FXOpen dengan sukacitanya mengumumkan pelancaran Program Cashback. Ia membolehkan para pedagang menerima bayaran balik tambahan untuk apa-apa jenis perdagangan termasuk kerugian. Mudah untuk mendapatkan cashback: ia ditambah secara automatik kepada akaun komisen anda tanpa tindakan lanjut. Jumlah cashback ditentukan mengikut jumlah margin yang digunakan pada semua akaun dagangan pelanggan.

Anda boleh mendapat manfaat daripada Program Cashback pada 90 hari pertama dari masa pendaftaran di FXOpen. Pulangan minimum minimum ialah $ 5, maksimum ialah $ 1,000. Pulangan maksimum setiap dagangan ialah $ 100.Bagaimana untuk mengira Cashback?

Komisen Standard (Peratusan dari komisen FXOpen) sama dengan 2.4 pips (harga 5-perpuluhan) setiap perdagangan dalam akaun STP Dan 15% daripada komisen untuk ECN dan Crypto akaun.

Jadual di bawah menunjukkan pekali untuk pengiraan cashback. Lajur kanan jadual menggambarkan pengiraan cashback Komisen Standard sebanyak $ 15.

.

Kelebihan Program Cashback FXOpen

  • Jumlah rebat tunai boleh mencecah sehingga 150% daripada komisen Standard bagi setiap perdagangan. Ini adalah salah satu bayaran balik paling tinggi di kalangan broker Forex.
  • Cashback sepenuhnya automatik. Dana tersebut dikreditkan ke akaun Komisen pelanggan. Mereka boleh dikeluarkan atau digunakan untuk dagangan selepas dikreditkan.
  • Program ini diaktifkan secara automatik pada masa pendaftaran tanpa permintaan tambahan. Ia sah sepanjang 90 hari.


Untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai Program Cashback FXOpen, sila lawati Pengetahuan Umum kami.

Ikuti kami di Facebook, Twitter dan Google+.

Khidmat Pelanggan FXOpen
E-mail: [email protected]
Live Chat (24/5)

Sumber: FXOpen company news