PDA

View Full Version : D'Razwan Community



arejug08
08-20-2010, 03:20 PM
D'Razwan Community

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Tujuan Community ini ditubuhkan adalah untuk berkongsi penglaman kepada TRADER baru mahupun lama dalam perjalanan menjadi sorang TARDER. Disini kami di D`Razwan Community akan mengadakan pelbagai program ILMIAH dan juga pelbagai aktivit sosial lain kepada ahli D`Razwan Community.

diharap, dengan adanya Community ini dapat membantu kita dalam mengharungi dunia sebagai seorang TRADER forex yang berjaya dan berkuality kelak. Pelbagai aktiviti sedang sedang dirancang sekarang dan mungkin dalam masa terdekat ini semuanya akan dijalankan secara berperingkat.

kami di D`Razwan Community akan memastikan ahli Community kami akan merasa gembira dengan aktiviti-aktiviti yang kami usahakan.



*Senarai aktiviti akan di beritahu kelak:sm9:

arejug08
08-20-2010, 05:11 PM
WELLCOME...to D`Razwan Communty

289971
289981
290036
290052
290107

pastinyer kami tidak akan menghampakan anda semua di dalam program ini :malaysia-flag:

arejug08
08-22-2010, 03:19 PM
Wellcome to.....D`Razwan

290390
290459

Buat permulaan kami D'Razwan Community akan mengadakan kelas forex pengenalan secara percuma untuk ahli community sahaja. bagi yang sudah mendaftar bersama kami, anda secara tidak langsung berkelayakkan untuk menyertai kelas forex pengenalan ini.

masa & tempat akan kami maklumkan nanti.:malaysia-flag:

*Bersama kita mecapai impian dan kejayaan sebagai seorang TRADER yang berjaya.:sm9:

bagi yang masih belum mendaftar sebagai ahli D'Razwan Community daftarlah segera *** klick link dibawah. dan buka akaun REAL anda bersama kami.

https://i880.photobucket.com/albums/ac7/arejugforex/onemoreEU.jpg

arejug08
08-23-2010, 03:26 AM
Wellcome to....D'Razwan Communtiy

290541

arejug08
08-23-2010, 03:40 AM
https://i880.photobucket.com/albums/ac7/arejugforex/FXtournament.jpg

kepada semua yang telah mendaftar sebagai ahli D'Razwan Community anda secara langsung berkelayakkan menyertai TOURNAMENT ini.

Sila PM kepada saya butiran seperti berikut;-


[1]nama penuh
[2]contact number
[3]e-mail
[4]YM Id jika ada


ini adalah untuk memudahkan pihak kami berhubung dengan anda. terima kasih:malaysia-flag:

semua syarat akan kami maklumkan seminggu sebelum TOURNAMENT bermula.

Kejayaan anda adalah kejayaan kami juga.

bagi yang masih belum mendaftar sebagai ahli, daftarlah segera bersama kami sebagai ahli D'Razwan Community

azali
08-23-2010, 04:28 AM
Konfius sikit...

Nak kena PM ni untuk nak masuk pertandingan ke atau untuk yang dah mendaftar sebagai ahli komunity?

pertandingan nak guna akaun real ke?

114pkg
08-23-2010, 04:32 AM
salam,

TT, sblm tu nk tau gak komuniti ni utk area mane ek?
mane tau nti join nk jumpe n sembang2..

arejug08
08-23-2010, 04:40 AM
Konfius sikit...

Nak kena PM ni untuk nak masuk pertandingan ke atau untuk yang dah mendaftar sebagai ahli komunity?

pertandingan nak guna akaun real ke?

untuk yg join cummunity and secara x langsung join TOURNAMENT. so semuanya akaun REAL.

arejug08
08-23-2010, 04:43 AM
salam,

TT, sblm tu nk tau gak komuniti ni utk area mane ek?
mane tau nti join nk jumpe n sembang2..

actually, we all base kat CHERAS. tapi x kisah walau mana pun anda berada kami akan cuba untuk ke tempat anda nanti. berkenaan dengan TRADE BERSAMA kita akan rancangkan untuk trade di luar kawasan kami.

arejug08
08-28-2010, 02:08 PM
Wellcome to....D'RAZWAN Community:malaysia-flag:

291542

akula
08-29-2010, 02:52 PM
base kt cheras, dh dekat dgn umah dh tu..kene join ni..

