PDA

View Full Version : buka komuniti sendiri?



AlamFlorex
05-28-2010, 12:27 PM
Salam,

Saya nak tanya, "Sesiapa pun yg verified members dlm Fx Malay ni9 boleh buka komuniti sendiri ke"?

Memang Fx Malay tak support bab rebate tapi owner kopmuniti masih boleh pulangkan rebate base pada statement bulanan yg dpt dari Fx Malay.

Boleh komen?

Tq

learn2biz
05-28-2010, 12:37 PM
Salam,

Saya nak tanya, "Sesiapa pun yg verified members dlm Fx Malay ni9 boleh buka komuniti sendiri ke"?

Memang Fx Malay tak support bab rebate tapi owner kopmuniti masih boleh pulangkan rebate base pada statement bulanan yg dpt dari Fx Malay.

Boleh komen?

Tq

Salam,

Harap dpt bykkan membaca ... kat panduan anda ada topik khas : http://forum.fxopen.com/showthread.php?t=1333

Apa yg owner komuniti terima dari akaun bawah dia adalah komisen dan bukannya rebet. Akaun owner tersebut pun tak dpt rebet dari FXMalay. Itu sbbnya saper under reflink, tak dapat rebet kena tanya akaun yg dia daftar bwh siapa. Kalau owner tak mo bagi rebet, FXMalay pun tak boleh buat apa sbb FXMalay bukan dapat apa2 komisen dari akaun under reflink. (tapi kat sini boleh buka byk akaun so sendiri mau ingat ler)

ps : FXMalay hanya byr rebet pada akaun std yg daftar tanpa reflink under FXMalay. Dgn ini thread ini ditutup.

Rizal
02-28-2020, 10:54 AM
jom masuk pertandingan crypto free je..daftar kat sini https://forum.fxopen.com/threads/153487-FXOpen-Melancarkan-Cryptomania-Pertandingan-Baru-untuk-Akaun-Demo