BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8122$1.8682
Page 1 of 345 12345 11 51 101 ... LastLast
Results 1 to 15 of 5174

Thread: Komuniti FX SHAMX777

  1. #1
    Market Maker SHAMX777's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    1,760
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Talking Komuniti FX SHAMX777


    Assalamualaikum dan selamat sejahtera,

    Sejarah sehingga terbukanya forum thread ini ialah daripada Section JOURNAL. Sila click link di bawah jika ingin membaca post2 terdahulu:



    Click di sini >>> http://forum.fxopen.com/showthread.php?t=43244
    Baca Journal saya dulu. Banyak strategy dan asas Trading System yang telah saya perbincangkan dalam Journal saya dan saya tak ulangi semula di sini.

    Sebelum ini saya sangat aktif berforum dalam MALAYSIA thread di ************.com sejak 2007:


    Kelebihan menjadi ahli Keluarga Komuniti FX SHAMX777:

    1) Khas untuk pelajar2 Kelas FX SHAMX777;
    2) Bukan komuniti Rebet (tak dapat rebet kalau buka acc under link saya)... ini Komuniti ILMU;
    3) Support untuk pelajar2 Kelas FX SHAMX777;
    4) In House mentoring service... coaching di rumah ahli2 komuniti;
    5) Tour around Malaysia untuk berjumpa ahli2 yang jauh;
    6) Kenduri kendara sekiranya rezeki murah. InsyaAllah;
    7) Aktiviti2 outdoor akan dianjurkan khas untuk ahli2 Komuniti SHAMX777;
    8) Kemungkinan BONUS untuk ahli2 sekiranya saya beroleh keuntungan yang berlebihan. Tak janji aaaaaa;
    9) In House FX Competition. Pertandingan khas untuk ahli2 sahaja;
    10) Sebulan sekali... LIVE TRADE beramai-ramai;

    to be updated.....






    Last update: Thu 14/02/2009 Time: 5:00pm

    STANDARD ACC:
    01) 139231
    02) 141591
    03) 142640
    04) 149324

    05) 150044 ---- Favourite Active Acc!!!
    06) 153263
    07) 155887
    08) 156684
    09) 156516
    10) 158014


    MICRO ACC:
    01) 148919
    02) 149043
    03) 149170
    04) 149795

    05) 150505
    06) 151237
    07) 151675
    08) 152037
    09) 152067
    10) 152375
    11) 152556 ---- Favourite Active Acc!!!
    12) 153544
    13) 153633
    14) 154016 ---- Favourite Active Acc!!!
    15) 154040 ---- Favourite Active Acc!!!
    16) 154314 ---- Favourite Active Acc!!!
    17) 154321
    18) 154514
    19) 154838
    20) 154981
    21) 155391
    22) 156441
    23) 157742
    24) 158867

    25) 160402 ---- Favourite Active Acc!!!
    26) 161322


    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Why Currency Trading Is Not For Everyone?


    Trading foreign exchange on margin carries a high level of risk, and may not be suitable for everyone. Before deciding to trade foreign exchange you should carefully consider your investment objectives, level of experience, and risk appetite. Remember, you could sustain a loss of some or all of your initial investment, which means that you should not invest money that you cannot afford to lose. If you have any doubts, it is advisable to seek advice from an independent financial advisor.

    Disclaimer-Please Read

    All resources are for Educational Purposes Only.
    Investing and Trading involves significant financial risk and is not suitable for everyone. Before deciding to invest or trade you should carefully consider your investment objectives, level of experience, and risk appetite. The possibility exists that you could sustain a loss of some or all of your initial investment and therefore you should not invest money that you cannot afford to lose. Investors and Traders should consult with a professional financial advisor for the effects of active investing.
    Any opinions, news, research, analyses, prices, or other information is provided as general market commentary and does not constitute investment advice. No acceptance of liability for any loss or damage, including without limitation to, any loss of profit, which may arise directly or indirectly from use of or reliance on such information.
    Do Your Due Diligence and take responsibility.

    T.A.Y.O.R >>> TRADE AT YOUR OWN RISK!

