PDA

View Full Version : Perlawanan Persahabatan Bolasepak 24hb di Bangi



suremasyuq
07-06-2010, 01:02 PM
salam,

pihak nogold merancang untuk mengadakan perlawanan bolasepak di Seksyen 15 Bangi pada 24hb ini.

Disini, saya ingi ketahui berapa ramai dikalangan kita yang boleh dan berminat bermain agar perlawanan persahabatan boleh diadakan antara Nogold dengan Trader.

Sekiranya dpt dikumpulkan melebihi 15 org (30 org pun tak apa) so mungkin rancangan ini dpt dilaksanakan.

wakovic
07-06-2010, 05:47 PM
cam besh jer...

selamat bersokan...ekekek

saper jadik ref?

gilos
07-06-2010, 05:52 PM
kalau masuk 5 minit, rehat 40 minit boleh tak? spare tyre dah besar ar... :p

suremasyuq
07-06-2010, 06:22 PM
kalau masuk 5 minit, rehat 40 minit boleh tak? spare tyre dah besar ar... :p

main seminit.. rehat 5 minit.. lepas tu masuk bali.. dan seterusnya... confirm bolehnyaaaa

arialun
07-06-2010, 10:53 PM
kalau masuk 5 minit, rehat 40 minit boleh tak? spare tyre dah besar ar... :p

aku pun 'ON' kalu jadi pemain 'mee maggi' ni..

nonamer
07-07-2010, 12:05 AM
salam


uishh...kalau dekat nie sudah ku join sekali ...


wassalam

arialun
07-07-2010, 06:50 AM
Banyak teknik & taktik team Trader boleh apply ni bila lawan team NG nanti;
Boleh guna teknik wave, Naga merah, fibo retrace & scalp..
:sm40:

1. Gilos
2. Arialun
3.
4.
5.
......

kmbeng
07-07-2010, 06:53 AM
Banyak teknik & taktik team Trader boleh apply ni bila lawan team NG nanti;
Boleh guna teknik wave, Naga merah, fibo retrace & scalp..
:sm40:

1. Gilos
2. Arialun
3.
4.
5.
......

aku pakai dominan.. team mana paling kuat aku join ... jadi sub pown o.k.. ekekeke...
ps: hadiah fxmalay selalu grand... dapat keta sorang sebijik kot

wakovic
07-07-2010, 07:06 AM
Senarai nama trader yg akan bermain:

1. Suremasyuq
2. Gilos
3. Arialun
4.
5.
...... lagi lagiiiii

putat76
07-09-2010, 10:51 AM
Senarai nama trader yg akan bermain:

1. Suremasyuq
2. Gilos
3. Arialun
4.
5.
...... lagi lagiiiii

wak ko jadi ref lagi ke

wakovic
07-09-2010, 03:54 PM
wak ko jadi ref lagi ke

so far blom dpt pengesahan lagik..tapi kalo nak pki bgtaw cpt sket, ramai team yg nak aku jd ref nih... saper bayor lebey aku pun lebey la 'kasih syg ' tuh... ekekekek

halzu
07-10-2010, 07:34 AM
bola???... aku jadi tukang sorak dah le....

:sm40:

hamidah
07-12-2010, 02:24 AM
Insaallah...kami dari team Surfxwave mungkin dtg...

suremasyuq
07-12-2010, 07:37 AM
Insaallah...kami dari team Surfxwave mungkin dtg...

berapa ramai yang main?

suremasyuq
07-14-2010, 02:59 PM
tarikh , waktu dan tempat dan confirm....

tapi... masih belum mendapat jawapan dari para trader sendiri........

NGFC bukannya semua muda.. ada juga yang tua... kaki bangku... tak reti main.. tapi sama2 turun padang walaupun seminit dua shj...

Bagaimana dengan trader??? terutama yang duduk di Bangi dan juga yang berhampiran???

wakovic
07-16-2010, 09:38 AM
kita ambik player impot dari afrika bley x? ekekekk

wakovic
07-19-2010, 03:41 PM
ermmm.... wak jd pom pom boy jer la kat tepi padang.huhuhuhu...

nak main x reti..sob sob

SurFXwave
07-20-2010, 03:23 AM
Surfxwave masih lagi mencari2 pemain2 yg berkaliber.
ituhari buat futsal pon kebanyakannya serender awal, itu baru futsal
kalo main kat padang... hmmmm
Anyway, nanti kalo ader, will update here

errr...still on ker game nih, start kul brapa

Denkayolah
07-20-2010, 06:55 AM
Surfxwave team akan menghantar wakil2 superstar, jadi nak tahu pukul berapa game ni start supaya senang kami arrange gathering ahli2 kami...hehehehehe

suremasyuq
07-20-2010, 07:10 AM
futsal dan padang berbeza...

aku kalau futsal.. seminit jer dah mengah...

tapi padang... 30 minit relex lagi....

kalau bole 4.45pm dah sampai kat padang.. atleast.. dah tau kat mana padang tu.. dan sementara tunggu yg lain2 (maybe ada yg lambat.. bole lepak kat restoran yg berlambak kat situ...

game dijangkakan start 5pm

kmbeng
07-20-2010, 08:56 AM
futsal dan padang berbeza...

aku kalau futsal.. seminit jer dah mengah...

tapi padang... 30 minit relex lagi....

kalau bole 4.45pm dah sampai kat padang.. atleast.. dah tau kat mana padang tu.. dan sementara tunggu yg lain2 (maybe ada yg lambat.. bole lepak kat restoran yg berlambak kat situ...

game dijangkakan start 5pm

bila la fxmalay nak mai kutub utara nie.. :sm41: huuuu.... sepak raga bulat pown jadi la...

