PDA

View Full Version : Diari Teknik Lidi Berbekalkan usd5



puterinazrina
12-01-2009, 09:27 AM
salam uols...sy bukak trade ni ni jus nk rekod performance teknik ni disamping utk melatih diri menjadi seorang yang lebih berdisplin...sy ni byk down due to dicipline problem...so dengan adenyer jurnal ini,saya akan berhati...malu ler sbb myb ade diantara uols yg akan melawat jurnal sy ni..di samping itu..

ok,bercerita ttg teknik ni,sy akan op di awal pertukaran kaler lidi(mtf_braintrend2)yg ade di dalam mp2009..disamping tu,sy akan mggunakan stoch n zig zag sebagai filter..favourite pair ialah au n nu...sebabyne,murah n pergerakkan 2pair ini seiring dan sejalan...based on my previous trade,salah satu antara 2 pair ini akan memberikan signal terlebih dahulu,,,so sy akan op kt pair yg blm kua lg signal...insyaallah, 90% akan popit..

kmbeng
12-01-2009, 10:02 AM
salam uols...sy bukak trade ni ni jus nk rekod performance teknik ni disamping utk melatih diri menjadi seorang yang lebih berdisplin...sy ni byk down due to dicipline problem...so dengan adenyer jurnal ini,saya akan berhati...malu ler sbb myb ade diantara uols yg akan melawat jurnal sy ni..di samping itu..

ok,bercerita ttg teknik ni,sy akan op di awal pertukaran kaler lidi(mtf_braintrend2)yg ade di dalam mp2009..disamping tu,sy akan mggunakan stoch n zig zag sebagai filter..favourite pair ialah au n nu...sebabyne,murah n pergerakkan 2pair ini seiring dan sejalan...based on my previous trade,salah satu antara 2 pair ini akan memberikan signal terlebih dahulu,,,so sy akan op kt pair yg blm kua lg signal...insyaallah, 90% akan popit..

o.k puterinazrina, semoga berjaya... huehuehue:sm11:

tetikus10
12-01-2009, 10:30 AM
Semoga berjaya kawal emosi anda....musuh no.1 bg yg bergelar trader....:sm14: :sm2: :sm46:

gilos
12-01-2009, 10:46 AM
eh, termasuk plak jurnal nih...ehehe...

joking aside, all the best ya! :)

hangtuah70
12-01-2009, 11:29 AM
Selamat berjuang bro orrrr sis dlm bisness fx ni semoga akan jati intipati pada para trader yg lain



Selamat.......:sm55:

nazim
12-01-2009, 11:51 AM
teruskan usaha anda..

NewInForex
12-01-2009, 05:58 PM
usd5???? wow....good luck bro...nampak nyer bro mempunyai teknik tersendiri nih....rajin2 la tepek SS....bleh di buat rujukkam bersama......yg salah di perbetulkan, yg betul di permantapkan lagi......awal2 para sifu da bagi kata2 perangsang kat atas tu....so selamat berjaya.....nak hujung tahun nih spread jadi tinggi, alert la pada pengumuman dari admin atau para MOD yg sudi menyampaikan berita terkini hiburan sensasi..........

siamkulim
12-24-2009, 03:03 PM
salam uols...sy bukak trade ni ni jus nk rekod performance teknik ni disamping utk melatih diri menjadi seorang yang lebih berdisplin...sy ni byk down due to dicipline problem...so dengan adenyer jurnal ini,saya akan berhati...malu ler sbb myb ade diantara uols yg akan melawat jurnal sy ni..di samping itu..

ok,bercerita ttg teknik ni,sy akan op di awal pertukaran kaler lidi(mtf_braintrend2)yg ade di dalam mp2009..disamping tu,sy akan mggunakan stoch n zig zag sebagai filter..favourite pair ialah au n nu...sebabyne,murah n pergerakkan 2pair ini seiring dan sejalan...based on my previous trade,salah satu antara 2 pair ini akan memberikan signal terlebih dahulu,,,so sy akan op kt pair yg blm kua lg signal...insyaallah, 90% akan popit..

klu nak teknik2 pawer join kat kulim''''''''''''':pirat-flag: :pirat-flag:


o.k puterinazrina, semoga berjaya... huehuehue:sm11:

saya baru join team kulim amat bagus sifu2 kat kulim:fxopen-black2-flag:

anuar bin abdullah
12-24-2009, 03:35 PM
salam uols...sy bukak trade ni ni jus nk rekod performance teknik ni disamping utk melatih diri menjadi seorang yang lebih berdisplin...sy ni byk down due to dicipline problem...so dengan adenyer jurnal ini,saya akan berhati...malu ler sbb myb ade diantara uols yg akan melawat jurnal sy ni..di samping itu..

ok,bercerita ttg teknik ni,sy akan op di awal pertukaran kaler lidi(mtf_braintrend2)yg ade di dalam mp2009..disamping tu,sy akan mggunakan stoch n zig zag sebagai filter..favourite pair ialah au n nu...sebabyne,murah n pergerakkan 2pair ini seiring dan sejalan...based on my previous trade,salah satu antara 2 pair ini akan memberikan signal terlebih dahulu,,,so sy akan op kt pair yg blm kua lg signal...insyaallah, 90% akan popit..

all the best..sis..:sm46: utara selatan tu katna..dh msk perak ka..??..:sm55:
t kita org trade utara buat suai kanal mai la join..kasi gem bak trader utara..:sm46:


klu nak teknik2 pawer join kat kulim''''''''''''':pirat-flag:

boleh anak cucu tumpang sm??..swadikap...:sm55: mau power...huhuu..

hyrulxxx
12-28-2009, 03:41 AM
salam uols...sy bukak trade ni ni jus nk rekod performance teknik ni disamping utk melatih diri menjadi seorang yang lebih berdisplin...sy ni byk down due to dicipline problem...so dengan adenyer jurnal ini,saya akan berhati...malu ler sbb myb ade diantara uols yg akan melawat jurnal sy ni..di samping itu..

ok,bercerita ttg teknik ni,sy akan op di awal pertukaran kaler lidi(mtf_braintrend2)yg ade di dalam mp2009..disamping tu,sy akan mggunakan stoch n zig zag sebagai filter..favourite pair ialah au n nu...sebabyne,murah n pergerakkan 2pair ini seiring dan sejalan...based on my previous trade,salah satu antara 2 pair ini akan memberikan signal terlebih dahulu,,,so sy akan op kt pair yg blm kua lg signal...insyaallah, 90% akan popit..


salam TT, apa mcm performance cik kak ?? ...mana tau newbie boleh tumpang tarik2 ilmu sikit
:fxopen-black1-flag:

nubie
03-22-2010, 07:40 AM
teknik menarik....semoga berjaya mengawal emosi dan money management nanti....

nazri_fx
03-22-2010, 09:16 AM
Teruskan usaha akak. saya pun sama kes dgn akak susah nak kawal emosi itu yg tak pernah dapat untung lagi main forex nih. skrg masih lagi dlm pembelajaran macam2 teknik.

kutu_loncat
04-12-2010, 03:37 PM
salam tuan rumah.. mmm.. salam je?.. mana juadahnya?... kawan2 boleh bagi komen... :sm42: