PDA

View Full Version : Deposit n Withdrawal



lilbro16
12-26-2007, 10:44 AM
Kenapa masa nak depo lalu trader cabinet tp bila nak withdrawal blh ikut link kat panduan anda...maksud sy kenapa kat trader cabinet bila klik withdrawal link direct ke web money page????

:eek:

suremasyuq
12-26-2007, 12:58 PM
Kenapa masa nak depo lalu trader cabinet tp bila nak withdrawal blh ikut link kat panduan anda...maksud sy kenapa kat trader cabinet bila klik withdrawal link direct ke web money page????

:eek:

Jawapannya: anda hanya klik withdrawal fund dan bukannya local withdrawal dan webmoney default untuk withdrawal.

Di menu withdrawal fund kan ada byk sub menu, klik kat mana yg anda kehendaki...


:):):)


p/s local withdrawal hanya akan bermula awal tahun 2008

lilbro16
12-26-2007, 01:29 PM
so klu nak buat local withdraw gak blh ker pakai borang kat panduan anda tu...(borang lama)....?????

mrfx
12-26-2007, 09:46 PM
aku dah try wat local withdraw guna link ni smlm:
http://suremasyuq.com/local/local.htm
tp smpai la pun duit xdak dlm bank...
apsal lmbat plak yek? depo cket punye cepat...