PDA

View Full Version : Show Your Best Acc Statement Here



sabry2u4u
01-23-2010, 08:06 AM
KEPADA FOREX TRADER MAHUPUN NEWBEE ATAU YG PROFESSIONAL... SILALAH TAPMIL KE THREAD INI ... UNTUK MEMPAMERKAN STATEMENT ANDA DI SINI... :usa-flag:

kmbeng
01-23-2010, 08:08 AM
KEPADA FOREX TRADER MAHUPUN NEWBEE ATAU YG PROFESSIONAL... SILALAH TAPMIL KE THREAD INI ... UNTUK MEMPAMERKAN STATEMENT ANDA DI SINI... :usa-flag:

apakata tuan tanah mula dulu.. hehehe... tuan tanah kan tuan tanah..:sm12:

g-man
01-23-2010, 08:37 AM
salam...

a'aa..elok juga tuan tanah mula dulu..:sm52:

sabry2u4u
01-23-2010, 09:58 AM
:sm32:

rhapsody1
01-23-2010, 10:28 AM
27.67 % gain from 18th Jan to 22nd Jan 2010 Live trading,look here:

rapidshare.com/files/339776669/DetailedStatement.htm

sempit09
01-23-2010, 10:30 AM
HEEEE....Yop pun join GAK.....Tapi Tuan tanah Buat Thred ini Untuk DEMO ke REAL.....

HEEEE...:sm42:

sabry2u4u
01-23-2010, 10:44 AM
mana2 boleh... real or demo ok jer..hee

g-man
01-23-2010, 11:30 AM
panjg sgt nk screen short (sbb byk trade yg sy cancel). jd sy tjuk yg ni je..

akaun mikro maen kcik2 je

lilinman
01-23-2010, 12:00 PM
http://fxclans.mt4stats.com/

my playing sandbox.tak sepower tt,biasa ler teknik org kampung.saya newbie.

sabry2u4u
01-23-2010, 12:08 PM
tahniah..tidak kira kecik atau besar yg penting berapa KETEPATAN O.P seseorang itu penting dlm mengawal MM... katakan anda berbekalkan 100pips sebelum CIk MARGINAH menjengah.. tgk sejauh mana kemampuan kita boleh capai ... 10,20,@ >100trades?

sama-sama kita berfikir ya ..hee

kmbeng
01-23-2010, 12:14 PM
https://img714.imageshack.us/img714/7483/sabryyunus.jpg (http://img714.imageshack.us/i/sabryyunus.jpg/)

ni acc orang utan... pakai teknik beruk jatoh tangga... hehehehhe.... :sm31:
ada campoq EW skit 2... wave pertama dan kedua.. ni nak maksuk wave ke tiga... wave ketiga wave paling panjang wakakakaka....:sm7:

lilinman
01-23-2010, 12:21 PM
https://img714.imageshack.us/img714/7483/sabryyunus.jpg (http://img714.imageshack.us/i/sabryyunus.jpg/)

ni acc orang utan... pakai teknik beruk jatoh tangga... hehehehhe.... :sm31:
ada campoq EW skit 2... wave pertama dan kedua.. ni nak maksuk wave ke tiga... wave ketiga wave paling panjang wakakakaka....:sm7:

lupa nak namakan sistem saya.
''kuda padi bunting pelamin'' nama sistem saya.

sabry2u4u
01-23-2010, 12:40 PM
nama betul2 melambangkan kemaluyan tuh bro..haa boleh kalah EA SABUN FAB tuh..

g-man
01-24-2010, 12:59 AM
tuan tanah ngan en kmbeng mmg masyuk tue...:sm46:

kmbeng
01-24-2010, 05:36 AM
nama betul2 melambangkan kemaluyan tuh bro..haa boleh kalah EA SABUN FAB tuh..

aku tersilap sebut perkataan tuh... hehehehe



lupa nak namakan sistem saya.
''kuda padi bunting pelamin'' nama sistem saya.

