
    kasih kembali.. at least client rasa dihargai toothy9 dah la dapat baju..dapat 100 usd plak.. hehe sapa nak kasik weii.. sm_cool

  14. #14
    Old Member lord's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Peaceful Earth
    Posts
    995
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.050
    Thanks
    4
    Thanked 3 Times in 1 Post

    Default

    tak sabar nk tgk contoh t-shirt ni.....
    Never Say Never
    Don't trade hard but trade smart
    __________________________

    <<--FREE Forex Sources-->>

  15. #15
    Intraday Master Admin FXMalay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    326
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.280
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Quote Originally Posted by lord View Post
    Aku pon layak ni.....

    No akaun trading: 11886
    Size: M (sama macam ligat plak... )

    R U sure M size?

    I dont think so...

    sm_happy sm_happy sm_happy

    fikir betul... kalau tak muat.. jangan menyesal...


    apa-apa pun.. InsyaAllah dalam minggu ni.... akan ditunjukkan t-shirt tersebut
    Last edited by support fxmalay; 06-10-2007 at 12:11 PM.

Page 1 of 5 12345 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2016 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us