PDA

View Full Version : AHLI LAMA



BOYO-LEPER
10-10-2012, 11:33 AM
Jurnal frx part time Boyo...

permulaan jurnal teman ni ... teman guna AC demo ... insyallah jurnal live AC akan menyusul kemudian ... tujuannya selain mendisiplinkan diri teman boleh teman lengkapkan pembelajaran tentang frx didalam jurnal ini .... sebarang sistem teknik yg seangkatan dgn teknik teman dipersilakan masuk ... teknik yg tidak berkaitan tidak akan dibincangkan ..
Teknik teman berpandukan kpd sistem teknik Surfwave dan KG ... cuma diubah suai mengikut selera teman ... sekian t. kasih .....


layaaaaannn .... :sm46:

BOYO-LEPER
10-10-2012, 11:50 AM
Untuk pengetahuan teman tidak lah trade hari2 ... maklumlah part time ... kalau sekiranya dirasakan ada signal yg ok baru lah teman trade ... adakala teman swing adakala teman scalping tapi rasanya lebih banyak scalping dari swing ....

ok ... layaaaaannn ... :sm46:

never_retrace
10-21-2012, 06:33 AM
welcome back cayok bro! teman ikut ya!

BOYO-LEPER
10-22-2012, 07:29 PM
welcome back cayok bro! teman ikut ya!

silakan bro ... :sm46:

BOYO-LEPER
10-22-2012, 07:41 PM
Supporter .... apasal teman nak upload chart tak bleh ... teman dah masuk ke attachments tapi tah leh gak .... :sm45:

Rizal
10-23-2012, 08:12 AM
Supporter .... apasal teman nak upload chart tak bleh ... teman dah masuk ke attachments tapi tah leh gak .... :sm45:

ada tulis error apa2 tak?salah format kot.tak pun size lebih limit.try cek dulu

BOYO-LEPER
10-23-2012, 02:24 PM
20095

waktu op semalam

20099

chart EU h4 terkini

20097

chart GJ m30 terkini

Baru boleh upload tak tahu kenape ... ok layannnn... je....
Teman OP pair GJ ngan EU semalam ikut Tenik KG dan dibantu Teknik SWF ... teman tepaksa
buat TP pasal ngantuk sangat ... TP ikut Teknik KG ... sebenarnya Teknik KG ni teman masih
sekolah rendah lagi ... alhamdulillah ia menjunam spt yg diharapkan cuma masa OP teman rasa belum tepat ...
GJ dapat 36 pips EU dapat 57 pips .....

:sm46::sm46::sm46:

BOYO-LEPER
10-23-2012, 11:39 PM
Dalam pemerhatian teman teknik Sifu SWF boleh dikatakan adalah lanjutan dari teknik Sifu Shamx7 sebab dia trade di fibonaci expantision sedangkan teknik Sifu Shamx7 trade di fibonaci retracement ... cuma bezanya teknik Shamx7 mencari CS shooting star manakala teknik Sifu SWF mencari wave ketiga ... secara asasnya ...
Teknik ini bagus ... cuma rata-2 mengatakan kalah dgn emosi kontrol ... termasuk teman ... oleh sebab itulah teman buat journal ini supaya teman boleh mendisiplinkan diri ...

Layannnnnn...... :sm46::sm46::sm46:

BOYO-LEPER
10-26-2012, 01:52 PM
nampaknya trade kali teman tersilap lagi pasal :-

1/ OP pada wave 2 pakai ukuran fibo je ...
2/ scalping OP penghujung traned

teman kena post mothem sikit teknik ni ..... ok layannnn .....

Rizal
12-14-2018, 05:02 AM
6 tahun tggu jrnal masih blm kluar :D

Rizal
09-30-2019, 11:42 PM
ahli lama dh xde :D

Rizal
05-31-2020, 10:59 PM
https://i.123g.us/c/enov_hariraya/card/334415.gif