en lilinman bleh la sy blajar menunggang kuda padi nooo



tuan tanah ngan en kmbeng mmg masyuk tue...:sm46:

erk..:sm51: tuan tanah ja.. aku ni raja depo....

learn2biz
01-24-2010, 05:42 AM
lol ... ada org ingat SS tu mcm pakai EA jer boleh buat lagu tu .. hehehehehe ... dah kena delete post sbb postbuilding ... hehehehe

lilinman
01-24-2010, 08:03 AM
we understand ur signature learn2biz,no hard feelin bro.just another day doin job

mr kmbeng,nak share apa yg saya tahu boleh.tapi kena ada DUIT

DUIT DUIT DUIT

bukan saya maksudkan matawang apa2,DUIT yg saya perlukan sangat tinggi nilainya hanya orang tertentu saja mampu ada DUIT ni!

D-DOA
U-USAHA
I-ISTIQAMAH
T-TAWAKAL

sama jer bro,teknik saya biasa saja.saya retails traders mcm awak juga.small spec traders,memang kategori herd.just follow the smart money.asasnya buy dip sell rally.itu saja yg saya buat.sampai dah mua org johor kata.u a smart trader,a whole world of opportunity awaits u.just be yourself.life will be ok.

sabry2u4u
01-28-2010, 02:52 AM
we understand ur signature learn2biz,no hard feelin bro.just another day doin job

mr kmbeng,nak share apa yg saya tahu boleh.tapi kena ada DUIT

DUIT DUIT DUIT

bukan saya maksudkan matawang apa2,DUIT yg saya perlukan sangat tinggi nilainya hanya orang tertentu saja mampu ada DUIT ni!

D-DOA
U-USAHA
I-ISTIQAMAH
T-TAWAKAL

sama jer bro,teknik saya biasa saja.saya retails traders mcm awak juga.small spec traders,memang kategori herd.just follow the smart money.asasnya buy dip sell rally.itu saja yg saya buat.sampai dah mua org johor kata.u a smart trader,a whole world of opportunity awaits u.just be yourself.life will be ok.

betul kata en.lilin man..hee :sm40:

sabry2u4u
02-10-2010, 07:29 AM
:sm32: cukup beli nasik kandar je nh..hee

https://img190.imageshack.us/img190/5734/67445456.jpg

sabry2u4u
02-10-2010, 07:33 AM
https://img59.imageshack.us/img59/462/10093560.jpg

kmbeng
02-12-2010, 11:11 AM
https://i796.photobucket.com/albums/yy244/kmbeng88/huhuhu.jpg

kasi hantam sama dia

suremasyuq
02-12-2010, 12:11 PM
https://i796.photobucket.com/albums/yy244/kmbeng88/huhuhu.jpg

kasi hantam sama dia

erkk... tu yg floating.. bukan closing kan???

silap SS ni..............


huheuheuheuhue

sabry2u4u
02-12-2010, 12:56 PM
berapa hari hold tuh enchik kambing?hee

cerminmataku
02-12-2010, 08:25 PM
:sm32: cukup beli nasik kandar je nh..hee

https://img190.imageshack.us/img190/5734/67445456.jpg

Kalau lah akaun ni real kan bagus,
Anyway good try bro, nice pippin..
Sangat memotivasikan.. :)

anuar bin abdullah
02-13-2010, 02:03 AM
erkk... tu yg floating.. bukan closing kan???

silap SS ni..............


huheuheuheuhue

tu kn ploting tu:sm42: ....masta ko tngok btui2...kmbeng kna blacan...xda tanda ploting...
kutip pip nek kuda singapor...melilau kat serdang kamrin petang..:hahaha,,,:sm52:




p/s aku 1 pip cukup lah.. nk bla ank bini....:sm53:

sabry2u4u
02-13-2010, 02:23 AM
https://img709.imageshack.us/img709/7562/35607682.jpg

sabry2u4u
02-13-2010, 03:23 AM
https://img535.imageshack.us/img535/4111/21425550.png

kmbeng
02-13-2010, 04:05 AM
erkk... tu yg floating.. bukan closing kan???

silap SS ni..............