  2. #2
    In Profit aabadrin19's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    kolam pancing-maran-kg berkat
    Posts
    265
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    tajuk perbincangan cadangan saya ,
    1- camna nak jadik ahli komuniti sini dan kelebihan2nya(kalau ada di bukalah)
    2- apa bahan2 bacaan rujukan asas utk newbies forex(lmn web , e-book dll )
    3- dan yg tak kurang penting nya ... apa menu rumah terbuka nanti ? thehehe

    L.A.T.(lawak aje tu)
    patah sayap bertongkat paruh , namun memorex tetap ku kerjakan

  3. #3
    Market Maker SHAMX777's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    1,760
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by aabadrin19 View Post
    tajuk perbincangan cadangan saya ,
    1- camna nak jadik ahli komuniti sini dan kelebihan2nya(kalau ada di bukalah)
    2- apa bahan2 bacaan rujukan asas utk newbies forex(lmn web , e-book dll )
    3- dan yg tak kurang penting nya ... apa menu rumah terbuka nanti ? thehehe

    L.A.T.(lawak aje tu)
    Terima Kasih di atas cadangan2 tersebut. Ada lagi cadangan2 lain? Nanti saya EDITkan 1st post tu.

  4. #4
    MahaGuru mazlimoin's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Real Madrid - Manchester United - Selangor
    Posts
    3,868
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.290
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    uinaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! banyak nye komuniti muncul hehehhe...apa apa pun Welcome...!!

  5. #5
    Market Maker SHAMX777's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    1,760
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Talking

    Quote Originally Posted by mazlimoin View Post
    uinaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! banyak nye komuniti muncul hehehhe...apa apa pun Welcome...!!
    Bro Mazli jangan risau... tak kacau aaaaa Komuniti ni khas untuk anak murid saya sahaja. Bukan Komuniti Rebet. Saya pun bawah Bro Mazli juga

    Apa2 pun service Bro Mazli memang cekap dan pantas

  6. #6
    Elder Analyst cerminmataku's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    692
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    2.360
    Thanks
    6
    Thanked 5 Times in 4 Posts

    Default

    Cantek... macamni bleh turun umah bro sham... (aku tak fokus kat rebet tu, tapi apa yang aku nak ilmu dan pngalaman bro sham..)

    harap-harap dapat jumpa bro sham masa dinner 20 disember ni..

  7. #7
    MahaGuru mazlimoin's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Real Madrid - Manchester United - Selangor
    Posts
    3,868
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.290
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by SHAMX777 View Post
    Bro Mazli jangan risau... tak kacau aaaaa Komuniti ni khas untuk anak murid saya sahaja. Bukan Komuniti Rebet. Saya pun bawah Bro Mazli juga

    Apa2 pun service Bro Mazli memang cekap dan pantas
    takper takper tak kisahnyaa...yang pentingg semua dapat faedah dari apa yang diberikan....

    p/s: mana Naim..lama tak dengar berita dia?

  8. #8
    Market Maker SHAMX777's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    1,760
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Talking

    Quote Originally Posted by mazlimoin View Post
    takper takper tak kisahnyaa...yang pentingg semua dapat faedah dari apa yang diberikan....

    p/s: mana Naim..lama tak dengar berita dia?

    Chantiqueeee....

    p/s: Dia problem sikit dengan acc **** dia tu. Hari Jumaat lepas hanged gila2 punya! Dah tegur jangan trade masa NFP. Nanti lah suruh dia tukar ke FxMalay. Takderlah hanged gila2 macam **** tu.

  9. #9
    MahaGuru mazlimoin's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Real Madrid - Manchester United - Selangor
    Posts
    3,868
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.290
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by SHAMX777 View Post
    Chantiqueeee....

    p/s: Dia problem sikit dengan acc **** dia tu. Hari Jumaat lepas hanged gila2 punya! Dah tegur jangan trade masa NFP. Nanti lah suruh dia tukar ke FxMalay. Takderlah hanged gila2 macam **** tu.
    tu la fokus FXMalay jer...lagipun dia under ko nyer link...hehehe....depo dan withdraw pun senang..hehehe

  10. #10
    Market Maker SHAMX777's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    1,760
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Exclamation Gathering







    Sila bawa sedikit makanan dan minuman untuk dikongsikan bersama. Saya akan masak home-made spaghetti Map and more info to be updated soon.

  11. #11
    MahaGuru mazlimoin's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Real Madrid - Manchester United - Selangor
    Posts
    3,868
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.290
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    wahhh ada sepageti.....anak aku sure sukaaa tu...

