FXOpen Broker

10+ years’
experience in FX

VISIT WEBSITE

Trading Accounts

ECN, STP,
Micro, Crypto

START TRADING

Try Free Demo

Practice Forex trading
risk free

OPEN DEMO ACCOUNT

PAMM Technology

Become a Master
or a Follower

JOIN PAMM SERVICE

Search:

Type: Posts; User: learn2biz

Page 1 of 20 1 2 3 4

Search: Search took 0.10 seconds.

  1. Replies
    7,282
    Views
    1,256,518

    Topik dibuka semula kerana ditutup secara...

    Topik dibuka semula kerana ditutup secara automatik oleh sistem apabila tiada post baru dalam tempoh 30 hari
  2. Replies
    7,282
    Views
    1,256,518

    XX80FXPNXXJ276811000B; 879645 (Micro) USD; -...

    XX80FXPNXXJ276811000B; 879645 (Micro) USD; - Approved - Account is verified
  3. Replies
    7
    Views
    4,247

    Waalaikumussalam .. dukacita dimaklumkan akaun...

    Waalaikumussalam .. dukacita dimaklumkan akaun std dah tak wujud lagi sejak awal tahun 2015. Sila pilih akaun lain seperti STP.

    Harap maaf.
  4. Replies
    2
    Views
    2,997

    Syarat terkini boleh rujuk sini : 1)...

    Syarat terkini boleh rujuk sini :
    1) https://www.fxopen.com/en/trading-accounts/micro
    2) https://support.fxopen.com/Knowledgebase/Article/View/473/872/micro
    Apa yg livechat bgtau tu sama la dgn yg...
  5. Replies
    7
    Views
    4,247

    Waalaikumussalam Mohon maaf byk2 sbb lambat...

    Waalaikumussalam

    Mohon maaf byk2 sbb lambat reply .. sy ada masalah internet jadi tak dapat nak online sblm ni .. bila bukak forum ni dok terpusing2 jer pasal kuota dah abis ...

    Account 66020...
  6. Replies
    7,282
    Views
    1,256,518

    XX82FXPNXXI926951000B (e-wallet); 863081; -...

    XX82FXPNXXI926951000B (e-wallet); 863081; - Approved - Account is verified
  7. Replies
    7,282
    Views
    1,256,518

    Disarankan anda meletakkan no e-wallet kerana...

    Disarankan anda meletakkan no e-wallet kerana segala akaun dlm e-wallet juga akan ikut verified selepas wujudnya sistem e-wallet. TQ
  8. Replies
    7,282
    Views
    1,256,518

    Waalaikumussalam, XX36FXPNXXI853861000B;...

    Waalaikumussalam,

    XX36FXPNXXI853861000B; Approved - Account is verified
    sama-sama
  9. Replies
    111
    Views
    36,322

    Perkembangan yg mendukacitakan ... ...

    Perkembangan yg mendukacitakan ...

    https://www.fxopen.com/en/changes-to-trading-conditions-for-micro-accounts

    Changes to Trading Conditions for Micro Accounts

    Dear Customers,
    Please, note...
  10. Replies
    270
    Views
    57,604

    Dukacita dimaklumkan bahawa bonus usd100 bagi 10...

    Dukacita dimaklumkan bahawa bonus usd100 bagi 10 lot akaun std dan 1000 mikro lot telah ditamatkan bg akaun baru bermula 17 Dis 2014. Hanya akaun yg dibuka sebelum tarikh tersebut shj masih layak.
    ...
  11. Replies
    7,282
    Views
    1,256,518

    Topik dibuka semula kerana ditutup secara...

    Topik dibuka semula kerana ditutup secara automatik oleh sistem apabila tiada post baru dalam tempoh 30 hari.
  12. Poll: Topik dibuka semula kerana ditutup secara...

    Topik dibuka semula kerana ditutup secara automatik oleh sistem apabila tiada post baru dalam tempoh 30 hari.
  13. Perubahan waktu server trading MT4 (GMT +2)

    Pelanggan yang dihormati,

    Sila ambil perhatian bahawa waktu server MetaTrader 4 (MT4) FXOpen akan berubah ke GMT +2 (waktu Standard) pada 2 Nov 2014.

    Apabila pasaran dibuka pada Isnin, 3 Nov,...
  14. Sticky: Salam. Perjumpaan mingguan pada 3 Oktober ini...

    Salam.

    Perjumpaan mingguan pada 3 Oktober ini tidak akan diadakan bersempena Hari Raya Aidil Adha yg bakal menjelma. Perjumpaan mingguan akan diadakan semula pada 10 Oktober 2014.

    Terima...
  15. Wakil X-Zone Trading akan bercuti 25-26 Ogos 2014

    Salam,

    Sila ambil perhatian bahawa wakil tambah dana bank tempatan X-Zone Trading akan bercuti dari 25 hingga 26 Ogos 2014 kerana akan menjalani pembedahan kecil.

    Sila hubungi wakil tambah dana...
  16. Poll: Topik dibuka semula kerana ditutup secara...

    Topik dibuka semula kerana ditutup secara automatik oleh sistem apabila tiada post baru dalam tempoh 30 hari.
  17. Normal jer .. tiap2 tahun mmg cuti raya seminggu...

    Normal jer .. tiap2 tahun mmg cuti raya seminggu (yg cuti urusan LW .. LD bergantung pada wakil) .. huhuhu
  18. Pengumuman Penting Sempena Cuti Hari Raya Aidilfitri 1435H/2014

    Bersempena dengan Hari Raya Aidilfitri yang akan menjelma tidak lama lagi, pihak FXMalay ingin mengucapkan:


    Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir & Batin

    kepada semua trader FXMalay. Moga...
  19. Replies
    7,282
    Views
    1,256,518

    XX15FXPNXXI346691000B (eWallet); - Rejected -...

    XX15FXPNXXI346691000B (eWallet); - Rejected - Better quality of ID and Utility Bill or bank statement with home address that matches account's record and issued after 1st of March, 2014 are required
  20. Replies
    1
    Views
    2,700

    wsalam. no telefon tiada kena mengena dalam...

    wsalam. no telefon tiada kena mengena dalam urusan pengeluaran dana kecuali anda ada hidupkan SMS notification ... kalau ye, cepat2 ler update .. rujuk :...
  21. Replies
    7,282
    Views
    1,256,518

    XX47FXPNXXI298301000B; - Approved - Account is...

    XX47FXPNXXI298301000B; - Approved - Account is verified
  22. Replies
    7,282
    Views
    1,256,518

    no documents attached - sila upload dokumen yg...

    no documents attached - sila upload dokumen yg diperlukan ke dalam ewallet. TQ
  23. Replies
    7,282
    Views
    1,256,518

    XX39FXPNXXI177751000B; - Approved - Account is...

    XX39FXPNXXI177751000B; - Approved - Account is verified
  24. Poll: Topik dibuka semula kerana ditutup secara...

    Topik dibuka semula kerana ditutup secara automatik oleh sistem apabila tiada post baru dalam tempoh 30 hari.
  25. Replies
    7,282
    Views
    1,256,518

    Topik dibuka semula kerana ditutup secara...

    Topik dibuka semula kerana ditutup secara automatik oleh sistem apabila tiada post baru dalam tempoh 30 hari.
Results 1 to 25 of 500
Page 1 of 20 1 2 3 4
Disclaimer
2005-2019 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us