huheuheuheuhue

https://i796.photobucket.com/albums/yy244/kmbeng88/wakakkaa.jpg

ini yang dah close.... heheheheheh..... seblom close kena ss dulu yang floating... hehehehehhe


berapa hari hold tuh enchik kambing?hee

ni scalping ja neh mana ada hold.... 20 minit kot... scalping cap kuda.... hehehehehhe

still lg on test... hehehehhehe

fxsense
02-13-2010, 09:33 AM
https://i796.photobucket.com/albums/yy244/kmbeng88/wakakkaa.jpg

ini yang dah close.... heheheheheh..... seblom close kena ss dulu yang floating... hehehehehhe



ni scalping ja neh mana ada hold.... 20 minit kot... scalping cap kuda.... hehehehehhe

still lg on test... hehehehhehe

perghhh....dasyat kuda neh....
teringin nek kuda camneh...huhu
:sm18: :sm18:

kmbeng
02-13-2010, 09:34 AM
perghhh....dasyat kuda neh....
teringin nek kuda camneh...huhu
:sm18: :sm18:

ekekekek... acc demo ja semua 2... heheheheh....

cerminmataku
02-13-2010, 09:44 AM
Segan nak letak SS kat sini, semuanya otai-otai belaka..
Bro kambeng punya penggunaan lot sangat menarik la, bila lah aku nak jadi macam korang eh...
congrats to all..

kmbeng
02-13-2010, 12:25 PM
Segan nak letak SS kat sini, semuanya otai-otai belaka..
Bro kambeng punya penggunaan lot sangat menarik la, bila lah aku nak jadi macam korang eh...
congrats to all..

kih3.. perli la 2... acc demo.... 100 kali SO pown x pa...

suremasyuq
02-13-2010, 12:58 PM
tu kn ploting tu:sm42: ....masta ko tngok btui2...kmbeng kna blacan...xda tanda ploting...
kutip pip nek kuda singapor...melilau kat serdang kamrin petang..:hahaha,,,:sm52:




p/s aku 1 pip cukup lah.. nk bla ank bini....:sm53:

floating tak semesti -VE...

floating utk yg tak close post jer...

:sm42:

cerminmataku
02-14-2010, 01:15 AM
kih3.. perli la 2... acc demo.... 100 kali SO pown x pa...

Bukan perli bang, tapi tengah berfikir..
Akaun demo untuk test trading skill, akaun real untuk confirmation skill..

anuar bin abdullah
02-14-2010, 02:00 AM
floating tak semesti -VE...

floating utk yg tak close post jer...

:sm42:
ye btui2...hehehe...malu2 nyer..cover...bila nk mai penang..pkena sup ekoq kmbeng cicah roti..guru kmbeg support..:sm52:

Bukan perli bang, tapi tengah berfikir..
Akaun demo untuk test trading skill, akaun real untuk confirmation skill..

acc btui..duit ja demo...hehehe...real acc x tau nk ckp..hihii...:sm18:



p/s tu br real kambeng...maaf masta lari tajuk thread..

roceli08
02-14-2010, 02:24 AM
kih3.. perli la 2... acc demo.... 100 kali SO pown x pa...


ye btui2...hehehe...malu2 nyer..cover...bila nk mai penang..pkena sup ekoq kmbeng cicah roti..guru kmbeg support..:sm52:


acc btui..duit ja demo...hehehe...real acc x tau nk ckp..hihii...:sm18:



p/s tu br real kambeng...maaf masta lari tajuk thread..





https://i586.photobucket.com/albums/ss303/roceli99/sdr130.gif






... NO COMMENT ......:sm31:

sabry2u4u
02-14-2010, 05:14 AM
https://i586.photobucket.com/albums/ss303/roceli99/sdr130.gif






... NO COMMENT ......:sm31:

cuba reverse kan hasilnya... hee mesti best... :sm52:

wak
02-14-2010, 05:33 AM
mana2 boleh... real or demo ok jer..hee
nAK TANYA TRADE PAKAI INDI APER...SEMUA PROFIT.....BOLEH TAU CARANYA MACAMANA NAK DAPAT RESULT CAMTU....

