PDA

View Full Version : mrl5001



mrl5001
10-13-2013, 04:57 AM
salam kepada semua,

mengumumkan satu akaun PAMM dengan nama mrl5001 yang disenaraikan dalam laman web fxopen.

mengajak anda untuk menyertai dunia peniagaan matawang antarabangsa

sebarang pertanyaan bolih di ajukan kepada saya di sini,

- - - Updated - - -

cara penyertaan adalah mudah iaitu melalui trade's cabinet masing masing. setelah login disebelah kiri skrin monitor klik - Akaun PAMM, untuk buka butiran, kemudian klik - Accounts - setiap senarai akan mengandungi 20 nama akaun ( cari nama akaun saya _ mrl5001 ) dan klik akaun itu

anda akan dipaparkan maklumat akaun ini,

mrl5001
10-14-2013, 05:43 AM
salam id ul adha,

10/0/1-0/1-10/10/10 - 0

angka pertama adalah imbohan yang akan saya terima sebagai pengurus dana. angka 10 dibahagian pertama bermakna saya menerima 10% dari keuntongan yang dihasilkan dalam satu interval (lebih kurang 30 hari)

angka kedua adalah yuran pengurusan, disini adalah kosong, bererti saya tidak mengenakan apa apa bayaran kerana menguruskan akaun ini.

angka ketiga ini menjadi syarat kepada angka yang pertama sebagai layak pembayaran

mrl5001
10-15-2013, 02:10 AM
bersambong ..

ketiga ini menjadi syarat kepada angka yang pertama sebagai layak pembayaran kepada pengurus dana. contohnya : di akhir interval sekiranya keuntongan tidak sampai 1%, pengurus dana tidak layak mendapat imbohan di atas usaha nya.

sekiranya pelabur bermodal $1000usd dan di akhir interval keuntungan bernilai $10usd, genap 1% keatas modal, pihak fxopen akan tolak 10% dari keuntung tersebut bernilai $1usd kepada pengurus dana.

- - - Updated - - -

tahap keselamatan yang tinggi untuk kedua dua belah pihak antara pelabur dengan pengurus dana telah di sediakan, system back office memberi laluan serta merta dan secara automatic menguruskan bahagian masing masing mengikut syarat syarat di ditetapkan.

Untuk maklumat lanjut berkenaan PAMM FXopen, sila ke http://www.fxopen.com/Pamm/List.aspx


dibawah ini adalah akaun PAMM yang saya kendalikan,

kepada semua yang ingin mengikuti atau menpunyai persoalan mengenai akaun PAMM bolih mengajukan soalan di sini kepada
saya di tread ini.

sila klik widget di bawah untuk info terkini

mrl5001
10-16-2013, 12:12 AM
ini adalah peringatan kepada mereka yang membuka akaun trading, dan di serahkan kepada "pakar" akaun mereka untuk di niagakan. trader trader "pakar" ini bila menjalankan urus niaga macam orang telan pil, hilang rasa takut pantang floating tambah post, bila cut loss macam orang kebal, toreh tak keluar darah.
bukan semua trader "pakar" begitu, cuma ramai

dulu sekitar tahun 1980 waktu saya belajar trading, kami buat paper trade untuk menguji sistem , sekarang dah mudah bolih guna akaun demo, tetapi bila kita memandang rendah bantuan akaun demo ni, bersedialah untuk diserahkan wang anda kepada orang lain.

mrl5001
10-18-2013, 12:07 PM
malam ini macam biasa perjumpaan di Dolah. jumpa di sana

ramli

BOYO-LEPER
10-18-2013, 03:44 PM
Alamak ingatkan mlm ni tak ada perjumpaan ... Raya Qurban baru lepas je ... tak ape minggu depan teman akan turun ... mahu ngasah teknik Cikgu lagi ni ... udah lama tinggalkan ... no tel pun udah hilang le ... nak jumpa L2B skali klu boleh ... nak minta nengok teman punya LP ... :sm45:

mrl5001
10-19-2013, 07:17 AM
salam bro,

sudah bertahun dah, kita berjumpa setiap malam sabtu, cuma lokasi je yang berubah. kini kembali semula di tempat asal dimana fxmalay bermula. jangan menyepi lama lama, besi pun bolih karat....