  12. #12
    Bullish mala's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Kluang , Johor
    Posts
    95
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by SHAMX777 View Post
    ... errrr..... tak tau nak type apa lagi. Nantilah edit 1st post nie. Moderator suruh bukak thread kat sini.... so terbukaklah thread nie.

    ... nanti edit semula post nie....

    Dalam Perancangan dan cadangan:

    1) Khas untuk pelajar2 Kelas FX SHAMX777;
    2) Bukan komuniti Rebet (tak dapat rebet kalau buka acc under link saya);
    3) Support untuk pelajar2 Kelas FX SHAMX777;
    4) In House mentoring service... kalau ahli2 susah nak datang ke rumah saya untuk LIVE TRADE dan belajar... MUNGKIN saya akan ke rumah ahli2 di bawah link saya. Yang ni baru cadangan.
    5) Tour around Malaysia untuk berjumpa ahli2 yang jauh. Yang nie pernah buat dulu masa di FF. Masa tu buat Kelas Free jer.
    6) Kenduri kendara sekiranya rezeki murah. InsyaAllah.
    7) Aktiviti2 outdoor akan dianjurkan khas untuk ahli2 Komuniti SHAMX777.
    8) Kemungkinan BONUS untuk ahli2 sekiranya saya beroleh keuntungan yang berlebihan. Tak janji aaaaaa.
    9) In House FX Competition. Pertandingan khas untuk ahli2 sahaja.
    10)
    11)
    12)
    13)
    14)
    15)

    to be updated.....



    Hi Sham ,
    akak nie kira anak muraid sham jugak kan (walaupun tak masuk under sham ).
    akak sgt gumbira dgn aktiviti2 yg sham cadangkan, walaupun akak duduk jauh nun disana, tapi akak akan usahakan untuk menyertai apa2 aktiviti sham , bak kata pepatah org putih laaaa "if we cannot working together , we will die alone "

    sekian terima kasih
    "transform to win"

  13. #13
    Market Maker SHAMX777's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    1,760
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Talking

    Quote Originally Posted by mala View Post
    Hi Sham ,
    akak nie kira anak muraid sham jugak kan (walaupun tak masuk under sham ).
    akak sgt gumbira dgn aktiviti2 yg sham cadangkan, walaupun akak duduk jauh nun disana, tapi akak akan usahakan untuk menyertai apa2 aktiviti sham , bak kata pepatah org putih laaaa "if we cannot working together , we will die alone "

    sekian terima kasih
    Kak Mala memang dah jadi anak murid saya pun. Untuk Kak Mala dan Husband... tak payahlah register under link saya. Guna jer yang sedia ada

    Quote Originally Posted by cerminmataku View Post
    Cantek... macamni bleh turun umah bro sham... (aku tak fokus kat rebet tu, tapi apa yang aku nak ilmu dan pngalaman bro sham..)

    harap-harap dapat jumpa bro sham masa dinner 20 disember ni..
    Kita jumpa semasa Annual Dinner nanti... InsyaAllah. Nak datang Open House pun boleh juga hari Jumaat nie. Terbuka untuk semua.

    Quote Originally Posted by mazlimoin View Post
    wahhh ada sepageti.....anak aku sure sukaaa tu...
    Nak aku postkan ke Sabah ke? Nanti basi di tengah jalan pulak... ihik... ihik...

  14. #14
    Intraday Master cairol's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    kLaTE-sHah aLaM-kL
    Posts
    404
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    akhir nye sham bukak gak komuniti.... hehe.... welcome2x!!
    FxOpen>>>> Buka Akaun Baru Anda Sekarang<<<< FxMalay
    >>> BiaR PuN PiPs KEciK TaPi NiLai Nye BeSaR <<<

  15. #15
    Market Maker SHAMX777's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    1,760
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Talking

    Quote Originally Posted by cairol View Post
    akhir nye sham bukak gak komuniti.... hehe.... welcome2x!!
    Ramai yang menyuruhyerrrr Takperlah... kat mana2 pun boleh

    p/s: Copy gambaq kat Thread lain bak mai sini. Activity kat Restoran Pak Dolah Jumaat lepas


Page 1 of 345 12345 11 51 101 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2016 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us