kmbeng
02-14-2010, 05:41 AM
nAK TANYA TRADE PAKAI INDI APER...SEMUA PROFIT.....BOLEH TAU CARANYA MACAMANA NAK DAPAT RESULT CAMTU....

macam2.. ada pakai indie.. ada yang naked... yang penting paham cara dia kerja.. indi ni hanya panduan... x bleh caya 100%... hehehehe.... blajaq dan blajaq.. ekekekkeke

ps:tingat kata sorang mod 2... trade kena pakai otak... kalu asek pakai indi kena tipu la jawabnya.. ekekekke

mzi04
02-14-2010, 05:53 AM
macam2.. ada pakai indie.. ada yang naked... yang penting paham cara dia kerja.. indi ni hanya panduan... x bleh caya 100%... hehehehe.... blajaq dan blajaq.. ekekekkeke

ps:tingat kata sorang mod 2... trade kena pakai otak... kalu asek pakai indi kena tipu la jawabnya.. ekekekke

Jika betul TIME nya....ok lah... jika tak betul TIME nya... hancus lah....
yer ker TUAN GURU Kmbeng

anuar bin abdullah
02-14-2010, 07:45 AM
nAK TANYA TRADE PAKAI INDI APER...SEMUA PROFIT.....BOLEH TAU CARANYA MACAMANA NAK DAPAT RESULT CAMTU....


Jika betul TIME nya....ok lah... jika tak betul TIME nya... hancus lah....
yer ker TUAN GURU Kmbeng

dia pakai indi kuda pajak tiang bahagi block..:sm40:
x begitu tuan kambeng..:sm52: hehehe..

kmbeng
02-14-2010, 09:27 AM
Jika betul TIME nya....ok lah... jika tak betul TIME nya... hancus lah....
yer ker TUAN GURU Kmbeng

ekekeke..... kata kat aku... entah la.. no komen... aku ni gelojoh nak mengepip 2 x bbleh pakai indi.. ekekekek


dia pakai indi kuda pajak tiang bahagi block..:sm40:
x begitu tuan kambeng..:sm52: hehehe..

chait... kuda x da indie.. kuda layan bursa saham.. hehehhe

roceli08
02-14-2010, 03:15 PM
macam2.. ada pakai indie.. ada yang naked... yang penting paham cara dia kerja.. indi ni hanya panduan... x bleh caya 100%... hehehehe.... blajaq dan blajaq.. ekekekkeke

ps:tingat kata sorang mod 2... trade kena pakai otak... kalu asek pakai indi kena tipu la jawabnya.. ekekekke



..kasi terangkan sikit guru Kmbeng camna cara dia bekerja mengikut pemahaman Kmbeng ..... newbe kurang faham kalau tak pakai indi ... ( harap di bolehkan pertanyaan ini oleh TT sebab macam lari tajuk .... kalau nak buka thread baru pun apa salahnya ... ' Kmbeng yg dah mandi bertukar menjadi kuda '...huehuehueeee )

sabry2u4u
02-14-2010, 04:17 PM
..kasi terangkan sikit guru Kmbeng camna cara dia bekerja mengikut pemahaman Kmbeng ..... newbe kurang faham kalau tak pakai indi ... ( harap di bolehkan pertanyaan ini oleh TT sebab macam lari tajuk .... kalau nak buka thread baru pun apa salahnya ... ' Kmbeng yg dah mandi bertukar menjadi kuda '...huehuehueeee )

boleh ja ... x de masalah :sm52:

arejug08
02-15-2010, 12:33 AM
Bro semua memang dahsyat...semua SWING habis....BRAVO-BRAVO.........