TOURNAMENT tu kene standard akaun ke mikro?

arejug08
08-29-2010, 04:35 PM
base kt cheras, dh dekat dgn umah dh tu..kene join ni..

TOURNAMENT tu kene standard akaun ke mikro?

actually, untuk Standard. tapi micro pun ada jugak tgh bikin hehehhehe...so tungguuuuu....:sm9:

arejug08
08-29-2010, 04:59 PM
Wellcome to D'Razwan......

291647

arejug08
08-29-2010, 05:01 PM
insyallah kalau tiada arah melintang...D'Razwan akan mngadakan KELAS FOREX secara percuma selepas raya ini. jadi bagi ahli D'RAZWAN COMMUNITY anda bolehlah menyertai KELAS yang kami anjurkan ini.

*KEJAYAAN ANDA ADALAH KEUTAMAAN KAMI DISNI

nubiz
09-01-2010, 06:09 AM
insyallah kalau tiada arah melintang...D'Razwan akan mngadakan KELAS FOREX secara percuma selepas raya ini. jadi bagi ahli D'RAZWAN COMMUNITY anda bolehlah menyertai KELAS yang kami anjurkan ini.

*KEJAYAAN ANDA ADALAH KEUTAMAAN KAMI DISNI

lepas raya tu.. brapa haribulan? tak sabo ni nak trade live bersama2 sifu... huhu :sm32:

arejug08
09-01-2010, 06:59 AM
lepas raya tu.. brapa haribulan? tak sabo ni nak trade live bersama2 sifu... huhu :sm32:

tarikh dan masanyer akan diberitahu kelak...apa pun kita PUASA & RAYA dulu huhuhhhuh

akula
09-02-2010, 06:02 AM
hrp sempat la join kls pertama ni..huhu..
ada jual topup skali x masa kls nnt?

azali
09-06-2010, 03:13 AM
ramai yang tak sabar tungu lepas raya ni.. akupun sama..

arejug08
09-06-2010, 10:54 AM
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN:sm9:

https://i880.photobucket.com/albums/ac7/arejugforex/selamathariraya2.jpg

arejug08
09-06-2010, 04:25 PM
Nantikan Selepas raya ini...ANDA akan mengubahnya menjadi REALITY bersama D'RAZWAN COMMUNITY:malaysia-flag:

https://i880.photobucket.com/albums/ac7/arejugforex/sslorrr.jpg

https://i880.photobucket.com/albums/ac7/arejugforex/Image0037.jpg

nubiz
09-07-2010, 01:26 AM
PERGHH..... DASAT2... terrgoda aku.. huhuhuhu...

arejug08
09-07-2010, 01:48 AM
PERGHH..... DASAT2... terrgoda aku.. huhuhuhu...

don't worry kalau dah jadi ahli D'Razwan semuanya akan dibongkar...INSYALLAH...:sm9:

arejug08
09-07-2010, 04:16 PM
Wellcome To D'RAZWAN COMMUNITY:sm9:

293285

https://i880.photobucket.com/albums/ac7/arejugforex/Image0042.jpg

akula
09-12-2010, 03:20 PM
biasa guna pair apa smpai dapat duit berlongok2 tu? bminat nak tau ni..

azali
09-15-2010, 06:53 AM
biasa guna pair apa smpai dapat duit berlongok2 tu? bminat nak tau ni..

Kalau berminat kena jadi ahli komunity bro.... semunya akan dibongkarkan...

Sifu Ajug, bila agaknya programme komunity ni nak mula?

arejug08
09-17-2010, 06:24 AM
Kalau berminat kena jadi ahli komunity bro.... semunya akan dibongkarkan...

Sifu Ajug, bila agaknya programme komunity ni nak mula?

apa yang boleh dikatakan sekarang ni ianya semakin hampir hehhehehe...apa pun kita nak buat yang terbaik untuk semua, so kena makan masa sikit lah....baru proper sikit ok...apa pun di harap semua bersabar ok.

sebagai pembakar semangat untuk geng2 "D'Razwan":malaysia-flag:

https://i880.photobucket.com/albums/ac7/arejugforex/dollarbeb.jpg

https://i880.photobucket.com/albums/ac7/arejugforex/usdrm.jpg

nubiz
09-21-2010, 02:26 AM
asik kene 'bakar' jeeee..... dah rentung dah ni... wakakakaka :sm20:

arejug08
09-22-2010, 07:38 AM
USD JPY semalam sebelum FOMC

https://i880.photobucket.com/albums/ac7/arejugforex/ujfxopen.jpg