tulang 4 kerat tak mampu berkerja selama lama nya, tempoh nya amat terhad tetapi akal bolih sampai....hmmm mana ye? :sm35:

mrl5001
10-21-2013, 12:28 AM
Kelebihan akaun PAMM adalah dari sudut kekuatan modal, apabila modal dari ewallet dapat dikumpulkan menjadi satu, ia mempunyai
daya bertahan dan daya bertindak, tidak seperti akaun individu yang bermodal kecil. modal kecil bermaksud tidak melebihi 20,000
sedangkan kuasa yang melawan arus pergerakkan beratus ribu kali ganda nya.

jika anda mempunyai matalamat keuntungan antara 15% hingga 20% setahun, sertai saya dalam akaun PAMM ini.

BOYO-LEPER
10-25-2013, 01:52 PM
teman datang ini mlm agak sampai sana dlm jam 11 pm ... :sm45:

mrl5001
11-03-2013, 11:19 PM
kepada mereka yang ingin membina network sambil menerima imbohan atas usaha mereka bolih la menggunakan akaun PAMM saya, apabila orang yang berminat untuk menyertai dalam perdagangan forex daftarkan mereka melalui refferal anda seperti ini : http://fxmalay.com/?Culture=ms&agent=****** astrik adalah nombor akaun anda

cara mendapatkan refferal link anda, sila login ke dalam trader's cabinet disebelah kiri scroll kebahagian bawah anda akan kelihatan tab partnership, klik sekali untuk buka tab ini, klik tab general info dan anda akan jumpa link ini. baca dan faham betul betul tema dan syarat syarat yang ditetapkan olih fxopen

bersambong lagi........

mrl5001
11-05-2013, 01:48 AM
salam ma al hijrah 1435 kepada semua,

semoga tahun ini akan lebih baik dari tahun yang lepas,

untuk mengelakkan issue churning jangan menggunakan akaun anda bersama referal anda dalam satu ip (talian internet yang sama) banyak soal nanti.

untuk menjadi ahli fxmalay anda hendaklah menggunakan url ini http://www.fxmalay.com dengan link ini akaun yang anda buka berada dibawah satu kumpulan (fxmalay) dalam fxopen.


bersambong lagi

mrl5001
11-20-2013, 03:56 AM
Malaysia's largest pension fund has decided to raise the minimum savings for its contributors to ensure they have more money in their twilight years or ........ http://www.themalaysianinsider.com/malaysia/article/new-epf-rules...-good-for-retirement-bad-for-unit-trust-industry

mrl5001
12-01-2013, 11:33 PM
nota:
1. mempunyai sebab sebab mengapa trading menjadi pilihan
2. modal berkerja yang sepatutnya (sebaiknya sendiri)
3. mempunyai matalamat trading (berperingkat)
4. system trading yang telah diuji
5. perlaksanaan dan yakin
6. masa

mrl5001
12-04-2013, 03:12 AM
hari ini rabu 4 desember 2013 waktu tempatan sekarang pukul 12.10 tujuan post ini adalah perbandingan waktu dan masa yang tertera dalam forum ini. 1212hrs

mrl5001
12-07-2013, 04:01 PM
floating makin besar negatif, macamana ni ? patut cut loss ke ? market hari ni macamana ya ? naik ke turun ? membuat post mengikut pendapat dan pandangan orang lain, apabila soalan soalan begini menghantui pemikiran seseorang, jawapan nya adalah anda tak sepatutnya mula trading lagi.