Sajer ajer nak SS jugak Teknik "KERBAU BERMANDI DARAH":sm9:


FUNDI ANALYZ + TEKNIKAL ANALYZ + PSCHOLOGY = GREEN PIPS :sm9:

kmbeng
02-15-2010, 04:08 AM
..kasi terangkan sikit guru Kmbeng camna cara dia bekerja mengikut pemahaman Kmbeng ..... newbe kurang faham kalau tak pakai indi ... ( harap di bolehkan pertanyaan ini oleh TT sebab macam lari tajuk .... kalau nak buka thread baru pun apa salahnya ... ' Kmbeng yg dah mandi bertukar menjadi kuda '...huehuehueeee )

ekekekke... mcam cekli tau la kat skype aku ni ajaran sesat... guru yahya, guru yahya... ekekekek... maksud aku kat demo x payah pakai indi..ekeeeke...

ps: errrr apa aku nak cakap dah lupa.... tnya gilos la....


boleh ja ... x de masalah :sm52:

ni la tuan tanah yang baik ati.... hehehehe

sabry2u4u
02-15-2010, 08:39 AM
https://img514.imageshack.us/img514/4396/72835493.png

epie
03-21-2010, 03:33 PM
salam...standard akaun ni...doakan saya berjaya

kabutzz
03-21-2010, 04:31 PM
Emm.. nie hasil minggu lepas

hulk80
07-08-2010, 04:31 PM
salam...standard akaun ni...doakan saya berjaya


same ah...doa kan saya bjaya gak....hehehehe....:sm7:


https://www.freeimagehosting.net/uploads/379c99652e.jpg (http://www.freeimagehosting.net/)

FXOjafar
07-09-2010, 08:15 AM
same ah...doa kan saya bjaya gak....hehehehe....:sm7:


https://www.freeimagehosting.net/uploads/379c99652e.jpg (http://www.freeimagehosting.net/)

Nice results. What strategy are you using there?

sabry2u4u
07-10-2010, 06:09 AM
Nice results. What strategy are you using there?

nice statement..but should mind about money managment too

kopijantan
07-15-2010, 02:50 AM
Nice results. What strategy are you using there?


tak ada SL mmg le hijo belake.

hulk80
07-17-2010, 04:43 AM
tak ada SL mmg le hijo belake.

Perlahan2 liana kayuh ni...doakan liana bjaya..hehehe:sm32:

FXOjafar
07-17-2010, 01:01 PM
Perlahan2 liana kayuh ni...doakan liana bjaya..hehehe:sm32:

Adakah anda masih menggunakan kaedah tersebut? :)

kmbeng
07-17-2010, 03:41 PM
Adakah anda masih menggunakan kaedah tersebut? :)

errrkkk.. reti cakap orang melaysia... bagus2...:sm12:

hulk80
07-20-2010, 02:57 PM
Adakah anda masih menggunakan kaedah tersebut? :)

Macam2 kaedah pun try je...asalkan hijau je...orang perancis tau ckp melayu ke?...pelik ni...:sm9:

Kacang hantu
08-20-2010, 03:10 PM
guna google translator kot..

cheman
08-21-2010, 05:00 AM
same ah...doa kan saya bjaya gak....hehehehe....:sm7:


https://www.freeimagehosting.net/uploads/379c99652e.jpg (http://www.freeimagehosting.net/)

live akaun 10ks..pergh

USD
08-29-2010, 04:24 PM
Salam..

Ni hasil aku sejak bukak akaun 11/8/10 hingga hari ni...Shukran....harap-harap berterusan minggu nie..

https://i39.photobucket.com/albums/e199/odyforex/Stat.jpg

suremasyuq
08-29-2010, 04:48 PM
Salam..

Ni hasil aku sejak bukak akaun 11/8/10 hingga hari ni...Shukran....harap-harap berterusan minggu nie..

https://i39.photobucket.com/albums/e199/odyforex/Stat.jpg

Fuyyoo.. bro.. power tu...

p/s: lama ilang.. mana pi???

USD
08-29-2010, 04:51 PM
Fuyyoo.. bro.. power tu...

p/s: lama ilang.. mana pi???

