BUY FXO Forum Shares
1327
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$2.6206$2.7017
Page 1 of 58 12345 11 51 ... LastLast
Results 1 to 15 of 864

Thread: Ea fx Pro Jacksen

  1. #1
    In Profit rowdy_rahz's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    150
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 1 Post

    Default Ea fx Pro Jacksen

    Meh try EA ni discuss sama2.. Ea ni pun aku dapat kat sini jugak tapi takde thread pun.
    try kat demo ok... tapi kalau try kat live tak ok..
    demo tak open post..live open post.. against the trend pulak tu...
    Attached Files Attached Files

  2. The Following 2 Users Say Thank You to rowdy_rahz For This Useful Post:

    trader2551 (08-21-2016)

  3. #2
    In Profit dewaforex's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    144
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Question macam FX PRO EXPERT v3

    adakah ea ni sama yang dijual FX PRO EXPERT rm40 tu?
    ada sapa2 pernah beli tak? blh share pengalaman.
    huh ini pun ada org sanggup jual. kat sini free je.

  4. #3
    Intraday Master Faredz73's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Mersing
    Posts
    392
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.880
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    EA ni aku dah cuba malam tadi dalam dua katagory live dan demo serentak. Cuma yang terkilan last post kt Live Acc - MC. Demo Acc ( Contest ) - floating.


    --- Aku hanya pemorex jalanan ---

    Faredz73

    Bro... Adakah EA ni terbukti betul2 berkesan? Permulaan adalah baik, tapi selepas tu terkucil...


    --- Aku hanya pemorex jalanan ---

    Faredz73
    Last edited by learn2biz; 06-06-2009 at 06:39 AM. Reason: merged - multiple posts

  5. #4
    Elder Analyst pukulan_maut's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Currency:U.S. Dollar (USD)
    Posts
    530
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Faredz73 View Post
    EA ni aku dah cuba malam tadi dalam dua katagory live dan demo serentak. Cuma yang terkilan last post kt Live Acc - MC. Demo Acc ( Contest ) - floating.


    --- Aku hanya pemorex jalanan ---

    Faredz73

    Bro... Adakah EA ni terbukti betul2 berkesan? Permulaan adalah baik, tapi selepas tu terkucil...


    --- Aku hanya pemorex jalanan ---

    Faredz73
    Kalau ko nak pakai ea ni, ON hari isnin hingga khamis ckup la.

    Yg ko gi on ea ni masa market dah penghujung hari tu apasal, sbb aku pun pengguna EA ni

  6. #5
    In Profit rowdy_rahz's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    150
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by pukulan_maut View Post
    Kalau ko nak pakai ea ni, ON hari isnin hingga khamis ckup la.

    Yg ko gi on ea ni masa market dah penghujung hari tu apasal, sbb aku pun pengguna EA ni
    Aku hairan lah kenapa demo dgn real berlainan..
    bro ada setting yg best2? pair apa TF apa?

  7. #6
    Bullish
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    77
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    askum kawan.nasihat dari saya sebaik mana sekalipun ea jangan lah anda terjebak
    ea lah yg banyak trader forex menjadi gila lose lose lose......saya ada breakout boleh membantu saudara profit

    sila lihat thread ini

    forum.fxopen.com/showthread.php?t=57966

  8. #7
    Elder Analyst pukulan_maut's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Currency:U.S. Dollar (USD)
    Posts
    530
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by rowdy_rahz View Post
    Aku hairan lah kenapa demo dgn real berlainan..
    bro ada setting yg best2? pair apa TF apa?
    Ko guna broker mana bro ?

    aku guna yg lain, aku pakai TFM30

    2 PAIR je, E/U dgn U/CHF

    setakat ni ok, kalau hari isnin, aku on start pukul 11AM sehingga lah aku close hari khamis malam

  9. #8
    Piplet
    Join Date
    May 2009
    Posts
    29
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by pukulan_maut View Post
    Ko guna broker mana bro ?

    aku guna yg lain, aku pakai TFM30

    2 PAIR je, E/U dgn U/CHF

    setakat ni ok, kalau hari isnin, aku on start pukul 11AM sehingga lah aku close hari khamis malam
    Brapa profit yg dpt bro?Kalau ada ss lagi cun

  10. #9
    In Profit baruli_san's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    208
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by pukulan_maut View Post
    Ko guna broker mana bro ?

    aku guna yg lain, aku pakai TFM30

    2 PAIR je, E/U dgn U/CHF

    setakat ni ok, kalau hari isnin, aku on start pukul 11AM sehingga lah aku close hari khamis malam
    settingnya default ker..? da baper lama guna ea ni..?
    "ada harapan..cerah masa depan.."

  11. #10
    In Profit rowdy_rahz's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    150
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by pukulan_maut View Post
    Ko guna broker mana bro ?

    aku guna yg lain, aku pakai TFM30

    2 PAIR je, E/U dgn U/CHF

    setakat ni ok, kalau hari isnin, aku on start pukul 11AM sehingga lah aku close hari khamis malam
    aku pakai broker fxopen, ko?

    setting aku pakai bidara punya settings,
    forum.fxopen.com/showthread.php?p=419065&highlight=bidara#post419065

    depo 50usd....setting..
    pair EU tf 30
    lot 0.1
    pipstep 15
    maxtrade 6.....

  12. #11
    Elder Analyst pukulan_maut's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Currency:U.S. Dollar (USD)
    Posts
    530
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Shirogawa View Post
    Brapa profit yg dpt bro?Kalau ada ss lagi cun
    Menyesal aku ckp aku pengguna ea ni, nanti mcm2 pertanyaan , wakkaa. kan dah kena.

    NI real, tp broker lain la, aku mmg suka test ea kat real, walaupun aku baru kenal ea tu hari ni, tp depo kecik je la,

    ea michael jackson ni aku start dgn modal usd15 je, skrng usd30,

    Aku tak snap habis ni, yg ni ckupla








  13. #12
    Elder Analyst pukulan_maut's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Currency:U.S. Dollar (USD)
    Posts
    530
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by baruli_san View Post
    settingnya default ker..? da baper lama guna ea ni..?
    default je, tak ada masa aku nak setting2

  14. #13
    Elder Analyst pukulan_maut's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Currency:U.S. Dollar (USD)
    Posts
    530
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by rowdy_rahz View Post
    aku pakai broker fxopen, ko?

    setting aku pakai bidara punya settings,
    forum.fxopen.com/showthread.php?p=419065&highlight=bidara#post419065

    depo 50usd....setting..
    pair EU tf 30
    lot 0.1
    pipstep 15
    maxtrade 6.....
    Bro,

    aku rasa dah boleh buat untung pakai EA ni, kalau xde sifat tamak, ejas2 lot ke dah ckup buat isi minyak kereta

    kalau ea ni, dah bg aku profit usd100 setelah aku pakai modal usd15 ni, baru aku nak depo besar sikit

  15. #14
    In Profit rowdy_rahz's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    150
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 1 Post

    Default

    ko pakai apa broker bro?
    hari isnin aku nak cuba lagi kat fxopen..

  16. #15
    In Profit baruli_san's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    208
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by rowdy_rahz View Post
    aku pakai broker fxopen, ko?

    setting aku pakai bidara punya settings,
    forum.fxopen.com/showthread.php?p=419065&highlight=bidara#post419065

    depo 50usd....setting..
    pair EU tf 30
    lot 0.1
    pipstep 15
    maxtrade 6.....
    tp brapa bro..? setting ea tu tp 7...kalo kt fxopen mmg min tp 10...
    "ada harapan..cerah masa depan.."

Page 1 of 58 12345 11 51 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2016 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us