- - - Updated - - -

istilah team work tidak ada dalam trading, ia lebih merupakan solo player - you against the market

itrade
12-16-2013, 06:18 AM
istilah team work tidak ada dalam trading, ia lebih merupakan solo player

kenapa kata begitu, ? saya trade bersama kawan kawan dalam kumpulan berkongsi maklumat, bukan ke team work namanya ? :sm35:

learn2biz
12-16-2013, 07:36 AM
kenapa kata begitu, ? saya trade bersama kawan kawan dalam kumpulan berkongsi maklumat, bukan ke team work namanya ? :sm35:

yang pilih pair dan lot order saper? yang tekan butang mouse masuk order tu saper? team work? setakat kongsi maklumat, bukan team work bila keputusan akhir trader tu sendiri yg buat .. huhuhu

mrl5001
12-20-2013, 12:53 AM
teamwork yang ada dalam trading datang dari indicators, fibonacci levels dan system yang telah diuji berulang ulang kali, bukan dari manusia, :smile147:

mrl5001
12-24-2013, 11:58 PM
salah satu trading robot yang saya gunakan mengambil kesempatan trending adalah dengan menggunakan grid. purata hasil tuaian sekitar 6-7% sebulan. tahun ini sehingga kini 79% keuntongan37636

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

telah guna robot ini sejak 2010 hingga sekarang

mrl5001
12-27-2013, 01:24 AM
lagi satu kaedah trading yang saya gunakan berdasarkan price action dengan logic
37763

jumpa lagi di tahun 2014

mrl5001
01-23-2014, 01:40 AM
french and german PMI news realease at 4pm and 4.30pm malaysian time.leading indicator of economic health - businesses react quickly to market conditions, and their purchasing managers hold perhaps the most current and relevant insight into the company's view of the economy.

itrade
01-23-2014, 06:08 AM
trading robot yang saya gunakan
en mrl5001, bagaimana saya nak dapatkan trading robot yang berkenaan dan apa syarat syarat nya?

mrl5001
01-24-2014, 01:49 AM
datang ke dolah hari jumaat malam sabtu, kita kenal kenal dahulu, sembang sembang sambil makan minum disana. kami disini tak gigit orang :sm55:

mrl5001
02-12-2014, 12:59 AM
40295
kenaikan eur/usd diawal febuary pada harga 1.3477 sehingga semalam kini terkandas satu post yang gagal mencapai tp nya. post yang terkandas ini berada di 1.3672 dengan tp nya pada 1.3697.

sekarang menunggu sekiranya harga turun ke arah 1.3575 untuk tindakan susulan. sekarang waktu terminal jam03.55 12/02/2014

mrl5001
02-14-2014, 05:03 AM
bagi mereka yang memahami concept OPM (other people's money) lebih lebih lagi yang telah mempunyai e-wallet anda suka atau tidak sudah layak menjadi agent dan berpotensi membina NAV(net asset value) yang seperti agent agent amanah saham. tak payah ambil exam pun! kontrak pun tak expired.

concept ini tidak sesuai untuk mereka yang ketagih nak trade samada untuk diri sendiri atau akaun orang lain kita "tolong" trade kan.

jumpa di dolah malam nanti

mrl5001
02-28-2014, 07:12 AM
pulangan dari akauan pamm lebih baik dari pelaburan asb

40514

itrade
03-15-2014, 09:51 AM
terima kasih diatas bimbingan serta tunjuk ajar dari en ramli minggu lepas. banyak yang saya pelajari, terima kasih sekali lagi

mrl5001
04-21-2014, 04:54 AM
kepada mereka yang selalu mengalami s.o. dalam perdagangan mereka, dan ingin menggunakan perdagangan secara automasi (ea) datang berjumpa dengan saya di restoran abdullah pada hari jumaat malam sabtu di selayang. modal untuk ea ini sekurang kurangnya 100usd dalam akaun trade micro. 10K untuk standard.

pemberian ea ini bukan percuma dan saya tidak juga menjual, cuma bersyarat

tujuan berjumpa bersemuka begini rasanya lebih mesra dan jelas dan dapat mengenali seseorang dengan lebih rapat lagi.

lagi pun ramai antara kamu semua dah belajar macam macam teknik trading dari trending ke break out, pull back dan rebounce, sideway market dan macam macam lagi taknik yang saya tak pernah dengar pun ada.

mrl5001
05-20-2014, 08:44 AM
kisah yang menarik buat renongan semua di you tube.

http://www.youtube.com/watch?v=4drSR3hwj4M

Rizal
12-14-2018, 05:01 AM
jom meriahkan jurnal TT :)

Rizal
07-27-2019, 11:29 AM
selamat berhujung minggu