Denkayolah
07-23-2010, 01:41 PM
Salam Semua.... Surfxwave Akan Menghantar Wakil Seramai 12 Orang.... Setakat Ni Yg Confirm Bermain

wakovic
07-23-2010, 01:50 PM
wakovic lapor diri utk juin team trader.

5 minit mtk tuko eh..

ekekekkekkk...

Denkayolah
07-23-2010, 01:51 PM
jUMLAH TERBARU...WAKIL DARI SURFXWAVE IALAH SERAMAI 13 ORANG

SurFXwave
07-23-2010, 02:16 PM
1- Ghazali
2- Afzan
3- Shamsul
4- Ehsan
5- Raduan
6- Ridzuan
7- Hasmi
8- Ironic
9- Zahari
10- Shamsul Amri
11-Salleh Othman
12- Hazman
13- Mohd Jani

Juga Akan ada group Kumpulan Sorak dari bahagian Wanita
Depa sebenarnya Nak join main bola, so nanti kalo tak cukup pemain, diorang nak join, bleh ker

suremasyuq
07-23-2010, 07:20 PM
perghhhhhhhhhhh.. baru ler NGFC risau bila tgk punya ramai trader datang menyerang...

arialun
07-24-2010, 01:20 PM
perghhh.. sungguh hebat perlawanan petang tadi.. setakat ini kita masih menunggu keputusan rasmi dari penganjur perlawanan.. Keputusan tidak rasmi adalah 0-0..
namun difahamkan terdapat protes dari kedua2 pasukan..

SurFXwave
07-24-2010, 03:10 PM
https://picasion.com/pic26/fcaa597f0edb50179947e2648288cb30.gif
https://picasion.com/pic26/384d96b87ffbb07f0dce932d7daa43d3.gif

Game yg amat menarik untuk disaksikan selepas WorldCup
P/s : Dari gambar, rasanya dah buleh agak dah sapa yg menang.

alface
07-25-2010, 07:27 PM
Salam


Tengok KAT SINI (http://s94.photobucket.com/albums/l112/alface2/NOGOLD/BolaSepak%20FxMalay%20VS%20NoGold_24%20July%202010-Bangi/?albumview=slideshow&direction=reverse) gambar2 yang lain.




:malaysia-flag:

akay
07-26-2010, 01:02 AM
sapa yang menang?

hamidah
07-26-2010, 02:45 AM
diharap sapa yg P je yang akan tau hehehehe

rasanya klau dah tengok gambar2 tu....dah tau sapa yg menang hehehehe

SurFXwave
07-27-2010, 04:44 PM
diharap sapa yg P je yang akan tau hehehehe

rasanya klau dah tengok gambar2 tu....dah tau sapa yg menang hehehehe

betol2. Bia la rahsia antara yg pegi jer tahu.. wuahaha

r33box
07-28-2010, 02:43 PM
kalo ade futsal nnt roger2 la yer..huhu

suremasyuq
01-10-2011, 08:17 PM
Perlawanan Persahabatan di tempat yang sama..

Pada 29hb. Januari, 2011 (Sabtu)

Mattop Beriani VS Aina Cafe....

Pastikan anda datang beramai2...

Diharap seramai yang boleh utk bermain... ( Walaupun bermain seminit..) ... (seelok2nya pakai baju Family Day 2010) kerana jersi bagi pihak Aina Cafe berwarna ORANGE..

rujuk sini ( http://www.nogold.com/forum/hobby-interest/85997-piala-ng-mattop-bariyani-fc-vs-aina-cafe-fc-29-jan-2011-a.html )

p/s: kali ni....... Mattop terpaksa belanja besar.. Big Open House ler gamaknya..........

azali
01-11-2011, 01:44 AM
aiseh bang.. tarikh macam tak betul aje tu... 29hb. Januari, 2011 kan

suremasyuq
01-13-2011, 06:49 PM
aiseh bang.. tarikh macam tak betul aje tu... 29hb. Januari, 2011 kan

jgn tgk pada tajuk thread.. sebab post dlm thread yg sama... tarikh kat thread tu utk game yang lepas.. tahun lepas lak tu..... seblum raya....

suremasyuq
01-17-2011, 07:50 AM
game tunda lak....

hari tu FA selangor gunakan padang...