PDA

View Full Version : ForexArchitect



forexarchitect
01-17-2008, 10:22 AM
Hello & Salam semua...
Hari nie saya baru register FXOpen broker, nak try test cuba tengok dulu best tak service dia..
I also wanted to share some of my trading technique, and will be using this page as my journal start today with FXOpen.

Harap-harap dapat juga belajar dari master2 forex disini.. :)

Cheers

granpa
01-28-2008, 09:48 AM
Hello & Salam semua...
Hari nie saya baru register FXOpen broker, nak try test cuba tengok dulu best tak service dia..
I also wanted to share some of my trading technique, and will be using this page as my journal start today with FXOpen.

Harap-harap dapat juga belajar dari master2 forex disini.. :)

Cheers

yup...turunkan la skill anda disini...mane tau berguna utk kite2 kat sini...welcome onboard bro...

narutohot
02-08-2008, 10:39 AM
ya try saja bro, kalo sistem anda bagus share2 saja d forum :D

pakikkayo
03-22-2008, 09:27 AM
Mana tuan tanah nie...??
takde update ke?
Takkan lepas bukak akaun je terus kena s.o?

s.o = stop out.

Aku dah familiar sangat dgn benda alah s.o ni... berkali-kali dah kena. :D

nettsaver
10-26-2008, 11:16 PM
Mana tuan tanah nie...??
takde update ke?
Takkan lepas bukak akaun je terus kena s.o?

s.o = stop out.

Aku dah familiar sangat dgn benda alah s.o ni... berkali-kali dah kena. :D

s.o - kalau mereka yang main forex memang dah familiar sangat.... tapi kepada mereka yang main forex tu pun tau jugak... lebih2 lagi kaum bukan Melayu ( eg ; India ). s.o tu maksudnya - son of........ Muthu s/o Ramasamy.... yang berubahnya cuma 'slash'........ terima kasih.

mostwanted
10-27-2008, 12:27 AM
s.o - kalau mereka yang main forex memang dah familiar sangat.... tapi kepada mereka yang main forex tu pun tau jugak... lebih2 lagi kaum bukan Melayu ( eg ; India ). s.o tu maksudnya - son of........ Muthu s/o Ramasamy.... yang berubahnya cuma 'slash'........ terima kasih.

pndai ko nettsaver,aku plak so= stop operating.berenti jap memorex kalau dh kena.:D