PDA

View Full Version : Jurnal-Fast trade system (tf5min)



Niaga
01-02-2008, 12:55 AM
Salam semua member fxopen

Amcm trade sekarang, ada ok

Aku nk buka thread ni utk kita sama2 kongsi teknik yang boleh dikatakan cepat serta memberi profit yang byk

Di sini aku mulakan dengan teknik serta sistem yg aku kaji serta gunakan
Hailnya amat memberansangkan bila market bergerak cantik
sm_win
Ini cth snap teknik aku guna

1765


update terbaru yg di ubahsuai
1766

Sori sebab gambo kecik skit, sila donload utk lihat
atau pun
Segala info pasal ni korang leh tgk dekat forum ni

Caripips System (fast Trade on TF5min) (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=25765)

mrfx
01-02-2008, 02:53 AM
Salam semua member fxopen

Amcm trade sekarang, ada ok

Aku nk buka thread ni utk kita sama2 kongsi teknik yang boleh dikatakan cepat serta memberi profit yang byk

Di sini aku mulakan dengan teknik serta sistem yg aku kaji serta gunakan
Hailnya amat memberansangkan bila market bergerak cantik
sm_win
Ini cth snap teknik aku guna

1765


update terbaru yg di ubahsuai
1766

Sori sebab gambo kecik skit, sila donload utk lihat
atau pun
Segala info pasal ni korang leh tgk dekat forum ni

Caripips System (fast Trade on TF5min) (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=25765)

salam bro...ni based on news ke?

jackarse316
01-05-2008, 07:43 AM
aku mash mengkaji teknik yg seswai ngn aku.. so skrg masih takle post2 ape kt cni... tp kalo tah abis kaji nti aku cdng nak pakai real acc then apepe aku akan post kt cni..

yanshinoda
01-05-2008, 08:17 AM
mane nak dapat indi ZZ_p ni? share sikit nak try test

narutohot
02-08-2008, 10:52 AM
wahhh sepertinya menarik juga sistemnya, saya ikut mencoba ya bro ;)

neseto
04-05-2008, 09:17 PM
ممكن تكتبم عربى لاانى مش فاهم اى شىء

im_nubie
04-10-2008, 01:07 PM
nak aku cuba dl.. :)

mas_erix
06-19-2008, 01:41 AM
Iya neh bro..mana neh indimya.biar kita sama-sama test keakuratannya..

rajanaga
07-17-2008, 02:01 PM
yang zz tu kalau sideway memang berkesan...