Ingat lagi?...Bertapa lah bro..last-last balik semula ke fxmalay..tempat jatuh lagi di kenang, inikan pulak tempat MC...hehe

suremasyuq
08-29-2010, 06:40 PM
Ingat lagi?...Bertapa lah bro..last-last balik semula ke fxmalay..tempat jatuh lagi di kenang, inikan pulak tempat MC...hehe

senang2... datang ler kat batu caves....

sidelli
08-29-2010, 06:51 PM
ganah awok2 mung.. nurun arr ilmu skit..

cerminmataku
08-30-2010, 01:12 AM
Salam..

Ni hasil aku sejak bukak akaun 11/8/10 hingga hari ni...Shukran....harap-harap berterusan minggu nie..

https://i39.photobucket.com/albums/e199/odyforex/Stat.jpg

Hah, yang ini sepatutnya layak dipanggil sifoo. Kalau dia ada bukak kelas or community, gerenty aku join. Congrats bro, semoga berterusan...

-------------------------------------------------------------------------------------------->

Yang ni pulak akaun aku baru daftar 06/08/2010.
Projek dari USD5K kepada USD100K dalam masa 2 tahun.
Pelan-pelan kayuh---

https://usera.ImageCave.com/cerminmataku/AccHistory/Porject 100K.bmp.jpg

fxsense
08-30-2010, 04:05 AM
Hah, yang ini sepatutnya layak dipanggil sifoo. Kalau dia ada bukak kelas or community, gerenty aku join. Congrats bro, semoga berterusan...

-------------------------------------------------------------------------------------------->

Yang ni pulak akaun aku baru daftar 06/08/2010.
Projek dari USD5K kepada USD100K dalam masa 2 tahun.
Pelan-pelan kayuh---

https://usera.ImageCave.com/cerminmataku/AccHistory/Porject 100K.bmp.jpg

wahh...terbaikk neh...haha..nape tak bgtau nk open standard baru...kad aku tak guna2 lagi...huhu ;)

suremasyuq
08-30-2010, 09:24 AM
wahh...terbaikk neh...haha..nape tak bgtau nk open standard baru...kad aku tak guna2 lagi...huhu ;)

kad apa tu? kad bonus?

itu utk akaun under fxopen sahaja...

cerminmataku
08-30-2010, 09:43 AM
wahh...terbaikk neh...haha..nape tak bgtau nk open standard baru...kad aku tak guna2 lagi...huhu ;)

Aiyya lain kali bagi tau awal kalau ada kad lebih..
baik kad tu ang ang frame je buat kenangan .. huhuhuhuhu :)



kad apa tu? kad bonus?

itu utk akaun under fxopen sahaja...

Kad promo tadak expiry date ka?

fxsense
08-30-2010, 10:54 AM
Aiyya lain kali bagi tau awal kalau ada kad lebih..
baik kad tu ang ang frame je buat kenangan .. huhuhuhuhu :)




Kad promo tadak expiry date ka?

ooo....tuk fxopen je....huhu,
kalo tak buat frame kt dinding jela.... ;)

kmbeng
08-31-2010, 07:53 AM
adess jelesnya tengok hampa nie...

hyrulxxx
09-25-2010, 01:31 AM
adess jelesnya tengok hampa nie...

jgn jeles pak guru ... gamak2 kureng usd mcm aku ni .. depo ja usd10 dlm acc micro ..

tuan mod l2b punya thread dah boleh jadi mentor ..:sm6:

USD
11-21-2010, 04:47 AM
Salam..

Ni hasil aku sejak bukak akaun 11/8/10 hingga hari ni...Shukran....harap-harap berterusan minggu nie..

https://i39.photobucket.com/albums/e199/odyforex/Stat.jpg

Akaun yg sama sehingga 19/11/2010...Modal asal 10K dah withdraw...trade guna untung je...agak slow sbb kadang2 floating, kena tunggu lama sikit..size ttp sama 5 lot..

https://i39.photobucket.com/albums/e199/odyforex/Stat-1.jpg

suremasyuq
11-21-2010, 05:45 AM
Bagi BAKAR sama SEMANGAT depa...... :)

pakdin
02-12-2011, 04:55 AM
syok...ijo jer semr...

Rizal
09-30-2019, 11:42 PM
mana statement ni nk tgk